Foto Gabi Trifu a murit din cauza drumului DN 52. Trebuie intervenit urgent si interzisa circulatia camioanelor supratonate

01 Mai 2022, 22:21 | 4262 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Gabi Trifu

Gabi Trifu circula dinspre Alexandria spre Turnu. A vrut sa depaseasca intr-un loc unde sunt sleauri paralele cu axul drumului. In acel moment a pierdut controlul masinii si a fost aruncat in pom.

Conform estimarilor noastre, Gabi circula cu 110 km/h pentru ca era in depasire. Masina nu era una performanta si a pierdut foarte usor controlul.

Daca nu depasea si trecea prin acele sleauri, paralel cu axul drumului, Gabi nu pierdea controlul masinii. Autoritatile corupte se vor acoperi una pe alta si mortul va fi gasit vinovat. Clic pe fotografii pentru a mari.

Azi era plin asfaltul de piatra in dreptul stadionului din Turnu Magurele. A cazut din cer, au trimis rusii o bomba, ce s-a intamplat?

Clic aici pentru galeria foto

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Florea pe 03 Mai 2022, 21:26
#3
Adevărul
Adevărul este că Vărgau a băgat prea multe ore de pază la subalterni și oboseala nu o pune an grafic venea de la muncă
Sile drumarul pe 02 Mai 2022, 09:54
#2
Încet,încet,iese mizeria de sub preș
Nu credeți că un răspuns și o explicație,mai pe înțelesul tuturor,trebuie să vină și din partea celor de la TELDRUM?Și-uite un răspuns al lui Z,amețit de-atâta prostie și slugărnicie,înc*rcă drumul cu ulița lui și se exprimă ca un Gâgă.Acum nu mai iese Dragnea să ne spună despre Statul Paralel,și că numai Coldea și Pahonțu sunt de vină pentru drumurile proaste din Teleorman?Că el a vrut să asfalteze,nu ca în anii 90,atunci când mergea pe stradă sau trotuar și i se zdruncina capul fetiței lui când era plimbată cu căruciorul.Anii au trecut,iar fetiței lui i se zdruncina capul mai mult prin America(USA),iar tăticului,destul de des,prin Brazilia,Maldive și alte locații luxoase din lume.Chiar să nu existe oare nicio legătură între unul care a călărit Jud. TR,firma TELDRUM și mai apoi întreaga Românie,timp de foarte mulți ani,și starea drumurilor din Teleorman din ziua de azi?Înainte de a vă da cu părerea,a înjura și a arunca pisica,mergeți la cauză,nu la efect.Hai,lasă că vă salvează APP.
Z pe 02 Mai 2022, 06:16
#1
Postacului
Și cine p...da mă-tii a fost la putere până acum? Nu PNL? De ce n-ați făcut nimic? Pe cine vreți să păcăliți voi ordinarilor?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.