Errare humanum est sed perseverare diabolicum – A greşi e omenesc, dar a persevera (în greşeli) este diabolic. Ba, dar pina cind???

10 Decembrie 2021, 19:05 | 2482 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

In 2014 Garda de Mediu Teleorman a inchis ochii la faptul ca: combinatul avea mai mult nerealizari, decit realizari in atingerea obiectivelor din programul de conformare, din autorizatia de mediu. ,,Miopia,, invocata de cei pusi sa apere mediul in Teleorman, a fost tratata ,,babeste,, ( babeste, deci nu baneste!) cu leacuri din flora spontana ce creste pe malurile Dunarii.

Asa ca ,,miopia,, s-a accentuat si a dat in ditamai ,,cataracta,, in 2021! Trimisa sa aplice prevederile Ordinului 784/2021 pentru aprobarea Procedurii de interzicere a utilizării sau punerii în funcţiune a unui amplasament, unei instalaţii ori zone de depozitare sau a oricărei părţi din acestea, Garda de Mediu Teleorman a considerat de cuviinta faptul ca: combinatul intruneste toate cerintele tehnice, organizatorice si de amplasare! Ce prevede legislatia

Convingatoare in acest sens par a fi: echipa de pompieri veterani de la firma,, Arde(i)i-iute ,,echipa de paza,, Patrula catelusilor,, , precum si ,, Clubul pensionarilor alchimisti si pesedisti, cu proteze de sold si dentare,, !
Alaturi de colegii de la ISU Teleorman si Agentia de Mediu Teleorman au tras un control de pomina, la briza dunarii( a vintului, bre!). Oricum precedent exista, pompierii au avut mereu naravul, sa comande de mincare, inainte de control! Coruptia de la ISU  Teleorman.

Avind in vedere faptul ca: AZOMURES-ul ( cu actionariat american si elvetian) s-a inchis, datorita pretului mare la materia prima-gaze naturale, tragem nadejde de la Dumnezeu ( nu de la autoritatile de mediu) ca o ramine inchis si hirbul nostru dunarean ( cu actionariat la bulau)!

Productia de fier vechi, pare a fi pe viitor, principala activitate a combinatului! Si reciclatori seriosi din Lunca, Putineiu, Brinceni, Buzescu, Scrioastea, Smardioasa si cartier Odaia s-au autorizat si asteapta sa inceapa treaba, spre disperarea lui Mugurel Idealistu’!

Partea proasta este ca: fermierii, or sa se roage de Cone, cu a lui cacastoare mobila sau de ,,gainarii,, de rahat arabesc de la puiernita, sa le fertilizeze terenurile! Sau poate Simionescu, de la USR 2.0. sa dea o mina de ajutor, ca e si sef la bac, e scolit la scoala bulgareasca de cefe groase, are firma de ingrasaminte ( d’alea bune de import ) si nici nu se lauda! Combinatul lui Simionescu

Citeşte şi