Ioan Niculae si Adriean Videanu au numai ghinioane: Dosarul Romgaz nu ajunge pe masa Curții de Justiție a Uniunii Europene

18 Aprilie 2022, 12:40 | 1875 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Niculae si Videanu

Dosarul Romgaz nu ajunge pe masa Curții de Justiție a Uniunii Europene – așa cum ar fi vrut Adriean Videanu și Ioan Niculae – ci rămâne pe rolul Înaltei Curți, fiind fixate trei termene consecutive. Avocații celor doi pregăteau un set de întrebări pentru Curtea de la Strasbourg, știut fiind că dosarele care ajung acolo se suspendă, iar soluția vine după doi-trei ani.

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiției au respins vineri, 15 aprilie, cererea de sesizare a Curții de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) cu un set de întrebări legate de Dosarul Romgaz.

Este vorba despre dosarul în care omul de afaceri Ioan Niculae, patronul InterAgro, este acuzat că în 2012 a luat gaze ieftine de la stat, în mod fraudulos, cu sprijinul lui Adriean Videanu, pe atunci ministru al Economiei.

„Respinge, ca inadmisibilă, cererea formulată de inculpatul Niculae Ioan, prin apărător ales, de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene. Definitivă. Pronunțată în ședință publică, astăzi, 15 aprilie 2022. Amână cauza şi acordă termen la data de 29 aprilie 2022, ora 09:00 Sala SSU, 13 mai 2022, ora 09:00 şi 18 mai 2022, ora 09:00”, se arată în minuta ICCJ.

Sesizarea CJUE era solicitată în vederea lămuririi statutului de consumator întreruptibil a Interagro, statut care i-ar fi permis să cumpere gaze naturale cu discount de la Romgaz, pe ideea că nu consumă tot timpul anului aceeași cantitate.

Mai mult, aici >> ziare.com

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Puțină dreptate,măcar atât pe 19 Aprilie 2022, 09:09
#8
Frăția dintre noul politic și vechia sec*ritate
Lăcomia și ticăloșia celor emanați de după Revoluția din dec.89.Doi mari devalizatori ai acestei țări minunate.Să primească de la viață numai ceea ce merită.
Ala pe 18 Aprilie 2022, 23:23
#7
Pt.primar.
Mergeți lângă Nicolae I. cât de c*rând.succeuri....(nu uitați să fiți în gașca) aviz celor cu faleza Dunării)
Gheorghe pe 18 Aprilie 2022, 22:54
#6
Pt.cei din conducerea Primăriei Tr.Mag.
Aveți o evidență a societăților de producție și a farmaciilor și marilor magazine din Turnu Măgurele??!!??(răspundeți pe acest site) răspuns cerut până la Paște, mulțumesc.
Go pe 18 Aprilie 2022, 22:34
#5
Pt.cetateni din Turnu Măgurele
Când funcționa Combinatul era liniște și bunăvoie in oraș acum este numai tristețe și răutatea între foști s-au actuali colegi de serviciu (s-au între vecini). Concluzia este că suntem manip**ați de cei din VEST (copiii foștilor SECURIȘTII)
Bozgoru pe 18 Aprilie 2022, 21:20
#4
niciOLAIE
LA PUSCARIEEEEEEEEEE!!!!!! N A MURIT NIMENI DE FOAME FĂRĂ COMBINAT! DIN CONTRA......
Bozgoru pe 18 Aprilie 2022, 21:17
#3
niciOLAIE
LA PUSCARIEEEEEEEEEE!!!!!!
Vasile pe 18 Aprilie 2022, 14:23
#2
Pirnaie
Doamne ajuta. Sa .mearga la pușcărie toți. Cu piticu cum ramine? Îl vrem și pe el la pantaloni sc*rți.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.