Sa se faca, dar nu ca nuca-n perete. Turnu Magurele se depopuleaza, iar Danut face, in cartierul Magurele, centru pentru a doua sansa.

06 Februarie 2022, 15:00 | 2514 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Primaria Turnu Magurele nu are aceleasi prioritati ca locuitorii orasului

Cine a cerut asa ceva. A doua sansa e in Germania, Anglia, Spania, etc. Noi ar trebui sa ne axam pe prima sansa: Turnu Magurele. Proiectul Primariei muta banii dintr-un buzunar in altul.

De ce nu se face un centru de promovare a produselor bio, agricole, din aceasta zona. Primaria Turnu Magurele sa promoveze producatorii agricoli din aceasta zona si sa sustina dezvoltarea lor. Trebuie sa identificam unde ne gasim si ce solutii putem implementa pentru dezvoltarea economica. Se vor gasi destule energii si bani care, la randul lor, vor aduce progres.

NU e vorba ca se face sau ca nu face un centru pentru a doua sansa, sa se faca, dar ce ne facem cu timpul pierdut, singurul care conteaza. Ne ocupam timpul cu lucruri secundare in loc sa construim pe baze reale.

Conducerea actuala a orasului nu e capabila sa faca asa ceva. Cel mai rau e ca regimul Dragnea nu a lasat pe nimeni sa se dezvolte, dar sa mai si ajute. 

COMUNICAT DE PRESĂ
În data de 05.05.2020, UAT Municipiul Turnu Măgurele, a semnat contractul de finanţare nr.5452/05.05.2020 pentru implementarea proiectului ,,Servicii educaționale și spații publice urbane îmbunătățite în municipiul Turnu Măgurele”, cod SMIS :125205.
Proiectul a fost depus în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 13 – Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii, Prioritatea de Investiții 9 b – Oferirea de sprijin pentru revitalizarea fizică, economică și socială a comunităților defavorizate din regiunile urbane și rurale, Obiectiv specific 13.1 – Îmbunătățirea calității vieții populației în orașele mici și mijlocii din România.
În data de 21.01.2022, a fost predat amplasamentul pentru obiectivul de investiție ”Creare centru educațional în municipiul Turnu Măgurele, strada Libertății nr.137”, obiectiv ce face parte din proiectul integrat ”Servicii educaționale și spații publice urbane îmbunătățite în municipiul Turnu Magurele”.
Lucrările la obiectivul de investiție mai sus menționat, au început în data de 25.01.2022.
În cadrul proiectului, se propune demolarea corpurilor C1, C2 și C4.
Asupra construcției ”corp C3” se vor executa următoarele lucrări:
• consolidarea fundațiilor, prin lățirea fundațiilor exterioare cu 20 cm
• consolidarea suprastructurii, prin lucrări de cămăsuire a tuturor pereților pe ambele fețe
• șarpanta și planșeul se vor demola și se va executa un planșeu nou din lemn și o nouă șarpantă
Corpul C3 va găzdui un centru educațional, unde se vor derula activități și vor funcționa ateliere de tipul:
• activități pentru persoane adulte care nu și-au finalizat studiile
• activități de tip a doua șansă, pentru adulți
• atelier de scriere și citit
• atelier matematica de zi cu zi
• atelier pregătire la Limba și Literatura română
• atelier pregătire pentru capacitate
• atelier Limbi străine
• atelier Informatică
Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Magurean pe 06 Februarie 2022, 22:42
#2
Furt si bataie de joc
Oricum ar fi adresa,gresita sau nu,tot tocat de bani publici se numeste.Sa vedeti la final cat vor costa toate aceste lucrari.
Adresa e gresita! pe 06 Februarie 2022, 22:13
#1
.
Adresa proiectului cu fonduri europene este str. Scolii nr.1 . Primaria sa mai faca o verificare..cum sa iei fonduri pe o alta adresa?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.