Presa centrala: GIO PNL-PSD de Teleorman: Comuna Calmatuiu de Sus - contracte uriase oferite firmei TCC - Tismanaru Cristian

08 Aprilie 2022, 10:40 | 2528 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Tismanaru

Undeva în vestul județului Teleorman stă aruncată comuna Călmățuiu de Sus, o localitate care abia dacă mai număra vreo două mii de suflete în urmă cu mai bine de zece ani. Satul de reședință al comunei e numit Băsești, deși ăsta nu-i un nume de pus în acte într-un așa județ, așa că i-au zis Călmățuiu de Sus.

Fiind totuși niște vestici ai județului, călmățuienii pun mare preț pe educație, primarul Ovidiu Valeriu Ghenea, un pesedist, fiind decis să revigoreze complet sistemul educațional.

Desigur, tot procesul ăsta nu poate face abstracție de tradițiile locului, așa că banii cu care ar fi putut fi construită o școală, peste un milion de euro plus TVA, au fost dați pe renovarea celei vechi. Mai exact, pe data de 21 ianuarie, Primăria Călmățuiu de Sus organizează o licitație pentru atribuirea contractului de modernizare a școlii din sat.

Mă rog, poate că licitație e mult spus, fiind genul acela de românească, procedură simplificată, la care participă o singură firmă, dar cîștigă cea mai bună ofertă.

Și uite așa, cei 5.018.906 lei plus TVA vor ajunge la SC Cristita SRL, o firmă de-a dreptul celebră prin județ. Adică firma e celebră nu doar pentru sumedeniile de contracte pe care le are cu primăriile de prin județ, ci în special pentru faptul că în spatele ei stă un nene pe nume Cristian Adrian Tismănaru, întîmplător primar al comunei Dracea, tot din Teleorman.

Or, dacă nici asta nu e o dovadă clară că alianța dintre PNL și PSD funcționează, Dracea fiind un superb exemplar politic penelisim, chiar nu mai știm ce e.

sursa: catavencii.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Dracean exilat pe 11 Aprilie 2022, 17:34
#5
Pt ciorumbelul tcc
Fa din corupt, politician. Și ne miram de unde vine dezastrul! Fa din țigan, primar(dracea, crangu!!!)și ne miram de ce pleacă în exil, romanii! Ne o meritam, cu ștampila ne o... facem. Și soarta și viitorul copiilor.
Bobiță pe 08 Aprilie 2022, 20:45
#4
Combinații
La Segarcea au facut cu cateva miliarde un drum care duce la o gara care nu mai exista din anii 90.Iar acea gara era in alta comuna.Drumurile din comuna sunt terminate?
un turnean oarecare pe 08 Aprilie 2022, 20:38
#3
Nepăsare,indolenta
Lita, Segarcea, Lunca etc, comune lucrate de TCC ?! Scoli reabilitate, clădiri ale primăriilor, drumuri...
Lex pe 08 Aprilie 2022, 11:52
#2
Pt anti psd
Tel drum, dracnea, psd. S a u dus.

Tcc, cristita srl, PNL. Aceleași contracte oneroase. Ei se îmbogățesc, noi tot mai... prosti.

Prosti dar mulți, asta uita politicienii. Poate prietena noastră, a celor mulți, DaNA, le reamintește acostor asa ziși oameni de afaceri!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.