Victoras amendat si nu prea! Danut nici macar deranjat!

27 Aprilie 2022, 21:33 | 1852 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Gunoi

Pentru ca ,,acarul Paun" este ADP Alexandria!

Apoi, prin magie, GNM a transformat deseurile din demolari si constructii, precum si deseurile vegetale, care au fost abandonate, in ,,deseuri inerte"! A micsorat ,,din pix" cantitatea de 10-12 mc de deseuri din remorca de 10 tone, la doar 3 mc! Asta pentru a evidentia ,,lipsa de impact a deseurilor asupra mediului inconjurator"!!! https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0tMrmsausowZWZvhoLjVHFNzTWaKNWki6VFygjKWBKS5whreFpfVuYnjgUnvG9tcAl&id=100068884523217

Intrucit procesul-verbal de sanctionare a contraventiei a fost ,,scris cu picioarele"( scuze, de fapt a fost scris dupa dictare, ca la clasa a II a), in instanta se va constata nulitatea acestuia! Sau, in cel mai bun caz (varianta cea mai plauzibila!) se va accepta, de catre ambele parti, masura transformarii amenzii in avertisment!

Asta la ei, la Alexandria, ca la noi la Turnu, lucrurile sint si mai simple: toate sesizarile de deseuri abandonate, ingropate sau arse, care vin la Garda de Mediu Teleorman, sint trimise direct la Primaria Turnu-Măgurele, pe principiul: ,,Danute, dati singur 2 palme, ca eu nu am voie!".
Asa ca: GDPR-ul e vorba in vint!

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Relu, pentru Ionel Nebunelile Calota pe 29 Aprilie 2022, 06:28
#4
Ionel Nebunelul Calotă = Sorin Ionescu
Mah handicapatul dracului, tu nu vezi mah că nici dracu nu te bahă in seamă…

Probabil le-ai cerut și tu permisiunea să le dai vreo limbă jos și te-au refuzat…, așa cum te-a refuzat de zeci de ori și Mary Arcea care preferă s-o lingă Sandu Găoază decât s-o lingi tu, sconcsule !!!!

MIROSI A TRANSPIRAȚIE ȘI A BĂȘINI DE LA 3 metri

Ciobanescu Carpatin pe 28 Aprilie 2022, 08:54
#3
pt,, EL,,
Plimba ursu la,,sanctuarul,, de la Rahova! grin
Ionel Nebunelul Calota pe 28 Aprilie 2022, 07:50
#2
Cele mai c*rve
Cele mai c*rve femei lucreaza la Depozitul Sali-Roşiori de Vede.Mariana-Maya, Madalina, Daniela, mai vand un ulei, mai dau o p***da, mai iau o mooie.
El pe 27 Aprilie 2022, 22:56
#1
......
Câinii latră ursul merge.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.