Intrebare pentru primarul municipiului Turnu Magurele, Prefectura, Consiliul Judetean si alti mafioti (primari si senatori)

28 Ianuarie 2022, 10:04 | 3474 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Softrans

De ce nu solicitati sa circule trenul pe ruta Turnu Magurele - Rosiorii de Vede? De ce trebuie sa platim 40 de lei la microbuz cand trenul, pana la Bucuresti, e 20 de lei. Locuitorii acestei zone sarace trebuie sa beneficieze de ce ofera statul. Normal e ca sa avem dreptul la alegere: tren sau microbuz. Microbuzele pot sa circule de la Gara Salcia in toate comunele din jur (cobori din tren si te urci in microbuz, primariile si celelalte institutii pot sa organizeze curse de microbuze de la Gara Salcia catre comunele invecinate) sau la concurenta cu trenul. 

Intrati aici >>infofer.ro, CFR Calatori si Softrans pentru a vizualiza cat costa trenul de la Rosiori pana la Bucuresti. Turnu Magurele - Rosiori ar fi trebuit sa fie 6,8 lei, la fel ca pe Corabia - Caracal.

Trenurile CFR Călători revin de marți, 25 ianuarie, pe ruta Caracal – Corabia, cu trei perechi de trenuri Regio care circulă de luni până vineri, inclusiv. Astfel, pe această rută din 25 ianuarie pasagerii vor putea beneficia de toate ofertele puse la dispoziție de CFR Călători, iar prețul biletelor este accesibil tuturor.

Reluarea transportului feroviar de călători vine la solicitarea comunităților locale, potrivit companiei.

Pentru asigurarea mobilității cetățenilor, CFR Călători va opera un număr de 3 perechi de trenuri pe relația Corabia – Caracal și retur, cu deservirea localităților din parcurs, astfel: mai mult aici

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Bălălău pe 31 Ianuarie 2022, 13:25
#12
pentru mine însumi,
Degeaba! Teleorman, Vaslui, Giurgiu.....Las Fierbinți poate ar fi fost mai potrivit să fie filmat aici . Asta e, ăștia suntem. Aici așa va fi mereu . Mâncători de semințe, indivizi care suflă mucii pe jos . E tradiție. Școala de milițieni cam de aici își ia elevii, este visul suprem al copilului din zonă, viitori oameni de nădejde
Bula pe 31 Ianuarie 2022, 10:48
#11
Ptr Balalau
Te voi dezamăgi dar nu circul decât cu masina.. Ca ala e rudar sau ce o fi el

. Pana la urma este și el un om ca noi ceilalți. În rest da

Hai sa mergem cu trenul dar mai întâi uita te dacă terasamentul / liniile mai sunt ok și nu pun în pericol călătorii.. Nu vrea sa merg intr un tren un toaletă nu a mai fost spălată de 1 an.. Atâta timp cât se fura inclusiv din amenajările de linii ferate nu prea vad vreo speranța sa călătorim cu trenul în condiții decente..
Gica pe 31 Ianuarie 2022, 01:59
#10
Tren
Se aruncau multi in spatele trenului pe aceasta ruta, asta este motivul pentru care s-a renuntat.
Bălălău pe 30 Ianuarie 2022, 19:16
#9
pentru Bulă #8
Trenul din poză este fabricat in uzinele Softronic din Craiova de c*rând. Nu e adus din Japonia. Un grup de tineri ingineri, pricepuți, entuziaști, vor să refacă, așa cum pot ei, renumele uzinelor Electroputere, distruse după revoluție de către conducătorii mult iubiți (votați pentru un litru de ulei, un kg. de zahăr și unul de făină ). Ar trebui înc*rajați, să circulăm cu trenuri făcute de ei .Sunt convins că nu vă place! Mai bine cu rudarul, cu papornița, că uite, " e d' acilea, d' al nostru " noi așa ne-am obișnuit, așa ne place.
Bula pe 30 Ianuarie 2022, 13:18
#8
Tu.. Tu..
Când ați mers ultima data cu un tren pe ruta Roșiori - Turnu? Zici ca pe aici circula vreun tren japonez și pe locuitori în privează cineva de acest drept.. Ce dracu lui vb acolo?? . Faci art ca să afli în treaba?? Nu știam cain trenurile japoneze sunt bănci de lemn recondiționat din 1912..cu uși și geamuri care nu se închid probabil ca să simtă călătorul mireasma aerului de afara și a toaletelor infecte de unde vine un miros de micsunele..
Nasu pe 29 Ianuarie 2022, 07:27
#7
Se mergea cu nasul
Student fiind,am mers ani de zile cu trenul pe ruta Turnu- Buc*resti, 90 % din calatorii Turnu,-Rosiori nu cumparau bilet! S-au buc*rat atunci,plang acum( aceasta ruta era falimentara),ne furam singuri caciula!
sorin pe 28 Ianuarie 2022, 21:16
#6
moca
vreti sa mergeti cu 6 lei la Buc*resti mergeti la Poiana sau la Traianu fara mirosuri si cu masti fffp2 sau 10
DSP pe 28 Ianuarie 2022, 17:10
#5
Dacă nu știți cum se iau puricii,




sau mai mult decât atât, o calatorie cu microbuzul este profund instructivă. Succesuri !

BĂIEȚI, pe 28 Ianuarie 2022, 17:01
#4
ȚINEȚI- O TOT AȘA !
CĂ NU DEGEABA SE SPUNE : CAPRA, VARZA ȘI MĂGARU', VLAȘCA ȘI CU TELEORMANU.
CĂLĂTOR pe 28 Ianuarie 2022, 16:07
#3
SUNTEM LA NIVEL DE BURKINA FASO
MERSUL CU MICROBUZUL ESTE UN FEL DE BAGABONȚEALĂ ÎN TROCARICI. ÎNGHESUIALĂ, MIROSURI, OAMENI FĂRĂ MASCĂ, TUSE, SÎ MULTE ALTELE. CEL MAI INTERESANT, ESTE LA STAȚIA CÂRLOMANU, UNDE SE URCĂ LĂIEȚI, O PLĂCERE NU ALTCEVA . AU ȘI EI DREPUL . MAI MARII LOCALI SUNT INVITAȚI, GRATIS, SĂ FACĂ DE CÂTEVA ORI PE SĂPTĂMÂNÂ, PENTRU PLĂCERE, CĂLĂTORIA TURNU MĂGURELE - ROȘIORI, CA SĂ AIBĂ CE POVESTI NEPOȚILOR.
Costel Zaharia. pe 28 Ianuarie 2022, 14:26
#2
Stimate autor.
Nu vreau sa intru in amanunte asupra responsabilitatii pentru circulatia trenurilor, ci voi spune doar ca nu este treaba Primarului, Prefecturii, Consiliului judetean, Primului ministru, Presedintelui. Doar "PIATA" decide acest lucru, adica AVEM UN NUMAR CONSTANT DE AMATORI DE CALATORII PE CFR??. Transportul pe caile ferate nu-i ca transportul la "ia-ma Nene": daca ai cienti, pleci, daca nu, injuri in gand si deci pleci acasa. Ar trebui sa stii ca au existat investitori privati care au vrut sa resusciteze transportul de calatori pe CFR si au renuntat DIN LIPSA DE AMATORI. INCHEI CU O INTREBARE: CAT TIMP AI FOST SUBPREFECT, DE CE NI AI REZOLVAT DTA PROBLEMA?
Yyy pe 28 Ianuarie 2022, 13:45
#1
Fără
În Olt nu au norocul să fie rudari de la Prundu! Dar îl au pe Prodana din Giuvarasti.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.