Primaria Turnu Magurele a semnat 4 contracte: petrecerea timpului liber, plimbare, locuinte sociale, sportiv. Locuri de munca sunt in Germania, Spania, Anglia.

04 Aprilie 2022, 22:32 | 1515 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.
Cei care au semnat au locuri de munca si au nevoie de petrecerea timpului liber.
Comunicatul Primariei Turnu Magurele - "Astăzi 04.04.2022, în sala de ședințe a Consiliului Județean Teleorman, s-a semnat de către domnii Liviu Gabriel Mușat, directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia și Dănuț Cuclea, primarul municipiului Turnu Măgurele, în prezența președintelui C.J. Teleorman, Adrian Ionuț Gîdea, patru noi contracte de finanțare.
Contractele sunt aferente proiectelor pentru care unitatea administrativ teritorială Turnu Măgurele a obținut finanțare în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9.
 
Proiectul „Reabilitarea și construirea de locuințe sociale” are ca obiectiv crearea unor spații de locuit îmbunătățite pentru 60 de persoane cu probleme sociale. Totodată, vor fi dezvoltate servicii sociale integrate ce vor fi furnizate populației dezavantajate de la nivelul municipiului Turnu Măgurele.
 
„Reabilitarea zonelor degradate (parcuri) din fața gării și zona Victoria” este proiectul prin care administrația din Turnu Măgurele creează peste 8.000 de metri pătrați de spații verzi pentru petrecerea timpului liber de către copiii și tinerii din zonele urbane marginalizate (ZUM) din localitate, asigurând accesul acestora la activități educaționale și de petrecere a timpului liber adecvate vârstei, nevoilor și potențialului lor.
 
Cel de-al treilea contract de finanțare aduce municipiului Turnu Măgurele fonduri Regio pentru proiectul „Amenajare zona de promenadă de-a lungul șoselei Alexandriei, porțiunea cuprinsă între bulevardul Independenței și strada Stadionului”, prin care va fi asigurat accesul cetățenilor la infrastructura de petrecere a timpului liber.
 
„Modernizarea unui spațiu sportiv comunitar în zona funcțională” este cel de-al patrulea contract și se va realiza în 33 de luni, în perioada 1 ianuarie 2020 – 31 august 2023. Cu sprijin financiar european se va moderniza un spațiu existent pentru încurajarea practicării activităților de petrecere a timpului liber sau sportive pentru toți copiii, sporindu-se coeziunea comunitară."
Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Gogu din centru pe 05 Aprilie 2022, 13:04
#6
Toalete publice
Alo primare în contracte publice semnate sunt prevăzute și toalete publice pt că pop**ația este înbatranita,sau vine peste tine in primărie da ne satisfacem necesitate primare de doi lei.
Dinu pe 05 Aprilie 2022, 09:21
#5
Rămânem prizonierii faptelor noastre
Citind titlul articolului mi-e destul de greu să mai adaug ceva.Totuși,continuă scărpinatul după ureche cu tot felul de proiecte scumpe și ineficiente.Fără aducerea de investitori și crearea de noi loc*ri de muncă,nu se va vedea nicio dezvoltare serioasă și aducătoare a unei vieți mai bune.Se toacă banii găsiți din ce în ce mai greu,iar tot ce se face azi e doar o spoială pentru a buc*ra o clipă ochiul celor ce votează mereu aceeași conducere învechită și fără viziune a PSD,susținută azi și de PNL.Dacă am greșit spunând asta,vă rog să mă iertați,asta e părerea unui cetățen simplu,voi veniți cu alte idei și propuneri.
cc pe 05 Aprilie 2022, 08:46
#4
D ale primarului
Stiu proiectul cu parc*rile!Taie copacii si monteaza umbrelute...pentru a sta cetateanul la umbra.Asa a iesit conform cu studiul de fezabilitate.Este posibil sa faca si alte prostii!
Vasile pe 05 Aprilie 2022, 07:55
#3
Primarie
Ce ați făcut în ultimii 20 de ani? Piticule? Pușcăria va mănâncă. Vezi cui dai contractele.sper sa nu fie fina ta tepareasa.ai grija mai aveți 2 ani și venim peste voi.nu scăpați nici unul.se aude zanganitul cartușelor.
Gogu pe 04 Aprilie 2022, 23:54
#2
Pt.primar.
Zona Catanga -Odaia și str.Oltului nu face parte din acest oraș (comuna),!???! . Totul se rezumă la spațiul spre cimitir.Bravo domn.primar ne vedem acolo.Succes să ajungi primul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.