Kaufland deschide un magazin la Turnu Măgurele și anunță 100 de angajări

02 Februarie 2022 | 5390 vizualizări | 15 comentarii
Kaufland Turnu Magurele
Kaufland Turnu Magurele

București, 2 februarie 2022 – Kaufland continuă să investească în România și deschide un magazin la Turnu Măgurele, județul Teleorman, ajungând la o rețea națională de 149 de hipermarketuri. Prin această deschidere, compania generează 100 locuri de muncă noi, prin care încurajează dezvoltarea comunității locale.

Cu ocazia deschiderii magazinului, Kaufland a pregătit o serie de surprize pentru cumpărători. Astfel, începând de joi, 3 februarie, pe lângă produsele din oferta săptămânală, clienții sunt așteptați cu reduceri și promoții speciale la articole non-alimentare, amplasate într-un cort special amenajat în parcarea magazinului.

Situat pe Șoseaua Alexandriei, Nr. 7A, Turnu Măgurele, noul hipermarket își așteaptă clienții zilnic, de luni până sâmbătă între 07:30-21.00, iar duminică de la 08.00 până la 20:00.

Magazinul are o suprafață totală de aproximativ 5.600 metri pătrați, dintre care 3.100 de metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. Parcarea oferă 261 de locuri, dintre care 7 pentru persoane cu dizabilități, 8 pentru părinți și 2 locuri de parcare cu acces la stațiile e-charge pentru mașinile electrice. De asemenea, magazinul este prevăzut și cu două rastele pentru clienții care vin cu bicicleta la cumpărături.

Hipermarketul este dotat cu 8 case de marcat standard, raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată cu o lungime de 20 metri, pentru o varietate mare de produse proaspete și, de asemenea, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

În galeria comercială, clienții au acces și la o pizzerie, cofetărie, farmacie, un pet shop și un punct de accesorii GSM. În exterior, clienții sunt așteptați la punctul Grill cu o gamă variată de mâncăruri savuroase, gata preparate.

Clienții se vor putea bucura și de facilități prietenoase cu mediul în interiorul magazinului: • Kaufland Turnu Măgurele este al doilea hipermarket prevăzut la interior cu un automat de reciclare tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje - PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru). Clienții care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin. • În spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalajele ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor primi drept răsplată pentru comportamentul ecologic cupoane cu 50% reducere pentru cumpărarea altora noi, la alegere din produse selecționate, conform campaniei lunare. Clienții pot aduce spre colectare sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

• Magazinul integrează și un punct de colectare a măștilor de unică folosință, care vor fi ulterior eliminate din mediu și valorificate energetic, în cadrul unui proiect pilot de mediu, inițiat de organizația neguvernamentală „Orașul Meu, Culorile Mele”, cu sprijinul Kaufland România. Vor fi putea fi colectate patru tipuri de măști: măștile de plastic de unică folosință, măștile FFP2, măștile FFP3 și măștile chirurgicale, dacă nu provin dintr-un mediu medical. Nu vor putea fi colectate măști din material textil, confecționate acasă sau alte articole de protecție, deșeuri periculoase (ascuțite, inflamabile, reactive, corozive, toxice, infectate sau patogene), deșeuri medicale, baterii, recipiente sub presiune sau sticlă spartă.

Magazinul oferă toate măsurile sporite de protecție și prevenție împotriva Covid-19 necesare în această perioadă.

Astfel: • Toate suprafețele de contact și obiectele des utilizate de clienți și angajați, toaletele și spațiile comune sunt dezinfectate frecvent; • Magazinul este dotat cu stații cu dezinfectant de mâini gratuit; • Casele de marcat sunt dotate cu geamuri de protecție din plexiglas; • Pe podeaua din zonele de trafic sunt amplasate benzi care indică distanța de siguranță de minim 2 metri; • Toți angajații au echipamente de protecție și cunosc măsurile de prevenție, având la dispoziție și o linie telefonică specială pentru informare corectă și completă; • În magazin sunt difuzate și afișate mesaje de informare și reamintire a importanței respectării măsurilor de prevenție;

Despre Kaufland România Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 149 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață.

Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

Kaufland angajează persoane cu dizabilități la nivel național. Cei interesați pot aplica online, pe cariere.kaufland.ro - unde este disponibilă lista posturilor vacante, prin e-mail la cariere@kaufland.ro sau la numărul de telefon 021.9132 Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.ro

Comentarii (15) Adaugă comentariu
Atenție! pe 07 Februarie 2022, 17:36
#15
Au aparut
La intrarea in Kaufland au aparut influencerii colorați. Te ajută să-ti placă shopping-ul, sa pleci de acolo mulțumit și relaxat. Sunt angajații magazinului?
Nunusi pe 06 Februarie 2022, 08:16
#14
Bun
Este un magazin extraordinar,este c*rat,găsești promoții,produse proaspete,servire ireproșabilă. Felicitari
mary pe 03 Februarie 2022, 23:22
#13
bode
bode tot pe speis esti ma ?
Ioan pe 03 Februarie 2022, 13:39
#12
Doar o lămurire
Domnilor sau doamnelor care vreți să vă angajati, nu aici pe acest site veți primi răspuns. Mergeți la magazin și luați legătura cu responsabilul de personal.
Velisaris Alexandros pe 03 Februarie 2022, 10:25
#11
Buna dimineața,am o nelămurire
Vreau să știu dacă vor fii reduceri din cauza deschiderii magazinului deoarece ar fii o buc*rie sa aflu acest lucru
Bode Alin Marian pe 03 Februarie 2022, 10:23
#10
Sunt foarte nerăbdător și mă simt așa de bine,aproape că nu mai am rabdare
Sunt elev la liceu și azi am aflat că se deschide Kaufland-ul și momentan sunt la școală dar nu mai am răbdare să termin orele ca sa-mi pot cumpăra ceva bun de mâncare că sa mi liniștesc poftele.Va urez numai de bine și promit că o să vin și cu fratele meu Bode Laurențiu
Emilian Oprescu pe 03 Februarie 2022, 10:17
#9
O să mă numesc noul Manager
Eu intitulatul Emilian Oprescu am puterea de a mă numi Manager asupra Kauflandu-lui dumneavoastră deoarece am experiență în domeniu,dar este o singura problema,sunt rom și sunt agresiv
Micu Anisoara pe 03 Februarie 2022, 06:11
#8
Caut un loc de munca cu 4ore
As dori si eu un loc de munca la dumneavoastra cu 4ore daca se poate deoarece eu am dosar de handicao si un loc de munca cu 4ore care primesc pe un card sodexo 200lei in fiecare luna dar nu imi ajunge ca nu pot lua tratamentul va multumesc
Ana pe 03 Februarie 2022, 04:14
#7
Caut de munca
Bună Dimineața sunt din Județul Teleorman com Plopii-slavitesti caut un loc de munca pot găsi la dumneavoastră la kaufland ?
Borys pe 03 Februarie 2022, 00:15
#6
Kaufland
Paza e an boscheți
Zgura pe 03 Februarie 2022, 00:14
#5
Pază de noapte
Nu asigură pază de noapte sânt câțiva paznici fără gheretă stau anghetati an cimitir
Rezeanu Mirel Daniel pe 02 Februarie 2022, 21:00
#4
Sunt din Islaz și Caut un loc de muncă în Turnu Măgurele
Bună seara Sunt de județul Teleorman comuna Islaz și caut și eu un loc de muncă la dumneavoastră la Kaufland și aș dori să mă angajez dacă puteți
Leon Marinescu. pe 02 Februarie 2022, 16:44
#3
Daca ar fi asa, ce bine ar fi!.
Numai ca mi-e tare teama ca vor da navala romii (ti**nii) din oras si din alte localitati.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.