Sevil Shhaideh si Adrian Gadea au fost achitati în dosarul insulei Belina / Decizie în primă instanță

21 Aprilie 2022, 17:54 | 1736 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Sevil

Fostul ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, a fost achitată, joi, în dosar Belina, se arată în minuta instanței consultată de G4Media. Decizia a fost pronunțată de Tribunalul București și poate fi atacată cu apel. Și Adrian Gădea, la vreme respectivă președinte al Consiliului Județean, a fost achitat.

Tribunalul București a achitat-o pe Sevil Shhaideh pe motiv că ”fapta nu este prevăzută de legea penală ori nu a fost săvârşită cu vinovăţia prevăzută de lege”.

Context

Un procuror DNA a cerut, pe data de 25 ianuarie, condamnarea fostului ministru Sevil Shhaideh la o pedeapsă orientată spre mediu pentru abuz în serviciu, în dosarul de corupție privind trecerea Insulei Belina din proprietatea statului in proprietatea judetului Teleorman si in administrarea CJ Teleorman. În cazul infracțiunii de abuz în serviciu legea prevede o pedeapsă între 2 și 7 ani. Reamintim că insula Belina devenise fieful fostului șef PSD Liviu Dragnea.

Procurorul de ședință a susținut că încălcarea legii de către Servil Shaidehh a creat prejudicii și o neîncredere în instituțiile statului.

sursa: g4media.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Fane Chirpic pe 24 Aprilie 2022, 12:15
#6
Lui # 5
Mă, de ce dracului mai claxonezi băi pleampa dracului? Să atragi atenția că ești idiot? Păi se vede și de pe orbită evideța acestui fapt! Auzi băi retardatule, una este justiția și alta este jaful avutului național. O decizie judecătorească trebuie respectată chit că unui creier neted ca al tău nu-i convine asta. De ce dracului vă băgați singuri în seamă precum muta-n tarlaua de p..lă?
Ăla de la #3 pe 23 Aprilie 2022, 00:21
#5
Unii put și atunci când își dau cu parfum
Fane,stii din ce e făcut un chirpic?Idioată e aia care te-a făcut,nu te-a urmărit pe la școală,iar mai târziu,uite ce a ieșit.Măi,secăturilor,nu mai căutați tot felul de tertipuri pentru a apăra voalat niște infractori.Am văzut dealungul timpului câtă imparțialitate și corctitudine este în Justiția din România.Nu mai negați evidența în ale jafului național,nu ne credeți pe toți niște proști,doar uitați-vă în oglindă,e suficient.Dacă ești un complice de-al pușcăriașului,vreo slugă ori un sclav,uită că ai postat ceva în favoarea unui nemernic și gândește-te la viitorul copiilor și nepoților tăi.Dacă-i ai și dacă îți pasă de ei.
Fane Chirpic pe 22 Aprilie 2022, 21:33
#4
Lui #3
Amice, ești idiot? Nu DNA și nici proc*rorul de caz stabilește vinovăția cuiva, ci un complet de judecată. Punct. A, dacă ești nemulțumit de decizie, asta e! mai există căi de atac, dar nu mai mânca căcat cu DNA și proc*rorii p..lii, care nu sunt în stare să instrumenteze corect un dosar penal, și permit penalilor să reia pșrocesul de la zero prin refacerea probatoriului.
Sa nu mai punem botul la astfel de decizii pe 22 Aprilie 2022, 10:25
#3
Dreptate,daca mai exista!
Oricum,azi vorbim despre un mort politic.Sa speram ca DNA si proc*rorul de caz vor fi de cu totul alta parere.Pentru ca,hai sa nu mai fim prostiti mereu,sunt suficiente dovezi de trafic de influenta,alegeri de persoane slabe,bune executante în directii date de catre marii decidenti politici.Dragnea nu poate fi acuzat decat ca in tot acest timp cat a fost la conducerea CJ Teleorman și in fruntea Parlamentului Romaniei,s-a inconjurat numai de catre persoane fara o pregatire adecvata functiei pe care o ocupa,servile si corupte.Si care este explicatia ca lucrand o viata numai la stat a reusit sa stranga o mare avere,atat el cat si copiii,rudele si apropiatii lui???Si ca o concluzie,peste tot pe unde a vietuit si a combinat cate ceva,s-a folosit si a scos castanele din foc numai cu mana altora.Si in felul asta vedem si totala lipsa de reactie a celor tarati prin instante.
Da pe 22 Aprilie 2022, 07:47
#2
Da
Direct ma. Ce prost esti ba baiatule. Si tu si aia care sunt aprope de tine. Sa va vad eu pe voi cand or sa inceapa astia cu Unifarnul. In 1-3 ani va iau si pe voi si sa va vad atunci cum va chinuiti. Ca nu aveti cum sa urlati ca voi erati aia cu justitia. Barbu mai poate scapa pt ca mai ciripeate ceva despre Ludovic dar voi astia parliti? Voi o sa cheltuiti pe avocati de o sa va vina rau. Astept cu nerabdare
Hari pe 21 Aprilie 2022, 20:04
#1
Foarte bine
Foarte bine, justiția și-a spus cuvântul, la fel de bine era și dacă ii condamna. De ce trebuie sa ne agitam dacă justiția ia declarat nevinovați ?!...

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.