Curat-murdar, coane Danute!

05 Mai 2022, 21:38 | 1164 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Cuclea

Primaria Turnu-Măgurele defileaza doar sub steag rosu, asa ca nu s-a afiliat nici campaniei judetene: "Teleorman, județ curat" si nici campaniei nationale "Curățăm România"!

Daca ar fi facut-o, ar fi trebuit sa defileze sub steag galben si sa il aplaude pe Pirvulescu (si compania), caci "Teleorman, județ curat" s-a lansat anul trecut de catre liberali! https://www.facebook.com/teleormanjudetcurat

In campania ,,Curatam Romania" nu s-au bagat pesedisti, caci acest lucru l-au facut demult!!!
Chiar daca, ar fi primit vreo 18.000 lei, pentru ecologizare de la Administratia Fondului pentru Mediu, suma a parut derizorie pentru D.Cuclea, care si-a aranjat o campanie proprie!
http://stiri.anunturiextra.ro/bani-pentru-autoritatile-locale-pentru-ecologizarea-terenurilor-acoperite-de-deseuri-51637.html

Asa ca becherul nostru a ,,aranajat" sa plateasca pentru Polaris suma de 25.139,40 RON (5.080,62 EUR), ,,Achizitie servicii eliminare depozite necontrolate pe raza municipiului Turnu Magurele"!!!
http://e-licitatie.ro/pub/direct-acquisition/view/109670628

Fanus Neagu avea o vorba: ,,Vinul ca sa fie bun, trebuie sa fie alb, sa fie rece, sa fie moca si sa fie mult!"
Se poate, dar nu la Turnu-Măgurele! Aici se plateste, tot ce e gratis!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
danut pe 06 Mai 2022, 12:57
#2
la c*ratenie
domnule primar sunteti cel mai vrednic din echipa de strans gunoiul.Sacul pe care il tine doamna cu atata fermitate in maini este plin ochi,chiar cu varf,in comparatie cu ceilalti participanti la scenariu.desi nu vi se vad manusile pe protectie banium ca le aveti in dotare si ca nu luati vre un covid sa ramanem fara primar in splendoarea asta de oras pe care il capusati cu tot felul de lucrari si firme.succes pe toate planurile.
Flay Project pe 06 Mai 2022, 08:28
#1
Există și proiecte serioase și viabile?!
O campanie irosită și doar pentru imagine.Lafel ca și cea pentru strângerea câinilor vagabonzi,superficială și ineficientă.Multitudinea de câini scormonește în continuare gunoiul de la containere și tapetează cu rahatul lor parc*rile,străzile și trotuarele orașului.Totul e numai o minciună și o prefăcătorie.Orașul este din ce în ce mai sărac și mai murdar,iar ei vin cu tot felul de povești și acțiuni fantasmagorice și aburitoare,în fața electoratului aștepat la vot pentru o nouă izbândă,a lor,bineânțeles.Noi suportăm mai departe o situație din care pare că nu vom mai avea ieșire.Tot ceea ce vedem și ne înconjoară,e oglinda unei administrații locale incapabile și scump de întreținut.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.