Foto de pomina. Politisti nesatui si pe mana cu infractorii - felicitari de la cunoscuti

08 Februarie 2022, 11:53 | 2762 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Politia.

Comentarii - felicitari de la prieteni. Fotografia a fost facuta publica pentru a atrage simpatie si respect pentru Politie. Clic pe foto pentru a observa politistii felicitati.

Un fost coleg pe 05 Februarie 2022, 13:54#1 Intrebare simpla

Pintoiule, tu ce cauți frate acolo ? Nu te mai saturi ? Nu mai ești în activitate,ajunge,pune STOP ! La judecata ce-ai făcut, ai terminat ? Un alt nesatul, Dumitru, care pina mai ieri era angajat al Primăriei Seaca dar primea și pensia de polițist, ce-o mai vrea ? Bă oameni buni, aveți destulă pensie, lăsați pe aia mici sa meargă acolo, sunt mai îndreptățiți decit voi... sunteți hilari, a-ți căzut în derizoriu, pe bune ! De-aia ne înjură lumea. Îmi vine sa plâng cind va vad.

CLP pe 06 Februarie 2022, 07:35#5 Nesatuli

Ce mai vreți voi? Nu că e un pic de rușine? Bai Dumitru le,tu ai tupeu....Cînd erai in funcție erai mina in mina cu infractorii! Cite AN ( autori necunoscuți) ai lăsat în urma ta? Bai hoților ! Ce pensie ai tu Dumitrule??? Stai potolit în banca ta că am fost o perioadă sc*rtă colegi și știu cine ești!

Radu Mazăre+Nicușor Constantinescu pe 07 Februarie 2022, 15:27
#9
NU VĂ MAI SATURĂ DUMNEZEU,NEMERNICILOR!
Ceea ce vedem e doar lăcomia și tupeul unei categorii de angajați care își bat joc de cetățenii onești,și au fraternizat cu infractorii,la comanda șefilor lor și a politicului.Cel mai bine a pătruns corupția în Poliție și Justiție.Să luați lumânări și coroane familiilor voastre,de banii pe care îi luați.
 
Syle pe 06 Februarie 2022, 11:48
#7
Politie
NU ȚI AR FI CIUDA, DACĂ AR PUBLICA MEDIILE DE LA ÎNTRAREA LA LICEU TREAPTA 1,TREAPTA 2, BAC - UL. NU CELE DE LA TITU MAIORESCU TURNU MAGURELE. VEZI CAZUL MUȘAT. DIN SUDOR, DE FRICA MUNCII S A FĂCUT MILIȚIAN.
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
1 pe 11 Februarie 2022, 11:52
#4
Politie
Voi vorbiți de gramatica? Voi care ați dat Bac-ul de, N' ori ca în final sa l cumpărați? După care, analfabeți fiind ați întrat din sursa externa pe bani grei? Că-ți dintre voi ați luat peste 8.50 la BAC? Având medie de 6-7, neștiind sa vorbiți și sa va exprimați corect, ați apelat la aceasta instituție. În schimb, jos pălăria pentru absolvenții Academiei c*rs de zi. Exemple de tablagii analfabeți sunt nenumărate în Turnu.
Lute pe 10 Februarie 2022, 06:13
#3
Pentru "un om fara tupeu"
Frustratule,un singur lucru nu inteleg?!

De ce nu te angajezi si tu in sistem sa iesi la pensie la 47 ani? Sau gramatica pentru tine pare a fi o limba străină? Intreb doar....
Un om fara tupeu. pe 08 Februarie 2022, 20:34
#2
Consternare
O haita de nemernici. Pensionati la 47 de ani,angajati la stat pe salarii mari.Vor bani multi fara munca.Rusine.
Mite pe 08 Februarie 2022, 13:46
#1
.
Lăsați ma oamenii în pace!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.