Ban la ban trage si paduche la paduche. Primaria Turnu Magurele a cumparat, cu 250 de mii de euro, un imobil de la unul dintre cei mai bogati locuitori ai orasului

24 Martie 2022, 20:47 | 3917 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Imobilul de lux
Sergiu Iordan"Am asistat astăzi la o ședință a Consiliului Local Turnu Măgurele. Putem fi mândri de eficiența consilierilor locali, în maxim treizeci de minute au rezolvat douăzeci și cinci de puncte de pe ordinea de zi.
 
Să existe o cooperare perfectă sau e vorba doar de superficialitate în îndeplinirea atribuțiilor cu care au fost învestiți de către cetățeni?
 
Unul dintre subiectele discuțiilor de astăzi a fost aprobarea achiziționării unui imobil, monument istoric, situat în centrul orașului. Este vorba despre fostul Muzeu de istorie.
 
Cu o majoritate covârșitoare a fost votată achiziționarea imobilului, ba chiar a fost prezentată ca fiind un real succes. A fost menționat faptul că s-a muncit mult pentru a plăti „decât” (cum ar spune mentorul multora dintre actualii consilieri) 250 de mii euro.
Totodată, a fost lansată ideea că exista un alt potențial cumpărător care ar fi oferit 270 de mii euro, dar printr-o muncă acerbă consilierii noștri au reușit să negocieze la 250 de mii."
Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Miki șpagă pe 26 Martie 2022, 17:24
#9
Rezolvare cu onoare
Prin aceasta Tranzacție primarul. Culea l-a salvat pe bosul sau care trebuia sa plătească 240000 euro la avocații care au cîștigat procesul de la c*rtea europeană de justiție.(procesul Teldrum.)
Nikol pe 26 Martie 2022, 02:12
#8
Fostul proprietar?
Acest nume al fostului proprietar ne-ar spune tot!România se indreaptã spre nicãieri si Telormanul parca are o vitezã....pãcat am crescut in Turnu Magurele,orasul meu de suflet,l-au distrus de la an la an,renovaré a insemnat cârpealã pe bani multi!
Iohanis pe 25 Martie 2022, 18:16
#7
Bani la partid
Vânzător dragnea.

Cumpărător slugile lui.

Spalare de bani.
Iohanis pe 25 Martie 2022, 18:13
#6
Sugeti p**a cu toți
Să vă dau la m**e de corupți imputiti.
corleone pe 25 Martie 2022, 09:58
#5
baaa
voi mai furati mult?
cc pe 25 Martie 2022, 09:16
#4
Preluam din articol
Daca exista un alt posibil cumparator care ar fi oferit 350 000 E, piticul ar fi cumparat cu 300 000 E si era tot bine !Mirose tare a afacere murdara indiferent de ce itrebuintare i se va da acestei cladiri,fosta a primariei.Spatii pentru cultura pot fi usor gasite la Casa armatei,Casa cadatoriilor,Cinematograful Flacara.Vinduram Piata centrala,asa ca ne venii,acum cumparam cladirii.Primarul este pe aratura .Vede cineva ?,dintre cei care ar trebui sa vada ?
Un constructor pe 25 Martie 2022, 09:06
#3
PE CE SE DUC BANII NOSTRI
Încă un cuibușor de nebunii al celor din primărie.Gata renovat,aproape de birourile impunătoare ale celor ce se chinuie de ani buni să distrugă orașul,vedem încă o combinație cu iz puternic de corupție.Acum vor apărea și cei ce ne vor face răutăcioși dar,din moment ce nu știm care a fost scopul,destinația pentru care s-a alocat un sfert de milion de euro pentru o clădire ce nu pare a aduce plusvaloare bugetului local,suntem îndreptățiți să credem și să comentăm orice.Până să apară și alte comentarii,nu ne rămâne decât să credem că acești conducători nu mai au limite.
Constantin Popa. pe 25 Martie 2022, 08:09
#2
Si care-i supararea?
PROBLEMA ESTE CE DESTINATIE VA AVEA ACEASTA CLADIRE? SA NU ZICETI CA ESTE PENTRU CULTURA, INTRUCAT ACEST ...PRODUS A DISPARUT DIN URBEA NOASTRA.
Ciucă pe 25 Martie 2022, 06:25
#1
?
Da cine este vânzătorul, fostul proprietar ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.