Cine e amantul ( cel cu f..iul) Irinucai si cine a spus-o lui Dragnea (tataie cu malaiu)

09 Decembrie 2021, 07:35 | 5718 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Gusfarete

Bărbatul implicat în relația dintre cei doi se numește Paul și o cunoaște pe Irina Tănase de peste 10 ani. Aceasta a trăit o poveste de dragoste nu foarte lungă, dar intensă, alături de bărbatul din Galați în trecut. Tatăl său are o puternică firmă de construcții, astfel că nu duce lipsă de bani, potrivit Cancan.

Irina Tănase și Paul nu au putut să stea departe unul de celălalt nici după despărțirea oficială, așa că și-au mai dat întâlniri, din când în când. Bărbatul a avut mai multe relații de-a lungul timpului, iar într-un final s-a căsătorit. Totuși, el nu a uitat de tânăra în vârstă de 29 de ani.

De altfel, Irina Tănase suspectează că un prieten de-ai partenerului său ar fi intervenit în relația lor și că ar fi avut un interes ca ea să se despartă de Liviu Dragnea.

Citeste si: LIVIU DRAGNEA A FOST FĂCUT CA ULTIMUL GUȘFARETE. IRINA – TREC ZILELE ASTEA PE LA TINE SĂ MĂ F@#$I UN PIC. AMANTUL: IUB, TE-AM REGULAT CUM TREBUIE?

Irina Tănase le-a spus unor apropiați că are impresia că motivul despărțirii ar fi Codrin Ștefănescu, care ar fi pus un hacker să îi acceseze telefonul mobil și să fabrice discuțiile cu un fost iubit, ca să lase de înțeles că îl înșeală pe fostul lider PSD.

Convorbire dintre Irina și Paul:

PRESUPUSUL AMANT: Iub, cf? De bani ai mai făcut rost?

IRINA: Nu, că strâmbă din nas la orice. Când vin, o să-ți dau cash, că o să-mi bage bani. 10 mii.

Paul, presupul amant, este un afacerist din Galați, care deține o firmă de construcții importantă în orașul de la malul Dunări.

Cei doi ar mai fi trăit o poveste de dragoste în trecut, iar acum au reînceput relația de iubire.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Dănuța pe 11 Decembrie 2021, 21:37
#6
Să lăsăm Gaby vizita veche, 2013
Dar ai auzit (multi stiu, "Prietenii stiu de ce" si cine altii mai stiu), despre motivul bifurcării viitorului /despărtirii între cei doi?

Banuiesti care este preferința - nefirească si inversă- în activitatea din intimitate, in pat, a lui livache?... un motiv, poate singurul, poate cel mai determinant pentru care a fost încornorat de tinerica sa (minus 28 ani??!! Record) ... nu acum după eliberare ci in toti anii de iubire ai irinucăi. Conc*rs : Cine stie va castiga!
Gaby pe 10 Decembrie 2021, 14:22
#5
Vizita
In anul 2013 Irina a fost la Ferma Salcia fosta Romcip in,timpul vizitei i-s-a făcut un cadou,iar actuala directoare economică Ilie Elena s-a opus Atunci fostul director cu ajutorul lui Daniel Barac i-a acceptat cadoul .Mare escroacă Aceasta directoare economică a avut tupeul și nesimtirea sa refuze bunăstarea viitoarei pasarici al lui Dragnea,ordinul lui Dragnea afost sa se facă acest cadou,și sa nu afle alte persoane .
Șopârlache pe 10 Decembrie 2021, 10:03
#4
Hușteree,ia fii atent !!!
Văd că o tot dai pe habarnistul și te legi de șopârle și altele care nu apar în DEX.Ca să înțelegi ceva mai bine,să facem o apropiere tot de regnul animal,cornutele,oricare ar fi ele.Sau să zicem păsări.Cazul de care te faci că nu cunoști prea multe se poate exemplifica astfel:Livache = FAZAN ori PAPAGAL.Ia vezi,astea sunt în dicționar?!Și dacă dai puțină dovadă de perspicacitate,acum îți dai seama ce a vrut să spună autorul despre ”gușterete”.
Hușter pe 09 Decembrie 2021, 23:33
#3
Gușfarete, ce mai e și ăsta?!
Zice autorul : "Dragnea a fost făcut ca ultimul GUȘFARETE ".

Vă rog, să îmi zică cineva definiția. Că nu găsesc în dicționare și nu pot să adorm... ca și actorul Mitică Popescu în sceneta aia cu Napoleon tablou pe perete, Waterloo și ducele de Wellington.

Am găsit GUȘTER :specie de șopârlă veninoasă de culoare verde, gălbuie sau neagră care halește insecte. 2_(fig) om perfid. Dar Liviu nu poate fi așa, sunt sigur.

Îl somez și-l rog pe autorul știrii, să reguleze, pardon să regleze și definiția "'Gușfarete"' .
Prințul Pauleanu Gălățeanu revine... pe 09 Decembrie 2021, 22:35
#2
Moș Crăciun și Rudolf (elan sau ren?)
Corectez o mică eroare, enorm de gravă.

"motopropulsorul" saniei lui Moș Crăciun, Rudolf, nu e ren ci elan (părinții, popii, mass media și unii primari ne-au mințit... ca și în campaniile electorale cu bolșevicul din Oltenița+semenii săi roșu-ciumați) . Și are niște coarne, domnia sa Elanul, f f sexy... nu ca cornițele lui Jupanu, minuscule... și nu puse de tovarășa sa de viață, Elana sau de amanta Rena, ci de Mama Natură și de nenea Charles Darwin. Am zis, ca să știți !

Sărbători să aveți... și așa și așa... fiecare după cum merită !
Prințul Paul de Lambriuri-Gălățeanu pe 09 Decembrie 2021, 11:06
#1
Iubitor de bombonici și irinuțe
Jupane Hamster vestit, bun venit în Clubul încornoraților! Fii demn și poartă-ti cornițele cu mândrie, precum Rudolf, renul lui Moș Crăciun, căci le meriți, așa cum și cătușele le-ai meritat. Tu, ajuns Marele Vătaf peste țară, urmașul și egalul lui Nicio Lae Ceșcuță, când ai ajuns la vârful puterii politice trebuia să fii 'Omul lui Dumnezeu' și să dregi țara, precum a făcut Vlad Țepeș. Dar ai ales să fii al... rivalului (cel cu coadă, copite și cornițe), deci, ca și Întunecimea Sa poartă-ți și tu cornițele și slăvește-o pe cea care ți le-a imprimat în ADN. Apropo, DNA te mai iubește?, dar Rahovei îi e dor de tine... plânge?

PS. : titlul ăla de *Cetățean de oRoare al municipiului Turnu Măgurele*... titlul ăla nu îl pui la vânzare, că ai spus la TV, că ai ajuns sărac și trăiești din leafa Irinuței ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.