Habemus praefectus: Haripet ! ( Avem prefect: Hari-animalutu’!)

14 Ianuarie 2022, 21:26 | 2491 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Hari

Negocierile de numire a unui prefect in Teleorman dintre PSD si PNL s-au incheiat asa cum era scontat: PSD a cedat functia de prefect, cu conditia ca, cel numit sa fi fost membru PSD! Perfect pentru Haripet! Asa ca PSD-ul are 3 functii jumate si PNL ciuciu sau din parti!

De fapt toate numirile de prefect, subprefect si secretar general al prefecturii sint marca Dragnea, care vrea sa faca din APP un partid cit un judet de mare, caci 90% din pesedisti vor trece la APP, odata cu intrarea la puscarie a lui Gidea!

Hari s-a remarcat in tineretile sale rosii, prin ingrijirea cainilor de vinatoare, a vinatorilor de la Teldrum, calitate care l-a dus in apropierea marelui conducator Dragnea!
Venirea la PNL s-a facut prin transfer, in interes de serviciu, omu’ nefiind vreun arivist dovada ca; si acum mai ingrijeste patrupedele pesedistilor, caci nu-i asa , este si ele suflet de om ( citat din Pitagora)!

De altfel juramintul sau de credinta, la momentul initierii in secta martorii lui Iliescu, ramine vesnic in amintirea adeptilor gurului Dragnea:,, Jur sa ramin rosu toata viata, precum singele meu,,!. Dupa care s-a facut galben la fata! Inca de atunci prevestea ceva, a rau!

Functia de prefect i se potriveste perfect, dupa pesedistii: Carmen-bibliotecara, Dumitrescu-paznicul si Oprea-ospatarul, el avind o facultate facuta la vremea ei!
In rest e ca apa: insipid, incolor si indoor, dar se coloreaza usor in rosu de la rugina de pe conducte !Asta e!!!
https://l.facebook.com/l.php?u=https://liberinteleorman.ro/pnl-teleorman-schimba-prefectul/&h=AT1Wl3D9Et_c3l064UXQ_UrV0b5oiMo0J_TiK2-VoavVm2iLipSvOP4jKd7ZVFdHWQl1BQej1R2D5XcJit664rbvmH-KKrQk3R-2UWy2F-ITJrojxWm1D9FniE8tsY0FLIac&s=1

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
#Rahova pe 18 Ianuarie 2022, 13:54
#5
În atenția DNA !
În Teleorman, traficul de influență, spălarea banilor și evaziunea fiscală este la loc de cinste printre politicieni… cred, sau poate greșesc..?

Directoriii de instituții și de școli sunt filtrați și “traficați” mai întâi pe la partid și apoi “unși” de instituțiile competente conform “influenței” politice !

Viitorul “Crai” de Teleorman, are cunoștință de așa ceva??

Apropo’s, “craiul”, eliberează bon fiscal la firmele lui..?



Stefan pe 15 Ianuarie 2022, 15:44
#4
Smecheria si minciuna din politica romaneasca
Toate aceste mizerii si miscari politice se vor intampla atata timp cat nu va exista o lege impotriva traseismului politic.Ai intrat prin vot de pe listele unui partid,aparteneta la acel partid va fi pana la sfarsitul mandatului dat.Ce incredere mai poate exista intr-un politician care trece cu usurinta si sfidare prin doua,trei sau mai multe partide?Asta nu se mai numeste democratie si libertate de miscare,ci doar urmarirea propriilor interese.Pe langa condamnarile unor politicieni,trebuie confiscate si averile presupus si dovedite a fi dobandite in mod ilicit.
Animalu pe 15 Ianuarie 2022, 11:03
#3
Nu va luati de veterinarii de razboi!
E un hamster pus in cusca, care alearga ca prostu!
Zdreanta pe 15 Ianuarie 2022, 10:49
#2
de mine, Harry
Eu am numai 3 picioare/si de abia ma misc, poc-poc/ rid cind ma intilnesc copiii/si ma cheama ciu-ciu schop! cheese
Sorin S. pe 15 Ianuarie 2022, 09:46
#1
România distrusă și vândută de peste 30 de ani
Toți cei care au votat și încă mai simpatizează cu așazisul partid de stânga,numit PSD,nu au realizat nici până azi că acest partid a redus spre 0 dezvoltarea și progresul României,promovând toată pleava și mediocritățile care nu au realizat nimic în viața lor,decât prin politică și funcțiile publice în care au fost numiți și le-au adus numai avantaje personale și de grup.Slab pregătiți,compromiși și buni ascultători și executanți,sunt cele mai bune personaje pentru sprijinul celor ce le-au dat firimiturile de la masa lor de hoți combinatori și trădători de neam.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.