Bomba Bombelor! Tinmar Energy SA taie curentul la Apa Serv Turnu Magurele incepand din data de 14.04.2022

13 Aprilie 2022, 02:42 | 3361 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Solicitare de deconectare pentru neplata
Comunicat Apa Serv Teleorman - În atenția consumatorilor din județul Teleorman
Pe lângă creșterile înregistrate la prețurile materialelor, necesare pentru remedierea avariilor care se produc la rețelele de apă și canal din municipiile și orașele din județ, creșterea tarifelor la energia electrică a dus, invariabil, la facturi din ce în ce mai mari pentru societatea noastră. Menționăm că, deși facem eforturi pentru achitarea facturilor către furnizorul de energie electrică, este nevoie și de responsabilitate din partea cetățenilor.
În asemenea condiții, facem un apel la consumatori să trateze cu seriozitate lucrurile și să-și achite facturile de apă-canal, astfel încât să putem evita o iminentă debranșare de la energia electrică, pe care nu ne-o dorim sub nicio formă și care, în mod evident, ar avea ca urmare imediată afectarea serviciilor furnizate de către SC APA SERV SA.
Clic pe foto si mariti pentru a citi solicitarea de deconectare pentru neplata
Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Eu florin cucoana cel mai prost pe 14 Aprilie 2022, 16:30
#15
Cucoana florin cel mai retar... personaj
Domnul director al Donau chem ptr dumneavoastră de ce îl mai țineți angajat al unității pe esc.... de șofer cucoana, eu de cate ori mă întâlnesc cu el prin comuna la mine Traian acest debr.... va înjură, va aduce fel și fel de cuvinte jignitoare, că el are pile la Zimnicea și că nu i puteți face nimic, un je**s de om, un pupinc*rist, multa m**e cucoana
Un fost angajat Donau chem pe 14 Aprilie 2022, 11:27
#14
Ptr apa serv și directorașului Vasile ( Donau chem)
Curentul cel mai mult este consumat de combinatul chimic, Vasile a oprit în combinat toții nenorociți care stau la căldură și consumă c*rent de la apa serv, Vasile nu crezi că ar fi cazul sa mai trimiți acasă din panaramele care le ai in combinat sa nu mai consume c*rent de la apa Serv.\n
cetățean pe 14 Aprilie 2022, 09:43
#13
prostie
Pierderea cea mai mare de energie este la cheson,unde pompa care furnizează apă funcționează cu vana de refulare deschisă la maxim și imediat după este plantată o altă vana care este deschisă în procent de 50 -75% care lasă să c*rgă apa înapoi în Dunăre. Cu cât vana de refulare a unei pompe este deschisă mai puțin cu atât motorul electric ia c*rent mai puțin cu cât este deschisă mai mult ia c*rent mai mult. Se procedează așa din cauza incompetenței (prostiei) ing. Mihaela Gheorghe. Această urâțenie, reprezentantă a prostiei, nu funcționează cu vana de refulare ștrangulată pentru a nu crea presiune mare în presetupă (să nu sufle presetupa). Atenție motorul electric al pompei de la cheson consumă câteva sute de kw pe oră. Rog autoritățile (dacă m-ai avem) să verifice.
Fane pe 14 Aprilie 2022, 06:34
#12
DNA
Aceasta companie mafiota ne fura pe fata cu factùrile umflate foarte mult prin asa zisa ..pierderi..deci oameni buni nu mai platiti bani in plus de cat consumul pentru ca sau invatat sa ne fure pe fata...faceti reclamații la Anpc..luptati cu hotii nu va mai lăsați furatii...
G pe 13 Aprilie 2022, 22:33
#11
Pt.cetateni din Turnu Măgurele
Apa nu vă fi oprită din cauza neplăți de energie,ci din cauza incompetenței șefilor de serviciu (cei pe probleme energetice,sunt chimiști s-au mecanici, nu au nici o legătură cu electrica s-au financiar -contabil ) sunt puși politic .

Sile tractoristu pe 13 Aprilie 2022, 15:12
#10
Apa
Demisia toată conducerea.e simplu plecați și lăsați pe alții sa conducă. Piticule? Tu mai trăiești? Tu știi ce se întâmplă? Fii atent.daca se oprește apa pleacă repede ca venim după tine...
Muncitor Apa Serv pe 13 Aprilie 2022, 14:30
#9
Un primar incompetent
Cuclea cauta sa puna sefi numai indivizi mai prosti decit el.S-a constatat faptul ca in oras numai exista astfel de oameni si a apelat la comunele limitrofe!Ce ai avut cucleo cu Terci si cu Alan ?I-ti expicau si tu nu erai instare sa intelegi!Si cum esti un superficial si un iresponsabil i -ai gonit !In gasca ta de timpiti nu ai niciunul sa ia taurul de coarne?sau astia stiua doar cu scuturatul scamelor?Finu Gidea nu se pricepe ? sau nasu Proco?Cone oricum te tradeaza la primul colt!Problemele grave la Apa Serv sunt de ani de zile,nu de ieri.Primarul nimic a fost dus sistematic de nas de un parvenit,pe numele lui Cozma!I-a majorat prin CL pretul la apa de 10 ori de cind este el primar.Se facea ca intelege dar el este un ahabarnist din nastere.Tic tac primarele,cind orasul o sa ramina fara apa,nu esti in siguranta nici la Olteanca,daca te-ai gindit sa te refugiezi pe acolo !
Julieta pe 13 Aprilie 2022, 13:16
#8
Hotii
Sa justifice apa Serv si de ce ne ia

bani in plus ( coeficient de neinchidere), apa care nu este consumată de proprietari, se plătește luna de luna bani în plus.

DE CE?

Sa se ia masuri .!
Consumator pe 13 Aprilie 2022, 11:49
#7
Hoții
Voi ați mărit prețul la apă, percepeți coeficient de neinchidere nejustificat ca să vă acoperiți voi pierderile din rețea pe spatele cetățenilor,di voi vreți să vă plângem de milă?Să opriți voi apa că direct la tribunal ne întâlnim, hoților!
Plătitori corecți și la timp pe 13 Aprilie 2022, 08:57
#6
Incapabilii își arată competențele
Să opriți voi apa rece menajeră mai mult de 48 de ore,că tribunalul ne va fi casă.Iar la sediul APASERV și Primăria Turnu vor poposi toate televiziunile.După câte s-au întâmplat și se întâmplă în ultimul timp,toți conducătorii vor simți pe pielea lor nemulțumirea și revolta cetățenilor de care își bat joc necontenit.Trebuie terminat odată cu făcutul datoriei doar atunci când au chef unii,iar încărcatul facturilor peste măsură să fie regulă și la cheremul unor incabali și hoți.
Gogu pe 13 Aprilie 2022, 08:20
#5
Lichelele
Pentru ce se întâmplă vinovat este umflatul santierist COSMA care se laudă că este de profesie director .Apa o cumpără de la pușcăriașul Nicolae și mai plătește consumul de energie de la combinat. Umflatul mai este și pensionar. Tot el a achiziționat și instalația de captare a apei ce zace nefolosita pe malul Dunării. În loc să înfunde pușcăria PSD-IȘTII îl țin director și la pensie.
Teleormaneanul pe 13 Aprilie 2022, 05:20
#4
Javrele
Sa duca cu toti la puscarie toata conducerea Apa Serv aia de pensionari basiti si corupti niste j**uri de oameni
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.