Ciocoiu pesedist e chitros si isi angajeaza tiitoarele la stat ( degeaba)!

15 Februarie 2022 | 1587 vizualizări | 4 comentarii
Ciocoii
Ciocoii

Urmind exemplul vatafului de Teleorman-musiu Dragnea si ciocoii tineri Cristescu si Gadea si-au angajat ,,concubinele,, in vecinatatea functiilor lor, uitind proverbul stramosesc ,,sa nu faci focul pe linga casa,,!

Astfel ca in ultima perioada a aparut pe tapet: una bucata contabila si sefa de camin cultural judetean in acelasi timp! Intrucit era de 2x femeie, dar urata cu spume, doamna in cauza a supt 5 ani bugetul judetean! Si din cea supt, a impartit cu ,,pestele,, care a numit-o pe functie! Acum e vorba aia ,,si hulita si fututa si in curind si cu banii luati,,!

Intrucit la CJ Teleorman s-a descoperit si un ,,Centru de Management al Apei,, la Turnu-Măgurele, a aparut si o comisara sefa de la Garda de Mediu, care bea apa, doar ca sa faca sprit! Cind este Psd-ul in opozitie dinsa suge de la ,,Centru,,, cind este Psd-ul la putere suge de la ,,Garda,,!

Daca se va lua la puricat bugetul cheltuit de Consiliul Judetean Teleorman de supt guvernarea pesedista se vor descoperi cu usurinta o serie de cheltuieli necesare intretinerii de tiitoare: prezervative, pastille de putut, cantarida de musca spaniola, ulei de ciufulit barzoiul, mentosan, tic-tac si fenosept de supt sub limba !

In epoca comunista tovarasul cu munca de raspundere avea macar grija, sa nu il afle partidul, ca sa nu fie pus in discutia,, organizatiei de baza,,! Acum tovarasul pesedist are grija sa il afle lume, ca sa infirme zvonurile ca e ,,impotent politic,,!
Oricum Sulea Spataru a fost mai mult spatar, decit sulea! Iar astia nici spatari, nici sulaci! Mai mult macaci!

Citeste si: Superwoman Elena Popa a încasat două salarii de la stat în același timp

Citeste si: De 15 ani, CJ Teleorman finanțează o asociație de monitorizare a apei din Turnu Măgurele să facă nimic

Comentarii (4) Adaugă comentariu
Mitica blajinu pe 16 Februarie 2022, 08:30
#4
Atata pot si asta ne arata
Buuun,citim,ne informam siii,la ce rezultate ajungem?Se stiu astea si de catre organele de control si siguranta ale statului?A facut cineva si o plangere cu subiect si predicat in urma haiduciilor acestor lichele incapabile si hoate?Ce asteptati,sa vina altii,din alte zone si partide politice si sa ne faca c*ratenie,intr-un judet hulit de o tara intreaga,unde saracia parca si-a atins apogeul?
Sandu Ragalie pe 16 Februarie 2022, 07:57
#3
Astia sint pesti!
Trebuie prinsi in plasa, in perioada de reproductie si lasati sa se zbata cu chilotii in nvine! raspberry
Gogea Mitu pe 16 Februarie 2022, 07:55
#2
Sa se faca puscarii de lux!
Intrucit adeptii lui Dragnea e invatati cu luxul, propun sa se construiasca inchisorii de lux model sovietic tip gulag, ca tot le place lor Stalin si Lenin!
Ilie de la scularie pe 16 Februarie 2022, 07:52
#1
Au cam belinat-o!
Se pare ca DNA-ul are de lucru in Teleorman! grin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.