Errare humanum est sed perseverare diabolicum – A greşi e omenesc, dar a persevera (în greşeli) este diabolic. Ba, dar pina cind???

10 Decembrie 2021, 19:05 | 2801 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

In 2014 Garda de Mediu Teleorman a inchis ochii la faptul ca: combinatul avea mai mult nerealizari, decit realizari in atingerea obiectivelor din programul de conformare, din autorizatia de mediu. ,,Miopia,, invocata de cei pusi sa apere mediul in Teleorman, a fost tratata ,,babeste,, ( babeste, deci nu baneste!) cu leacuri din flora spontana ce creste pe malurile Dunarii.

Asa ca ,,miopia,, s-a accentuat si a dat in ditamai ,,cataracta,, in 2021! Trimisa sa aplice prevederile Ordinului 784/2021 pentru aprobarea Procedurii de interzicere a utilizării sau punerii în funcţiune a unui amplasament, unei instalaţii ori zone de depozitare sau a oricărei părţi din acestea, Garda de Mediu Teleorman a considerat de cuviinta faptul ca: combinatul intruneste toate cerintele tehnice, organizatorice si de amplasare! Ce prevede legislatia

Convingatoare in acest sens par a fi: echipa de pompieri veterani de la firma,, Arde(i)i-iute ,,echipa de paza,, Patrula catelusilor,, , precum si ,, Clubul pensionarilor alchimisti si pesedisti, cu proteze de sold si dentare,, !
Alaturi de colegii de la ISU Teleorman si Agentia de Mediu Teleorman au tras un control de pomina, la briza dunarii( a vintului, bre!). Oricum precedent exista, pompierii au avut mereu naravul, sa comande de mincare, inainte de control! Coruptia de la ISU  Teleorman.

Avind in vedere faptul ca: AZOMURES-ul ( cu actionariat american si elvetian) s-a inchis, datorita pretului mare la materia prima-gaze naturale, tragem nadejde de la Dumnezeu ( nu de la autoritatile de mediu) ca o ramine inchis si hirbul nostru dunarean ( cu actionariat la bulau)!

Productia de fier vechi, pare a fi pe viitor, principala activitate a combinatului! Si reciclatori seriosi din Lunca, Putineiu, Brinceni, Buzescu, Scrioastea, Smardioasa si cartier Odaia s-au autorizat si asteapta sa inceapa treaba, spre disperarea lui Mugurel Idealistu’!

Partea proasta este ca: fermierii, or sa se roage de Cone, cu a lui cacastoare mobila sau de ,,gainarii,, de rahat arabesc de la puiernita, sa le fertilizeze terenurile! Sau poate Simionescu, de la USR 2.0. sa dea o mina de ajutor, ca e si sef la bac, e scolit la scoala bulgareasca de cefe groase, are firma de ingrasaminte ( d’alea bune de import ) si nici nu se lauda! Combinatul lui Simionescu

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Un vecin cu fostul C.I.C. pe 12 Decembrie 2021, 12:11
#6
Precizari pentru "specialisti"
Combinatul nu mai exista de mult, deci n-are cum sa mai polueze!El NU MAI FUNCTIONEAZADECI NU MAI cum sa POLUEZE, CE SA MAI INCHIZI? Zicea cineva ca este foarte multumit ca dl. Vasile le da salariile la timp. Pe ce le da daca nu se produce nimic? SUNT OAMENI CARORA NICI ACUM NU LI S-AU DAT SALARIILE RESTANTE DE PESTE 5 ANI.ACELE SALARII LI SE CUVENEAU PENTRU MUNCA EFECTIV PRESTATA SI PENTRU PRODUCTIA REALIZATA SI VANDUTA, IAR ACUM PRIMESC SALARII UNII PENTRU CE? Cat despre poluare l-as intreba eu pe distinsul si competentul scriitor de articole, PENTRU POLUAREA PROVOCATA DE PRAFUL DIN SAHARA SI DE RADIATIILE DE LA CENOBAL CE DESPAGUBIRI AM PRIMIT?
Gogu și Gaby pe 11 Decembrie 2021, 20:29
#5
Combinatul
Dezastrul combinatului are la baza aranjamentele dintre Nicolae și Dragnea .Dragnea trebuia sa fie președintele României dar el a fost făcut vulnerabil pentru prima data in anul 2015 luna Ianuarie de fiul sau alături de Ilie dragne și directoarea econonomica Ilie. Elena (ferma salcia )
Întradevăr,combinatul e o ruină plină de pericole pe 11 Decembrie 2021, 08:54
#4
#1,ai nota din ordinea postărilor
La ce cote a ajuns prostia,nesimțirea și lipsa de respect față de niște persoane care încearcă să afle și să denunțe anumite nereguli și încălcări ale legilor țării?Cu astfel de postări vreți să vă arătați ce,prostia,micimea și gradul redus de educație?Redacția greșește atunci când dă liber unor astfel de postări ale unor needucați și neșcoliți.În loc să fie aplicată legea și să învățăm din greșeli,niște găgăuță trag niște concluzii de ratard și jignesc exact cât le arată pregătirea.
Nicu pe 11 Decembrie 2021, 07:30
#3
.
Știre pentru clubul pensionarilor.
poluare pe 10 Decembrie 2021, 19:15
#2
dan
trebuie inchis combinatul !
p**a in familia ta de stire pe 10 Decembrie 2021, 19:11
#1
sa ma pupi de pensionar stire de rasul omului
mai date n p**a mea cu stirea ta de nimic, sa va iau in p**a turnu cu stiri!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.