Politisti si pitigoi. Buboiul de la Permise si Inmatriculari

17 Noiembrie 2021, 08:09 | 4182 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Pitigoi

Se adâncește buboiul de la permise din Teleorman. După ce în urmă cu două săptămâni, Marian Pițigoi, bun prieten cu un polițist de la înmatriculări, al cărei soție este examinatoare la permise la Alexandria, a fost săltat direct din trafic, ieri a venit rândul examinatorului Cristi Velcea.

Acesta a fost reținut 24 de ore, și urmează ca în decursul zilei de astăzi să se decidă soarta sa, dacă va fi sau nu arestat.

Totul se întâmplă după ani de zile în care nu numai că s-a discutat că multe permise se obțin pe bani, la Alexandria, dar au apărut informații interesante în interceptările efectuate de procurori. De procurorii de la DNA București.

Într-o încercare penibilă de a-și spală imaginea, DGA Teleorman cu cei de la permise au găsit un individ care, vezi Doamne, ar fi dat șpagă unui examinator că să treacă „sala”, o bancnotă de 100 de euro.

Despre permisele oferite cu sute de euro, 200-300 pentru români, 500-600 pentru etnici neprecizati, nimic.

Înainte ca cercetarea să devină publică, informația a apărut „în exclusivitate” pe un site de știri specializat în a face imagine poliției și a nu trata astfel de pericole, pentru că ar afecta instituția.

Nu contează că sute, poate chiar mii de indivizi care nu au nici în clin, nici în mânecă , cu condusul unei mașini, au permise, lucru care se vede cu ușurință în numărul de accidente în traficul Teleormănean, mulți „mamaligari” producând accidente grave la nici o luna după obținerea permisului la Alexandria.


Urmează că autoritățile anticorupție de la București să pătrundă până în miezul putregaiului din Teleorman, pentru că, spun surse informate, unii examinatori sau alți funcționari nici măcar nu se mai fereau,și făceau totul fără perdea, doar pentru bani, și se afișează cu averi cu mult peste posibilitățile lor financiare.

sursa: impactnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Ilenuta pe 17 Noiembrie 2021, 23:15
#6
Miliție
Întrebați-l pe Dumitrașcu,șeful poliției de la Teleorman de ce a stat in anturajul lui Dragnea și al lui pete pitis car a acceptat ca Nicoleta pene sa-i pună pasarica (p***da) in cap și sa îl prosteasca pe Dragnea alături de fiul lui Dragnea și Ilie dragne,
Mirela pe 17 Noiembrie 2021, 19:01
#5
pt # 4
Cum ai zis și tu lăutare, nu e nimic deosebit, greșit, la o astfel de petrecere. Nunțile cu oameni se fac iar mirilor de atunci le dorim casa de piatră si invitaților multă sănătate.
Lautar ca și voi pe 17 Noiembrie 2021, 14:39
#4
Parca imi aduc aminte ca
Îmi aduc aminte ca la nunta lui codrea cătălin, de acum câțiva ani, au participat la masa, ca invitați de seamă, un chelios care am aflat atunci ca este șeful DGA Teleorman, Țică Tom parca se numea, șeful economicului pe județ de la acea vreme, proc*rorii oancea si badoi, multe alte somitati locale și județene...

Nu ca ar fi rău că au participat la nunta aceea, ca au greșit, bravo lor, dar va spui ca îmi adusei aminte acum .
Andru pe 17 Noiembrie 2021, 11:05
#3
Pițigoi ăsta este de la Videle pe nevastă-sa o Cordea un gabor
Se lauda odata pe 17 Noiembrie 2021, 09:41
#2
un ti**n
din oras, ca isi facuse o combinatie cu turnatoru ala batran de Țene (să-i fie țărâna ușoară și betonu greu) ca la ce bani i-a dat, atata i-ar trebui sa nu ii dea permisu chiar fara sa mai faca scoala... si cati or mai fi asa... nu stiu sa citeasca da au permise. smirk
Sorin N. pe 17 Noiembrie 2021, 08:52
#1
CE FEL DE TARA ESTE ROMANIA?
Militienii astia au inebunit cu totii.Din ce in ce mai mult haos si coruptie in Politia Teleorman.Politia este un partener de nadejde al interlopilor si al multor infractori.Iar astia tineri nu sunt altceva decat niste spectatori incapabili la infractiunile de orice fel.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.