Anunt angajare: Caut detectivist de aur, cu scula proprie, comuna Lita, zona plaja de nisip!

19 Decembrie 2021, 07:52 | 2090 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Detector

Intrucit Irinuca aruncat lantucu de aur, primit cadou de la bibicu in ziua liberarii, in zona riu Olt-limba de nisip-comuna Lita si intrucit perdut si ghiul masiv turcesc primit omagiu de la Codrin, aceeasi zona aruncat la despartire, din motive de nervi, caut cautator de metale feroase , gen aur cu piatra scumpa din Prazilia, care sa mi le returneze! Aducatorului buna recompense la sediului firmei, adica la ,,silozuri,,!
Semnat Liviu Cracanel

PS.Nu ma entereseaza nisip, pietris si bolovani, asta e treaba lui Neda si pietenul lui Cazanaru, care are nevoie sa arunce cu nisip pe drumuri de la Teldrum, dar mai mult arunca praf in ochi! Si cu atit mai bine ca se face si deszapezire cu acelasi nisip si niste drumuri de pamint, acoperite cu pietris, gen ,,drum de tara-ecologic,,! Clic aici pentru dovezi
Intrucit perdut Belina si in curind perdut si Gidea, din motiv de zuhaus, facem o belina noua aici, pentru preteni si tovarasi dragi, dar nu mai invitam Ciolacu, Grindeanu si Stanescu, care este bulangii si vrea sa fure ei tot!

Va asteptam cu drag la inaugurarea carerei de nisip si altele, care este mai misto decit ale lui Badalau-fiul, gagic de la Dragusanu, fapt confirmat de Stefanut!

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
No pe 20 Decembrie 2021, 23:04
#3
Pentru #1 și #2
Nici Yes nici Da, că nu sunt reale( sau sunt parțial reale) ... nu ăștia doi au pierdut, am pierdut noi și orașul căci nu aveam/nu am avut o alternativă -viabilă și credibilă- la alde mohanu și cuclea
Yes pe 19 Decembrie 2021, 18:26
#2
Yes
Ai pierdut Sergiule
Da pe 19 Decembrie 2021, 09:16
#1
Da
Ai pierdut Cracea
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.