UVCP - Eterna poveste, caci a fost si numai este! Ca dar ar fi, pentru aia de la mediu, in zadar s-ar povesti!

07 Decembrie 2021, 07:34 | 2097 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
UVCP

Construita in regimul comunist din necesitatea de a reduce poluarea, UVCP-ul a sfirsit in perioada aprig capitalista, prin a nu mai fi! A rezistat cu bine perioadei Petre Roman, celebru pentru cugetarea sa: ,,industria romaneasca, este un morman de fiare vechi,,!  A rezistat chiar si ghearelor lui Ioan Nicolae, dar a sfirsit in falcile unor interlopi din Constanta!

Odata intrati in UE am avut de ales: pastram UVCP-ul si il subventionam si reducem poluarea sau il privatizam si asta e, pleaca pe vapor in China, din portul Constanra, sub forma de lego-metalic!
Nimeni nu a vazut nimic, nimeni nu a auzit nimic, Garda de Mediu fiind pe post de IML al mediului, chemata sa constate decesul, iar Agentia de Mediu, pe post de popa, ca s-o ingroape, conform vorbei ,,mortii se acopera cu pamint, iar vii cu hirtii,,! Diagnosticul mortii suna cumplit: ,,sit posibil contaminat ,,adica nu e sigura poluarea, desi se vede din spatiu si se poate constata si ochiometric! Culmea este faptul ca: cauza mortii a fost stabilita de popa de la agentie si nu de medical legist de la garda de mediu1!

Ca orice privatizare, care se respecta, Agentia de Mediu ar fi trebuit sa emita un aviz de mediu la privatizare, iar Garda de Mediu sa il controleze! Aviz de mediu la privatizare
Necurioasa din fire, Garda de Mediu nu s-a deranjat sa faca controale la UVCP, nu i-a deranjat nici pe altii din politie sau procuratura, desi a disparut o fabrica, iar triunghiul Bermudelor e departe, si magicianul David Coperfield nu a fost vazut in zona!

Cele 35 de ha de ,,sit posibil contaminat,, alaturi de cele 52,5 ha oficiale de sit contaminat ale combinatului, reduc speranta de viata ale turnenilor, fapt confirmat de legea pensiilor! Legea pensiilor
Firma care a cumparat UVCP-ul ( SC KHAMSIN SRL Constanta ) si-a mutat sediul social pe Bucuresti, doar si-o pierde urma, obiectul principal de activitate este:,, lucrari de demolare a constructiilor,,! Firma Khamsim
KHAMSIN SRL are datorii imense la bugetul local de aproape 2 milioane lei noi ( RON), fiind pe locul 3 ( medalie de cenusa de pirita), dar intrucit este in faliment, recuperarea se face cu Sf. Asteapta, la pastele cailor! Primaria Turnu Magurele 

Primaria Turnu-Măgurele nu a dorit sa execute silit firma datoare, caci de ce sa te legi la cap, daca, nu te doare, desi ar fi avut posibilitatea sa acceseze fonduri europene pentru ecologizare!!!
Asa ca vorba de duh:,, prinde orbu’, scote-i ochii,,, , se aplica si aicii! Chestia mai nasoala e ca poluarea pluteste in aer, dar probabil ca lipsa mirosului si a flerului professional sint simptome specifice afectiunii mediu-covid!

Prestatia autoritatilor de mediu in zona Turnu-Măgurele e de a dreptul anti-ecologica, sau pe intelesul tuturor:,, sigur prostie, posibil coruptie,,!!!

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Cornel și costel pe 07 Decembrie 2021, 20:39
#3
Uvcp
Întrebați-l pe simionescu Adrian cine a distrus UVCP și dacă Liviu Dragnea i-a ajutat și influențat .
Ciucă pe 07 Decembrie 2021, 19:49
#2
2
O ciorba reîncălzita. Țineți-o tot așa.
Cimitiru Belu pe 07 Decembrie 2021, 10:23
#1
Privatizare UVCP
De cel care a vandut UVCP firmei de demolari din Constanta nu spuneti nimic - Nastasescu Ion, adica PNL, sa fie clar
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.