Secretul fiscal - asa se apara Danut Cuclea cand trebuie sa dea explicatii despre banii platiti pe casa lui Dragoi

14 Aprilie 2022, 07:58 | 1452 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Cuclea si secretul fiscal
Pe 24 martie a fost facuta o postare cu privire la sedinta Consiliului local Turnu Magurele, o gasiti aici: https://bit.ly/3rbb40M
Ziua urmatoare au fost solicitate primariei cateva documente in legatura cu achizitia votata in sedinta din 24 martie.
In data de 4 aprilie primaria a transmis un raspuns oarecum lipsit de informatii.
Pe scurt:
-nu a fost transmisa valoarea de impozitare a cladiri, motivatia fiind „secretul fiscal” asa cum este el definit in art. 11 din Legea 207/2015.
-ultima autorizatie de construire a fost data in anul 2012 (renovarile se puteau face doar in baza unei astfel de autorizatii).
-documentele ce au stat la baza fundamentarii achizitiei se gasesc aici: https://bit.ly/3Krj4Cf
(de la pag. 226)
De precizat faptul ca in 2018, actualul proprietar a mai notificat primaria Turnu Magurele ca vrea sa vanda cladirea, insa consilierii de la acea data au votat impotriva achizitiei imobilului de catre primarie. Detalii aici: https://bit.ly/3jjIRR1
In concluzie, pretul acceptat si lipsa argumentelor solide pentru fundamentarea achizitiei continua sa trezeasca suspiciuni, iar consilierii locali inca nu au inteles ca turnenii doresc mai multa transparenta cu privire la hotararile si deciziile ce se iau in primarie.
Clic pe foto pentru a vizualiza secretul lui Cuclea
sursa: pagina Facebook USR Turnu Magurele
Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Marian Tocitu. pe 17 Aprilie 2022, 08:58
#6
Completari la #3.
Vorbind sub aspect CULTURAL,ECONOMIC,POLITIC-NU DESPRE UTILITATEA UNOR ASEZAMINTE-NE INTREBAM CE ACIVITATI SE VOR DESFASURA IN CLADIRILE CE SE REABILITEAZA= CINEMATOGRAF( care s-a reabilitat de mai multe ori in ultimii ani, cu costuri mari si lucrari de proasta calitate), FOSTA PREFECTURA,CASA DE CULTURA, PARCUL MUNICIPAL (prea mare lux cu aleile, iar cu copacii, treaba neterminata-incompleta; va fi folosit de caini si de tineri pentru activitati...sexuale), FOSTUL MUZEU SI ALTELE. CATEDRALA S-A... REABILITAT DE CATEVA ORI ASA DE BINE CA MAI AVEA PUTIN SI AJUNGEA IN STAREA CETATII TURRIS, IAR IN PREZENT SE LUCREAZA INTR-UN RITM DE MELC SI VA FIGATA DE PASTELE CAILOR,CA DE PASTELE DE DUMINICA VIITOARE, NICI VORBA. FOARTE FRUMOS CA S-A FACUT STADION MODERN, DAR CINE SA-L FOLOSEASCA,CEI DE VIS-A-VIS? ERAU NECESARE ATATEA SUPERMARKETURI?( ORASUL S-A SUFOCAT DE AUTOTURISMELE DIN LOCALITATILE LIMITROFE, AI CAROR PROPRIETARI AU SINGURA OCUPATIE DEPLASAREA LA TURNU. MUNCA IN COMUNE= INTERZISA
Popa Nelu pe 15 Aprilie 2022, 14:53
#5
Aroganta si dispret
Tu piticule ar trebui sa stii ca starea ta de confort material o datorezi cetatenilor acestui oras care te intretin de citeva decenii!Uvecepeul nu mai exista demult .Daca un simplu cetatean,civilizat,iti solicita lamuriri cu privire la trasnaia ta de a cumpara o cladire fara a preciza scopul si oportunitatea,tu arati aroganta si dispret prin raspunsul oferit.Sa speram ca vei primi aceleasi intrebari de la organele competente ale statului.
... pe 15 Aprilie 2022, 13:13
#4
Cetatenii orasului vor lamuriri
Este un caz clasic de suspiciune de coruptie.Organele statului sa-si faca datoria,sa se autosesize,chiar daca toata afacerea este ascunsa sub o hotarire a consilierilor locali.
Constantin Popa. pe 15 Aprilie 2022, 12:11
#3
Alta este intrebarea.
LA CE VA FI FOLOSITA ACEASTA CLADIRE,VA AVEA VREUN ROL IN VIATA CULTURALA A ORASULUI?NU PRETUL CONTEAZA CAND SCOPUL ESTE NOBIL!SI MUZEU AR FI CEVA DEOSEBIT DACA S-AR MAI PASTRA MARTURII MATERIALE SI SPIRITUALE DIN TRECUT. A INCERCAT UDMA SA FACA CEVA,DAR INTERES DIN PARTEA CETATENILOR NU PREA A FOST. EU NU INTELEG DE CE DL PRIMAR NU SPUNE NIMIC! PRECIZARI DORIM SI DESPRE REABILITAREA CLADIRII VECHII PREFECTURI, PE CARE UNII NE-O AMINTIM CU ETAJ SI DESPRE CASA DE CULTURA, PE CARE EU O VAD FARA ROST IN CONDITIILE CAND IN TURNU MAGURELE PRINCIPALELE CULTURI SUNT ALE BALARIILOR SI CAINILOR.

NOTA: FATA DE CELE SCRISE DE MINE NU DORESC COMENTARII IMBECILE ALE UNOR INSI CARE DAU VINA PE PRIMAR SI PE PSD (DE CEVA VREME SI PE PNL).NU EI SUNT DE VINA,CI NOI CARCOTASII, PUTUROSII SI SEMIANALFABETII DOTATI CU CALCULATOARE SI AUTOTURISME ULTIMUL RACNET SI SUPERPENSII GRUPA "I" SPECIALA-PENTRU UNII CARE NICI NU AU CALCAT PRIN COMBINAT SAU CARE AU FACUT PUSCARIE PENTRU FURT SI SUNT SI REVOLUTIONARI
Popa de la biserică pe 14 Aprilie 2022, 09:32
#2
Care e defapt prețul real al imobilului achiziționat?
A fost făcută publică necesitatea și destinația acestui imobil?Nu cred că e niciun mare secret din partea lui Cuclea,ci doar o mare ciupeală din acea tranzacție.Adică,un parandărăt,actele să pară că sunt în regulă,restul e ”business”.Și dacă vorbim despre impozitare,să nu fie exact ca cea a Hotelului TURRIS,prins în actele primăriei cât valoarea unui apatament.În astfel de oameni nu trebuie să ai nici cea mai mică încredere atunci când fac ceva,orice.Primăria Turnu Măgurele s-a achitat de toate îndatoririle față de cetățeni,avea un buget enorm și investiții nenumărate,dar îi mai lipsea o clădire mare și scumpă.Măi,oamenei buni,băieții ăștia nu trăiesc în zilele noastre și pe acest pământ,sunt puși pe căpătuială cu orice preț și făcut bani din orice poziție.Sperăm să fie opriți până ce orașul să nu fie trecut și el în acte pe numele lor,sau doar al lui.Să dispară împăunarea din partea lor,cum că fac ceva pentru oraș,e numai o altă combinație cu iz de hoție.Somn ușor,cetățeni!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.