Primaria Turnu Magurele - "Viitorul parc (Gradina publică) al municipiului Turnu Măgurele!"

02 Martie 2022, 15:33 | 3507 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Gradina Publica

Cuclea danut isi pune toata priceperea pentru a dezvolta municipiul Turnu magurele.

Asa este scris pe pagina Facebook Primaria Turnu Magurele: "Viitorul parc (Gradina publică) al municipiului Turnu Măgurele!". Din fericire, rezultatele sunt vizibile, nu trebuie sa asteptam reabilitarea parcului. 

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
Ady pe 06 Martie 2022, 08:56
#17
Pentru frumos
Da prietene dar în 33 de ani de la revoluție e mult prea puțin,accesate fonduri europene,cât mai multe proiecte,loc*ri de muncă plătite decent sa mai rămână tineri aici,tu mulți vre_o hârtie de colo colo și habar ai de realitate!
Gheo pe 05 Martie 2022, 22:43
#16
Pt.cei din conducerea Primăriei Tr.Mag.
Parcul actual va fi finalizat în acest deceniu?.!.???
Foarte Frumos pe 05 Martie 2022, 19:44
#15
Pt Ady
Desi moderatorul site ului nu a publicat tot comentariul meu la #12 nu este o problema. Acum sa revenim la tine Ady. In 20 de ani cateva miliarde vechi inseamna putin. Este bine si asa fata de 0 lei. Daca ai dat acesti bani fie ca sunt 10 lei fie ca sunt 1 mil de lei nu iti da dreptul sa ii faci in toate felurile pe cei angajati la stat. Vrei sa fie ca tine dar in limitele legii? Candideaza la Primarie cu echipa de consilieri, CASTIGA si te poti apuca de treaba. Pana atunci ai voie sa comentezi dar nu da cu mucii in fasole. Si ca sa revenim la subiect ul acestei postari, da Primaria in acest proiect a facut un lucru bun atunci cand a dat voie sa se taie acei copaci care erau UN PERICOL. Puteai merge chiar tu prin parc sa se rupa o creanga mare si sa te omoare(Doamne fereste). Asa ca daca esti un antreprenor adevarat contesta alte proiecte (personal pt mine majoritatea sunt OK).
Ady pe 05 Martie 2022, 10:07
#14
Pentru frumos.
Răspuns greșit,am dat miliarde să intre pe card la prosti, lingăi,pupinc*riști,pe care nici mucii nu_mi arunc,să ții tu 20 ani o firma în picioare în cătunul ăsta și apoi mai discutăm!
Foarte Frumos pe 04 Martie 2022, 21:04
#13
Pentru Ady
Nu tu le dai paine lor ci ei iti dau tie
Ady pe 04 Martie 2022, 07:21
#12
Pentru9
Stai parcat mă,am firma în oraș și dau pâine să mănânce la căcați din ăștia care ling c*ruri,treci la loc 1 de data asta!
Adrian pe 03 Martie 2022, 21:06
#11
O
Un oraș de căcat condus de oameni de căcat
Foarte Frumos pe 03 Martie 2022, 20:52
#10
Pentru Ady
Astepti mai mult de 10 ani daca te intereseaza. Asa se face peste tot in lume. Exact asa. Dar tu daca ai fost doar in Spania la cules de capsuni si ai stat ca robu in camp nu ai vazut si nu te pricepi. Asta este. Astoa de va dati medici pe fb si acum mai nou analisti militari dar voi si acum aveti toaleta in spatele casei. Asa este natia noastra: proasta si rea
Dr.Alban pe 03 Martie 2022, 20:46
#9
#7 pentru #5
Bravo măi,voi ăștia din primărie,plus lingăii de lângă Pitic,vă pricepeți al dracului de bine.La toate,că se vede destul de bine,prin tot orașul.Vai mama voastră de slugi prostănace și degrabă comentatoare.Asta e tot ce puteți,incapabililor!
Ady pe 03 Martie 2022, 17:57
#8
Pentru 5
Tu te pricepi bine rău de tot,așteaptă 10 ani să crească pomii,stai jos 2!
Foarte pe 03 Martie 2022, 13:16
#7
Frumos
O sa iasa foarte frumos. Si in timp vor creste si acei copaci care or sa fie plantati acum. Copacii erau batrani si prezentau un rosc crescut de prabusire. Nu mai comentati daca nu va pricepeti
Gigi pe 03 Martie 2022, 10:05
#6
Daca mai era nevoie
Dupa dezastrul din parcul municipal,urmare al aiuritorului proiect de reabilitare prin care a fost defrisat, primarul nimic si-a aratat inca o data nepricepera si superficialitatea,daca mai era nevoie.Cind nu ai facut 13 ani nimic ca viceprimar si ai trait bine,de ce sa te obosesti ca primar intimplator ajuns !
Un pensionar ce v-a văzut toate mizeriile de 30 de ani pe 03 Martie 2022, 09:05
#5
Chelului,tichie de mărgăritar îi lipsea
Un parc extrem de kicios.Se puteau toaleta arborii,iar cei bătrâni și putrezi se puteau taia și,în locul lor se replantau alții din aceeiași specie.Ceva ce a dăinuit peste 100 de ani,o amintire a tuturor turnenilor de aici și de pretutindeni,a fost pus la pământ în doar câteva luni,de o administrație ageamie și dornică de ciupeală din banul public.Asta chiar era o prioritate pentru oraș?S-a făcut totul pentru bunăstarea cetățenilor și a rămas distugerea unui simbol al orașului,înlocuit cu invenție de prost gust,și tare scumpă.Să vedem și factura la final.Cuclea va rămâne în istoria orașului,alături de Dragnea,Mohanu și echipa PSD,ca niște distrugători și făcători de nimic.
Ady pe 02 Martie 2022, 17:35
#4
Ptr.capusele din primărie.
Pai din grafica nu este nimic diferit față de cum era, ce este în plus,minune o toaletă publică,om vedea la final ce o ieși!
anghel costoraru pe 02 Martie 2022, 16:00
#3
y
mai sunt cativa copaci in realitate s a ales praful de parc
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.