Mesajul de Anul Nou al Presedintelui Liviu Nicolae Dragnea

27 Decembrie 2021, 20:23 | 1836 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea

Stimati tovarasi si preteni ( ca domni nu pot sa va zic!),
Iubiti concetateni ( ptiuuu, imi sta Iliescu pe limba!),

Incheieam anul 20-21 cu mari si multe realizari in munca!
Ati avut covid, orba-neala, citu-iala, ati avut si orbul gainilor (la vot mereu)!
Ati realizat cincinalul european de 7 ani, in 4 ani jumate!
Ati militat pentru dezvoltarea multilaterala socialisto-pesedista a patriei noastre !
Ati stat cuminti in case ca pe vremea tovarasului Ceuasescu, desi nu exista nici un virus chinezesc de la liliacul pangolin! Minciuni imperialisto-capitaliste!
Eu am iesit de la bulau dar am averea intacta, risipita pe la prieteni, neamuri, soferi, paznici de vinatoare, femei de serviciu, pitipoance si alti cacanari din partid etc, caci riscam confiscarea extinsa atfel!
Vorba lui Borcea , acum am cosmaruri si iau cite 3-4 supozitoare pe zi!
Mai fac si clisma, sa ma desfund la nas, vorba lui Codru!
Acolo am fost torturat, cu apa rece la spalare si cu calorifere tip frigider-artic-fram ursu polar, precum toata populatia din Bucuresti !
Mi s-a facut si vaccine, ei zic ca impotriva covid, dar ascultind-o pe Sosoaca am conchis ,ca de fapt impotriva vointei mele!
Mi-am infiintat un psd mai mic, care sper sa nu aibe soarta lui ProRomania lui Ponta!
Fie ca anul 20-22 sa ma gaseasca tot afara ( dar sint sceptic, citind horoscopul), sa ma mai invite la televizor si sa fac un concurs de mincat rahat cu Adrian-Bombonel( reabilitat) si Chiron Chitrea! Arbitra o vrem pe Ancuta, fata cu hirtia igienica!
Dvs. va doresc sa ramineti asa cum sinteti: multi, prosti, spalati pe creier de antene, daca se poate si saraci, caci va spun din proprie experienta: la bani mai bine le duci dorul, decit grija! Sa nu mai tradati patria emigrind in Occident, caci lumina vine de la Moscova, de la lampasul lui Lenin!
Noroc bun tovarasi dvs si tovaraselor dvs de viata!
Traiasca Romania muncitore infratita cu taranimea muritoare de foame si cu intelectualitatea analfabeta functional!
La multi ani ( fara executare, la mine, daca se poate)!

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Am fost de față pe 01 Ianuarie 2022, 03:13
#5
Amintiri din viitor/gen Erik von Daniken
După acest strălucit mesaj de An Nou 2022, -redat integral mai sus-, a urmat în vara aceluiași an, primul congres APP prezidat de tovu Ion Ilici Oltenițeanu (achiziționat de urgență ca președinte de oroare ). Am fost acolo atunci și-mi amintesc acele solemne momente. Acest orator școlit la Moskova a deschis lucrările congresului, vorbind 'din cămașă' ca în 1990, foarte cald în sală, dând continuu din mâini ca predecesorul său Ceaușoiu :

"Stimați 'măi dragă' concetățeni eu ultimul pe listă întotdeauna dar primul la limba de lemn (și dăi și dăi două ore), dau acum cuvântul prostănacului de... pardon că nu mai e ăla, lui Livian Nae de Gratia. Să ne ajute electoratul liber-cugetător, Marx, Engels, Lenin și Natura la alegerile din 2024. ( mai multe în episodul următor, sunt convocat la aragaz, vinul în clocot ).

La mulți ani! și vom vedea în viitorul apropiat, trecutul repetîndu-se.
. pe 31 Decembrie 2021, 00:23
#4
Despre mesajele de Anul nou,trăite și viitoare
Aștept cu o tovărășească speranță, mesajul de An Nou 2024, al tovarășului secretar general al APP,

viitorul președinte al Republicii Comuniste România, Livian-Nae de Gratia... îl voi sorbi cu sfințenie și plăcere roșie-ciumată începând cu 2024 (anul victoriei sale în alegeri ), pentru încă 45 de ani-lungi.

_Români ! , haideți să resuscităm Epoca de Aur Ceaușistă (de plumb, văzută de reacționari și dușmanii poporului).

Votați Alianța Penitenciarizaților și Pușcăriabililor!

PS. : și mai zic contra autorului :

Trăiască bine țărănimea... că mai are o pasăre, un porcușor, un lemn de foc în sobă... căci muncitorimea din bloc*rile comuniste moare de frig, de foame, de speranță și de evidenta lipsă de prezență a Luminiței din capătul tunelului infinit.

Semnează: un nostalgic iremediabil roșu.
Fifi, oamă-politic pe 28 Decembrie 2021, 17:49
#3
Dragă Mimi, vino și tu. Te iubesc, soro!
Mă bag și eu în ei...pardon "la ei', dacă mă pune pe lista de senatoare TR în 2024.

La întrebarea cu acronimul, nu mai e nevoie. Am sunat-o pe EBA și mi-a zis "Dragă Mimi #1, îi zice partidul "A A" - -Alianța Pușcăriabililor--... cum le-a zis tata-Băse oamenilor corupți și infractori din întreaga țară. (care ăia au furat bărcile tradiționale de lemn sănătos din Cișmigiu, și Flota țării, dar ziceau de tata).
Fifi /fostă prin partide pe 28 Decembrie 2021, 16:42
#2
Știe cineva?
Știe cineva unde are APePe sediul...și dacă mai primește noi membri? Se intră doar cu Mască și Certificatul verde, sau se cere la APP și testul PCR. Are prioritate cine a păstrat carnetele de partid PCR, FSN, FDSN, PDSR ...fără cotizația la zi???

Dar al cui e acronim este APP ?!

Alianța PatriHoților Penitenciarizați... sau Alianța pentru Proști ? Știe cineva? Și aș mai vrea să știu: dacă la Rahova au o filială pentru bărbați... la Târgșor deschid una pentru femei, așa pentru egalitate de șanse?
Mimi de la partid pe 27 Decembrie 2021, 21:02
#1
Livache,dă-i înainte cu prosteală și tupeu!
Să ai parte numai după fapte.Dragă Livache,contemplând fotografia din articol,nu-ți doresc decât să ai soarta lui Iancu Berilă.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.