Musamalizarea cazului senatorului Constantin Biciu si cazul biciclistului care a murit dupa ce a fost lovit de o masina, in Lunca

05 Mai 2022, 22:12 | 3692 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Accident Lunca

Toata presa din Teleorman scrie despre tot felul de accidente rutiere produse in ultimele zile. Unul este asemanator cu accidentul in care a murit Constantin Biciu.

Cele doua accidente au fost tratate diferit. Unul s-a mediatizat, in celalalt se vrea ascunderea informatiilor pentru a se musamaliza.

Media din Teleorman e plina de fotografii de la accidentul din Lunca. Turnenii asteapta un comunicat despre accidentul in care a decedat Constantin Biciu. Vinovat, nevinovat, trebuie un comunicat. Tacerea nu e buna si da nastere la tot felul de scenarii. Pana la urma, adevarul va iesi la lumina. 

Accidentul de la Lunca

Un bărbat de 67 de ani, din Lunca, și-a pierdut viața, joi, după ce a fost lovit mortal de o mașină, în timp ce era pe bicicletă, pe drumul judetean 543 (intre Lunca si Prundu)

Se pare că bărbatul aflat pe bicicletă ar fi vrut să schimbe direcția de mers, însă nu s-a asigurat.

Potrivit IPJ Teleorman, la fața locului oamenii legii au constatat că un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Lița, în timp ce conducea un autoturism, a lovit un biciclist în vârstă de 67 de ani din satul Prundu. În urma impactului, biciclistul și-a pierdut viața.

Potrivit sursei citate, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză polițistii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurările producerii evenimentului.

Despre accidentul in care a murit senatorul Biciu, IPJ Teleorman nu pomeneste nimic, nici nu a existat.

Citeşte şi