Ne cerem scuze public conducerii Spitalului din Turnu Magurele. Spitalul e de belea.

19 Februarie 2022, 10:48 | 7509 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Spitalul Turnu Magurele.

Spitalul Municipal Turnu Magurele merge foarte bine. Nu se da spaga la angajare.

Directorul nu angajeaza copiii subordonatilor. Nu se promit angajari la gratare facute acasa la oameni ai legii. Pacientii nemultumiti de drumurile facute, pentru toate nimicurile, la spitale din alte orase sunt carcotasi si nu vor sa recunoasca profesionalismul cadrelor medicale din Turnu Magurele.

Locuitorii acestei zone vorbesc prostii atunci cand se refera la coruptia din Spital si la serviciile medicale foarte proaste.

Unitatea nu este in faliment medical, aici se trateaza toti pacientii, nu se trimit la alte spitale. Cadrele medicale, in special doctorii, respecta cu strictete programul de lucru, chiar stau peste program. Cei care au alta parere vor fi acuzati de delict de opinie si pusi sa zica de 100 de ori: sunt multumit de Spitalul Municipal Turnu Magurele. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
LIVIU OLTEANU. pe 20 Februarie 2022, 15:10
#6
Pentru Dr. #4.
Este necesar sa fac unele precizari: -Nu ma socotesc un caz fericit pentru ca nu am fost singurii internati in acea perioada.-Nu am auzit de medicii Hintescu si Selaru, dar sunt de acord cu dvs. inseamna ca ii cunoasteti bine si merita toata stima. Medicii care ne-au tratat in cele 14 zile au fost mai multi (cred ca 5), asistente de vreo 2-3 ori mai multe. Numele medicilor le cunosc, dar nu le spun. Pe cel al asistentelor nu le retin, desi aveau ecusoane.-Inca ceva, si dupa ce am fost externati am putut sa-i contactam la telefon si ne-au dat sfaturi(indrumari) utile. In final vreau sa mai adaug ceva: este posibil ca in anumite perioade sa se fi intamplat si fapte reprobabile, dar nu se poate vorbi de un fenomen general.
Fanache pe 20 Februarie 2022, 12:08
#5
Postare de tot căcatul
Nu zic că ăștia sunt uși de biserică, dar dacă ieșea prostul-satului primar nu se proceda la fel?
Dr pe 20 Februarie 2022, 06:56
#4
Ptr Olteanu
Dumneavoastră a ți fost un caz fericit. Înseamnă că a ți avut norocul sa va trateze un medic devotat .Sunt puțini dar jos pălăria ptr Hințescu și Șelaru. Asistentele au muncit pe brănci. Nu toate.cele fără pile.Dar cei care au prins doctori care nu au întrat sa i vadă?Ghinionul lor.Vă doresc sănătate și doamne ferește sa mai aveți nevoie de spital.
Vasile pe 20 Februarie 2022, 04:53
#3
Spital
Asa e .delcea este cel mai integru doctor din Uniunea Europeană. N a luat,nu ia și nici nu va lua nimic niciodată de la nimeni.toti angajații săi sunt meseriași.nu s a furat un medicament din spital dar unele asistente fac în oraș tratamente cu medicamente furate din spital.florin stie dar nu are ce face.doar ameninta .e groasa treaba.c*rtea de conturi nu se lasă dusa.asistentele de la tbc trebuie să dea banii înapoi au mamă. Bugetele unor familii vor avea de suferit.telenovela continuă.
LIVIU OLTEANU. pe 19 Februarie 2022, 15:22
#2
Ai dreptate #1.
La Spitalul municipal nu am rude prieteni printre medici si asistenti doar cunoscuti care m-au tratat atunci cand eu si sotia am avut nevoie- nu fac obiectul acestui comentariu. In orice caz ceea ce zic unii carcotasi ca se intampla aici nu difera prea mult fata de alte "case mai mari". Ultima legatura avuta cu Spitalul a fost legata de nenorocitul de Covid, care ne-a lovit pe mine si pe sotie. Nu intru in amanunte, spun doar ca am fost impresionati de umanismul medicilor si asistantelor, care ne-au facut bine in primul rand prin CALDURA DIN CUVINTELE LOR. Nu dau nume pentru ca nu cred ca le-ar face placere. Iar daca vreti neaparat si pareri negative, acestea se refera la perioade prealabile pandemiei cand mi-au displacut medicii Minune si Dumitru, prin slab profesonalism si omenie.Ceea se scrie pe acest site se cheama terorism mediatic pe care-l practica un drogat si dezaxat psihic si ratat care in loc sa-si practice meseria de inginer se ocupa cu comertul de ierburi si alcool.
Jurnalism pe 19 Februarie 2022, 12:48
#1
Turnu cu stiri. Stiri pe bune
La stiri locale putem citi un articol numit “Chia asa sa fie?!” care se bazeaza pe comentariile unor persoane de la rubrica “Turnati aici”. Rubrica “turnati aici” precizeaza ca se adreseaza tuturor persoanelor care au informatii….adica barfe. Tot aici se precizeaza de existenta SPERANTEI ca stirile si faptele care sunt relatate de diverse persoane (a caror identitate ramane necunoscuta ) sa fie interesante si reale.

Cand postezi un comentariu despre defaimare si ceri probe care sa ateste veridicitatea acestei stiri si acestor comentarii brusc mai apare o alta “stire”. Sursele, dovezile si numele celor care fabrica astfel de stiri lipsesc cu desavarsire.

Acesta este juranalismul si asa se fabrica stirile…..ca la piata.

Acest site are Termeni si Conditii de utilizare in care se specifica la punctul 5C sa nu se posteze materiale defaimatoare, materiale care sa violeze vreo lege . Articolul 205 Cod penal Infractiuni contra demnitatii va spune ceva?

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.