Kaufland impulsioneaza zona Turnu Magurele - 3 februarie e altceva, inainte si dupa Kaufland

31 Ianuarie 2022, 21:14 | 3641 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Kaufland

Toti locuitorii acestei zone asteapta deschiderea acestui centru comercial. Prea am fost umiliti de bisnitarii din oras. Patri-otii au primit o lovitura naucitoare, nu-si vor reveni in vecii-vecilor. 

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Nu va inteleg pe 03 Februarie 2022, 15:07
#13
cei mai nemultumiti
Cand nu aveam Kaufland spuneati: de ce nu avem kaufland? aa ca e orasu de kkt. nu ma nu. mai de kkt sunteti voi astia care pana si in momentul de fata,in care avem kaufland, Lidl si alte magazine, sunteti nemultumiti.

Inca ceva..

Daca nu era bun acest centru comercial.. De ce ies oamenii din kaufland, cu televizoare, haine, aparate de casa?

Sunteti niste frustrati nemultumiti!

Nu orasul trebuie sa se schimbe.. oamenii ca voi trebuie sa se schimbe !
Tărzănică pe 02 Februarie 2022, 15:59
#12
Tanti Frusina&Lelia;
1.La tarabele din centru se duc cei din zonă, sau cei care-și fac veacul prin părculeț. Pentru 50 bani în plus nu bat drumul la Kaufland. Apropo, știi cât combustibil arde unul care stă la Lița de exemplu să vină la Kaufland?

2. În oraș nu mai există prea multe butic*ri de cartier, dar cele care au rămas vor rezista. Și în Vest e la fel.

3. Vine vara și toamna, și lumea cumpără produse din piață, de la țărani, nu din market.

4. Lelioară fată, văd că strâmbi din nas că vând unii pe trotuar. Așa s-a vândut marfa mereu. Întreabă pe tac-tu' cum se vindea odată untul ori smântâna. Dacă nu știi, erau învelite în frunză de viță. Apropo, moraliști din ăștia ca tine care-și vâră deștiu-n nas imediat după ce s-a șters la c*r sunt destui, și ies ca păduchele moț în frunte. Mă, de ce dracului nu stați voi la cratiță, și faceți pe Vocea Patriotului Naționale pe aici?

