Danut e ,,Guica al doilea mai prost"!

09 Mai 2022, 21:04 | 1597 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Guica

Auzind si el, (din povestirile Danei), ca e musai sa ai un registru, in care sa inscri spatiile verzi din oras, Danut a luat-o pe urmele lui Victoras (Guica intiiul)! Adica vrea Registru, dar nu prea are spatii verzi, lucru perfect rezolvabil contra sumei de: 75.000,00 RON (15.159,17 EUR).
http://e-licitatie.ro/pub/direct-acquisition/view/109838531

Firma contractanta SC ECOLOGIC A.M.B S.R.L. din Pascani, i-a dat deja teapa Primarului Dragusin. Si pentru ca umilinta sa fie deplina, liberalii din CL i-au relevat faptul ca: a dat o caruta de bani, pe un morman de hirtii, care nu sint bune nici de sters la partea din spate-jos! Asa ca, acesta a mai dat un hrisov de anulare a ,,hirtiei igienice de Pascani"!

„Inteligentul învață din greșelile altora, deșteptul din greșelile lui, prostul nu greșește niciodată”. Se pare ca primarii pesede au o mare calitate: niciodata nu isi recunosc greselile!

Danutul nostru este asemenea insului grabit, care urca in troleu, pe usa din fata si apoi scoate banii de bilet si striga disperat: ,,Va rog frumos, din mina, in mina, pina in fund la taxatoare !".
Citeodata biletul se mai pierde la retur sau banii ajung in buzunarul altui calator!
Noroc cu controloarea Dana, ca nu da amenzi calatorilor fara belet si nici nu ii da jos la prima!
Concluzia: ,,E destept, dar il maninca prostia!"

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Gogu din Pascani pe 10 Mai 2022, 10:27
#4
Continua hotia sub diferite forme
Cum se numeste o persoana care apare mandra langa un infractor,puscarias doar intr-o simpla cauza,deocamdata?Se gudura asemenea unui animal de companie,fara sa constientizeze prea bine,ca si pentru el,lucrurile pot merge pana la capat.Toti se cred puternici si intangibili pana ajung sa dea cu subsemnatu si sa apeleze la un avocat,dupa care sa urle in gura mare,cum ca de vina e numai Statul Paralel,iar ei vor doar binele poporului.Popor pe care il fura din orice pozitie si cu aceeasi pofta si putere zilnic.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.