Fara rusine!! Danut Cristescu se catara pe cadavre: isi face poze la inmormantari si le publica pe Facebook

24 Ianuarie 2022, 13:21 | 1822 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Inmormantare
Era atat de afectat, incat si-a facut poze si le-a postat pe Facebook. Danut e prea prost sa inteleaga la ce ne referim. Nu s-a pomenit sa-ti faci poze la inmormantari. Mai rar asa ceva. Clic pe foto si mariti.
 
Postare Facebook Dan Cristescu - "Alături de primarul Mihai Soreață și colegii mei parlamentari Florin Piper- Savu și Paul Stancu, am participat astăzi cu profundă tristețe la slujba de înmormântare a părintelui Sorin Paul Grecu, Parohul Bisericii „Sf. Ap. Pavel și a Tuturor Sfinților Români” din East Ham, Londra.
 
Trupul părintelui Sorin Paul Grecu a fost înhumat în comuna Peretu, Teleorman, respectându-i dorința ca locul de odihnă să fie lângă biserica pe care a ctitorit-o la începutul slujirii sale ca preot. Peretu este prima parohie la care a slujit după ce a fost hirotonit preot în 26 iulie 1981.
 
Preotul Sorin Paul Grecu a devenit cunoscut după Revoluția din 1989, în martie 1990, când a intrat în greva foamei în fața statuii lui Lenin de la Piața Presei Libere, cerând înlăturarea acesteia, precum și a lui Petru Groza și îndepărtarea tuturor simbolurilor comuniste.
 
În 1993 a emigrat în Anglia, înființând o parohie care a funcționat pe rând în Ilford și Chelsea, apoi la biserica greacă din East Ham, Londra, unde a reușit ca, începând din 2012, să oficieze slujbele exclusiv în limba română.
Dumnezeu să-l odihnească și cu sfinții să îl numere!"
Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Cristi pe 24 Ianuarie 2022, 16:20
#2
Consiliu de judecat baroni sau Bașkanii
La acest consiliu de la Alexandria lui prietena lui Dragnea adică Irina Tanase ise spunea,,pizdelnita caghebista a lui Dragnea
Psd pe 24 Ianuarie 2022, 14:37
#1
Ciuma rosie
GUNOAIE PSD-ISTE!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.