Musamalizarea cazului senatorului Constantin Biciu si cazul biciclistului care a murit dupa ce a fost lovit de o masina, in Lunca

05 Mai 2022, 22:12 | 3902 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Accident Lunca

Toata presa din Teleorman scrie despre tot felul de accidente rutiere produse in ultimele zile. Unul este asemanator cu accidentul in care a murit Constantin Biciu.

Cele doua accidente au fost tratate diferit. Unul s-a mediatizat, in celalalt se vrea ascunderea informatiilor pentru a se musamaliza.

Media din Teleorman e plina de fotografii de la accidentul din Lunca. Turnenii asteapta un comunicat despre accidentul in care a decedat Constantin Biciu. Vinovat, nevinovat, trebuie un comunicat. Tacerea nu e buna si da nastere la tot felul de scenarii. Pana la urma, adevarul va iesi la lumina. 

Accidentul de la Lunca

Un bărbat de 67 de ani, din Lunca, și-a pierdut viața, joi, după ce a fost lovit mortal de o mașină, în timp ce era pe bicicletă, pe drumul judetean 543 (intre Lunca si Prundu)

Se pare că bărbatul aflat pe bicicletă ar fi vrut să schimbe direcția de mers, însă nu s-a asigurat.

Potrivit IPJ Teleorman, la fața locului oamenii legii au constatat că un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Lița, în timp ce conducea un autoturism, a lovit un biciclist în vârstă de 67 de ani din satul Prundu. În urma impactului, biciclistul și-a pierdut viața.

Potrivit sursei citate, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză polițistii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurările producerii evenimentului.

Despre accidentul in care a murit senatorul Biciu, IPJ Teleorman nu pomeneste nimic, nici nu a existat.

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Nebunu' din coceni pe 16 Mai 2022, 13:22
#16
Postare de rahat. Comentaci rahat
Biciu a făcut infarct. A fost resurescitat odată, apoi a mai făcut unul în ambulanță. Nu mai mâncați căcat.
Biserica pe 10 Mai 2022, 16:16
#15
adventistă
Ia vezi mă Pintoiule care e treaba
Marcel pe 07 Mai 2022, 19:07
#14
Fara titlu
Politia ca politia dar parchetul Turnu ce pazeste?

Ierea ceva de el cand era Badoi prim proc*ror, acum sunt 2 una mai deșteapta ca alta...
Maria Ciobanu pe 06 Mai 2022, 15:08
#13
Ptr cetatean
Asa e a venit într-un suflet domnul manager la spital .Stătea mai mult pe lângă domn politist
Cetatean pe 06 Mai 2022, 14:40
#12
Ptr mirei mirei
Delcea a fugit într un suflet la spital preocupat fiind de aceasta situație.
mirei,mirei pe 06 Mai 2022, 12:46
#11
musamalizare totala
din surse proc*rorul OANCEA FLORIN conducea masina(sub infuienta acoolului).Politia sa vizioneze inregistrarile de pa camera de pesoseaua combinatului(cea pusa pt rovignete )si se vede cine conducea masina si cine mai era in masina.Un om nevinovat si a asumat vina.(lucreaza la Dragnea si avea cum sa refuze).in incercarea de musamalizare sunt implicate persoane apropiate(fratii codrea,comandantul politiei din Turnu Magurele,proc*rorul de caz,si din surse si judecatoarea ENESCU) Apropiatii lui DRAGNEA.Domnule Oancea .sunt martori care v au vazut la volan,in afara de conducatorul TIR ului,chiar din oras.Asa ca fiti barabat si asumati va vina ca aveti doi copii.
Mitica pe 06 Mai 2022, 09:43
#10
Lui Ciuca
Du-te și dormi. Ești obosit rău.
Mitica pe 06 Mai 2022, 09:42
#9
Comentaci de rahat
Băi ești nebun? Unde ai citit tu în legislația de rigoare că poliția și proc*rorii pot da chiar și cea mai sumară informație despre cazul penal cercetat? Stai parcat deșteptul lui pește fiert și nu mai claxonat! Atragi atenția că ești asfalt!
Gherghe Daniel. pe 06 Mai 2022, 08:07
#8
Dle "Mitica"
Folosesti un limbaj mistocaresc, total nepotrivi cu tragica intamplare!NICI UN OM CARE ARE CAT DE CAT HABAR DE LEGISLATIE NU SOLICITA SA SE SPUNA ACUM REZULTATUL FINAL AL ANCHETEI,CI DOAR O DESCRIERE SUMARA A IMPREJURARILOR IN CARE S-A PRODUS ACCIDENTUL. DE EX:LOCUL TRAGEDIEI, DAR DACA ACCIDENTUL S-A PRODUS PE STR. POMPIERILOR, N-AR FI DE MIRARE, DATA FIIND CIRCULATIA HAOTICA DE PE ACEASTA STRADA CU SENS UNIC SI CU MASINI PARCATE PE AMBELE SENSURI( pe sensul de mers este interzis!).IMPRESIA MEA ESTE CA PE ACEASTA STRADA SUNT MAI MULTE AUTOTURISME DECAT LOCUITORI. STRADA ESTE DESTUL DE INGUSTA SI EU MA MIR CUM TREC MASINILE DE LA POLARIS SI CUM AR PUTEA CIRCULA CELE DE LA POMPIERI, DACA, DOAMNE FERESTE, ARE LOC UN INCENDIU. CA SA MAI CIRCULE SI BICICLISTI PE ACOLO, ESTE O ADEVARATA AVENTURA! ALTA MIRARE PENTRU MINE ESTE ACEEA CA NICI UN MARTOR OCULAR (FARA DOAR SI POATE CA AU FOST) NU SPUNE NIMIC PE ACEST SITE?! ATUNCI SPUNE TU CE STII!!!
Ciucă pe 06 Mai 2022, 07:16
#7
Raspuns
Mitica, nu ai înțeles nimic
Mitică pe 06 Mai 2022, 07:05
#6
Nedumerire
Cred că a explodat căcatul în care v-ați băgat singuri dragă redacție turnucustiri cu aiureala asta cu Bîciu cel ucis de Mafie. Unde ați văzut dragi tovarăși și naș Floreo ca organele de anchetă să facă publice date dintr-un dosar aflat în stadiul de cercetare? Când dosarul va fi înaintat spre tribunal se va ști totul din rechizitoriul făcut de proc*rorul de caz.
Flori pe 06 Mai 2022, 06:35
#5
45
2 slugi, 2 incompetenți notorii puși șefi de PNL la conducerea poliției Turnu. Vai mama lor !
Badoi pe 05 Mai 2022, 22:26
#4
Ce semeni, culegi
Cine l a pus comandant la politia turnu pe interlopul Voinea? Nu PNL ul? Manica nu a fost agreat de PNL. Ce va mai mira?!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.