Stefanel Dragnea nu se plimba pe jos prin Turnu Magurele de frica sa nu fie muscat de cainele Saracie (e un Pitbull fioros)

18 Februarie 2022, 18:02 | 2896 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Pitbull

Bogatasul schimba masinile ca pe sosete si trece prin Turnu Magurele fara sa fi fost vazut vreodata plimbandu-se pe jos.

Cainele Saracie e slobod si ii e frica sa nu-l muste de picioare sau de turul pantalonilor. Liviu Dragnea a povestit cum se plimba el cu fetita in carucior (acum e la Miami) si cum a fost zguduita printesa lui. De atunci nu se mai plimba niciun Dragnea prin oras, le e frica de Saracie si de coltii lui.

Îşi aminteşte momentul. Liviu Dragnea: „În toamna lui '95 fetiţa era foarte mică şi veneam cu ea de acasă în cărucior. Oraşul arăta ca după război! Străzile erau praf. Se exfoliase pojghiţa de ciment de deasupra trotuarului şi rămăseseră doar pietroaiele din balast. Căruciorul se mişca şi eu am în cap şi acum imaginea căpşorului fetiţei mele. Am luat-o în braţe şi i-am spus că trebuie să facem ceva cu primăria asta. Am strâns foarte mulţi tineri şi am făcut la Turnu Măgurele prima revoluţie a tinerilor din România”.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Gigi de la Valencia pe 19 Februarie 2022, 15:03
#2
TUPEU DE INFRACTOR
A furat cat a putut si nu a tinut cont de lege,iar azi,proaspat sosit din puscarie,iese cu ”solutii” si cu un tupeu maxim,ne dă dă sfaturi și ameninta voalat pe toți cei ce l-au ”băgat” la răcoare,total nevinovat.Voi înțelegeți cine ne-a condus și nu vrea să renunțe în ruptul capului la putere?!Tot ce-i definesc pe acești hoți sunt minciunile,prosteala și tupeul pe care-l aruncă la adresa cetățenilor creduli,cu capul în nori și mințile spălate.Treziți-vă măcar în ceasul al-XII-lea!Și foarte corect ce a postat Adi,orașul ar fi aratat mult mai bine și fără o conducere a lui Dragnea,Mohanu,Cuclea și alții care s-au perindat pe la conducerea primăriei TR. Măgurele.În 2024 veți avea ocazia să vedeți ce au lăsat în urmă acești nemernici și ce investiții au făcut timp de 35 de ani.
Adi pe 19 Februarie 2022, 08:02
#1
A
Am plecat in 1990 din Turnu si ma felicit zilnic. Dragnea mananca rahat. Orasul arata mai bine atunci. A furat pana si pietroaiele din balast impreuna cu Mohanu si Cuclea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.