Bordel Euro Teleorman sau ,,Crucea de Piatra,, de la Consiliul Judetean Teleorman

16 Februarie 2022, 13:42 | 5494 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Teleorman.

In organigrama Consiliului Judetean Teleorman exista ,,Serviciul de Cooperare Internă şi Internaţională”înființat în 2002, pe vremea când şeful Consiliului Judeţean era Liviu Dragnea.

Un an mai târziu, apare şi Asociaţia Euro Teleorman. Un ONG finanţat exclusiv din fonduri publice prin donaţiile făcute de Consiliul Judeţean şi primăriile din judeţ, cu acelasi obiect de activitate: infratirea cu Cuba, Venezuela, Koreea de Nord, China si Rusia!!!

Faptul ca aceleasi 5 persoane sint angajate si la Serviciu si la ONG, ca au acelasi sediu, in acelasi birou, indica clar faptul ca sint de fapt ,,sinecuri politice,, pentru ,,fete bune,, de partid, ce stiu sa stea,, capra,, sau orice alta pozitie!
https://www.digi24.ro/special/statul-la-stat/functionari-platiti-de-doua-ori-pentru-aceeasi-activitate-lucreaza-la-un-serviciu-si-un-ong-infiintate-de-liviu-dragnea-1328982?fbclid=IwAR1VaVmeq3KD1G7qCkxdvABxiy9ykSpz7qemo6RFPqmNHWifR2lJtB1EKcs

Singura activitate este organizarea asa zisei ,,Parade a Europei,, , o reminescenta comunista kitschoasa in ,,care tinerii de pe intreg cuprinsul judetului,, manifestau si aclamau pe Marele Conducator Cu Mustata Porno!

Cistigatoare era mereu Brazilia, va dati seama de ce, desi nu face parte din Europa!!! Iar tinerele ,,brazilience,, erau rasplatite cu o excursie la Bruxelles, la specializare, la Hotel Boschet!!!
https://www.youtube.com/watch?v=sZjvKsXNBLs

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
# pe 17 Februarie 2022, 11:22
#6
Ptr bingo
Te oftici ? Dragnea tot Dragnea va rămâne.Gabriela Neagu nu reuși nimic?Ca e deșteaptă nu se poate face nereguli fără ca să le vadă ea.Chiar dacă e nevăzătoare vede tot.Așa că marș și învață!
Terente pe 17 Februarie 2022, 09:23
#5
Stră- stră- strănepotul lui Rasputin.
Eu m-aș băga. Doamna o să fie multumită!
Bingo pe 17 Februarie 2022, 07:14
#4
Abuz de putere
Livache si după absolvirea ultimei facultăți de la Rahova mai are influenta politică a fost în vizita în două comune din Teleorman în luna decembrie însoțit de o echipă de dame printre care se afla Bony si Vasi Cirmis. În urma acestei vizite a reușit să angajeze o asistenta medicala comunitară pe doamna Cristescu Mădălina Cristina verisoara asistentei șefe de la camera de garda a spitalului municipal Turnu Măgurele, Vasi Cirmis care a reușit să intre în posesia subiectelor pentru examen la proba scrisă. Rog ca autoritățile competente să se sesizeze în special Ministrul Sănătății.
Guru pe 16 Februarie 2022, 17:36
#3
Continuatorul lui livache
Ce se face acuma a făcut și livache cu Dănuța de la Videle,apoi cu Cătălina de la Vilcea și in final cu Irina Tanase.
Fane babanu pe 16 Februarie 2022, 15:38
#2
Babardeala cu bucluc!
Lăsați futaiul liber! Iubiti-va pe birouri, dar sa nu va intre pixul in c*r!
Marea evanghelie pe 16 Februarie 2022, 13:58
#1
Adevărul care este!
E fomiste multe care n are ce mînca!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.