Ana si George. pe 02 Februarie 2022, 15:44
#11
O propunere.
Hai sa nu mai facem bascalie si comentarii rautacioase-dusmanoase pana Vineri 04/02/2022, dupa care sa ne postam impresiile, parerile si constatarile. Un grup de prieteni vom lua imagini cu telefoanele mobile (din exterior si din interior), incepand cu orele 6, cand presupunem ca vor incepe sa se stranga amatorii de cumparaturi de produse ieftine si de calitate euroatlantica. Ne-am gandit, din pacate prea tarziu, sa invitam si o televiziune nationala pentru a difuza in lume "spectacolul" ce presupunem ca va avea loc. Insa, daca va iesi ceva interesant, le vom pune noi la dispozitie materialele cu inregistrarile. Daca am fi reusit sa gasim o firma cu o drona, incepeam cu imagini filmate de la Combinat, Electroturris, sistemul de irigatii, fabrica de conserve,abator, fabrica de mobila, gara si alte asemenea obiective aflate in plina activitate. Dintre obiectivele culturale, cum ar fi restaurantul Victor, biblioteca municipala si casa de cultura, alta data.
Fane Chirpic pe 02 Februarie 2022, 07:14
#10
Lui Kemal
După ce o să iei țeapă și de la ăștia sper să te potolești să mai bați câmpii. Ar fi bine ca să se găseasco și otravă la liber. Este singurul medicament eficient contra retardului de care dai dovadă.
Margareta lu' Nae din capu' la targ. pe 01 Februarie 2022, 16:51
#9
L'alde #6 & #7.
Rar mi-a dat sa intalnesc cretini mai mari ca voi!! N-ati inteles nimic din ceea ce am zis, dupa cum nu intelegeti nimic nici din ce-ati scris voi. Iarta-i Doamne! Auzi, muica Kemal tucal, pai de unde vrei sa aflu ce vinde KAUFLAND, daca nu din buletinul informativ editat tot de catre vanzator??
anghel pe 01 Februarie 2022, 15:39
#8
m
se da cate 2 baxuri de bere si 3 casolete de mici la inaugurare cadou de promotie!
Kemal pe 01 Februarie 2022, 10:39
#7
Prostia și incultura
Madam Margareta, matale continuă să mergi la cumpărături unde vrei, că nu te oprește nimeni. Dar dacă te prind la Lidl sau la Kaufland, "îți dau gură ca la hoți". Sper că înțelegi expresia... Dacă nu, mai pune mâna și mai citește o carte. Lasă pliantele, că îți dau insomnii și bătăi de cap. Etetee, marea economistă, experta în domeniu! Cred că ți-e frică să nu te rătăcești printre raioane, de-aia ai fobie de Kaufland.
Tanti Frusina pe 01 Februarie 2022, 09:56
#6
Comentariu de APV-ist ieșit devreme la pensie
Margaretoooo,îți dă oala-n foc și tu stai pe net!Ce dracu calitate ai găsit tu în împuțitele alea de Penny și Profi,unde sunt 3 case și deschisă e doar una,și stă omul la coadă 15 min.?Uită-te mai atent la termenele de expirare ale produselor ce încă mai stau pe rafturi.Diferența dintre Kaufland și celelalte magazine este de câteva mii de altfel de produse,iar prețurile sunt pentru toate buzunarele,numai să știi ce vrei.Și după deschiderea Lidl și a celorlalte magazine învecinate,cu certitudine se va stinge lumina la tarabele din centru,din piață și după str.Praporgescu.Hai,pa,și să nu uiți să pui leuștean la sfârșit,și să mergi doar la Penny,Profi și la tarabe.La așa gospodină,așa alegere.Iar dacă e vorba de prostie și cine e deținătorul ei,piața și conc*rența ne va spune.
Margareta. pe 01 Februarie 2022, 09:17
#5
Sa te crucesti de atata prostie!
Atat din partea autorului, cat si al celor #1+2+3+4 comentatori. Pai, cum vine asta, dragi tovarosi si nas' Floreo?-Voi ati citit pliantul publicitar? Ati vazut cu ce preturi piperate (si cu reduceri promotionale) ne ademenesc? In privinta diversitatii sortimentelor, unde-i diferenta fata de Penny si Profi la capitolul calitate? Pana in momentul de fata nu aveam de unde sa cumparam in afara tarabelor? Singurul lucru bun ar fi ca se muta balamucul la marginea targului si se mai descongestioneaza centrul orasului de "turistii" din localtatile invecinate.
Bun Simț pe 01 Februarie 2022, 07:10
#4
Civilizație
Şi urmează deschiderea magazinului Lidl şi a unei galerii comerciale cu magazine de retail modern.
Leila pe 31 Ianuarie 2022, 23:07
#3
Despre civilizație
Să se ducă dracului toate tarabele/tonetele din centru, de la piață și din tot orașul, că suntem tare înapoiați. Nu ne place civilizația, mai bine să trăim ca în urmă cu 50 de ani. Producătorii agricoli să rămână în piața centrală, și atât. Aaaaaa!!! Și poate pe ăia care își întind marfa pe jos, pe bordură, în plin centru, în față la Profi, poate îi gonește totuși,, cineva. Arată orașul ăsta, oribil!
Yyy pe 31 Ianuarie 2022, 21:26
#2
Ciuma rosie
Să ne ajute Dumnezeu să scăpăm de eterni evazioniști, bișnițari și toți comercianți analfabeti!
Sa ne sugeti lupa pe 31 Ianuarie 2022, 21:17
#1
Aia mai aroganti
Ce credeti ma ce sa va intampla cu Kauflandul vostru?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.