George Simion la Turnu Magurele: Politia i-a luat permisul soferului liderului AUR. In urma cu cativa ani, soferul lui Dragnea era seful Politiei.

12 Februarie 2022, 11:47 | 3126 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Autobuz

De ce nu se aplica aceeasi lege pentru toti. Uite asa creste George Simion in zonele unde coruptia a sufocat tot. Cand apele sunt tulburi, gunoaiele ies la suprafata. Mai mult, aici>>totalimpact.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Ghiță pe 13 Februarie 2022, 11:38
#2
,
Gata mă, au găsit infractorul !
G/S pe 12 Februarie 2022, 13:30
#1
Așa e când intri în FEUDA lui Dragnea
Și cam la ce se așteptau cetățenii orașului și ai județului,și ce concluzii s-au tras dintr-o asemenea acțiune,unde oamenii din conducerile locale au fost aleși și crescuți de către Dragnea ca să ne conducă de peste 25 de ani?Ce așteptări aveți,și ce au lăsat în urmă tovarășii de la PDSR-PSD.Când totul pute a corupție și sărăcie,se dezvoltă cu rapiditate extremismul de orice fel.Să nu vă mirați că AUR va reuși să strângă un procent care va depăși orice închipuire a vreunui politician și cetățean cu drept de vot la alegerile din 2024.Și despre care poliție vorbiți,desprea aceia care nu au c*rajul să-și facă meseria și față de cei cu mașini scumpe și case cu turnulețe?Știți voi care.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.