Danut Cuclea: turnenii au nevoie de informatii, nu de un loc unde sa-si faca nevoile. Primul WC il vor face nemtii (Kaufland), noi aruncam banii in vant (buzunarele smecherilor)

24 Noiembrie 2021, 22:12 | 1581 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Info-chiosc

Toata lumea, gazde si oaspeti, va avea de unde sa se informeze despre aceasta zona. Era nevoie urgenta de asa ceva. Cei care nu au un loc civilizat unde sa-si faca nevoile, pentru turneni - toaleta publica se numeste, ii rugam sa aiba putintica rabdare, sa mai tina, traim in secolul informatiei si nevoia de informare e mai importanta decat nevoile fiziologice, aceasta este ordinea. Cele 3 info-chioscuri se vor transforma in locuri de facut nevoile. 

Detalii aici despre cat costa  toaletele unde-ti poti satisface nevoile informatice.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Ipse pe 17 Decembrie 2021, 18:23
#2
Postare de căcat
Și dacă piticul ar fi făcut un WC public, cine s-ar fi pișat acolo? Băi retardaților, boșorogii din parcul de la Tudorică tot la boscheți se vor pișa, pentru că ei azu plecat din satul lor, dar satul lor n-a plecat din ei. Apropo, de ce nu face Crăcea o umblătoare publică? Numai așa, să dea flit piticului? Hai sictir rahaților!
Culian de la colțul străzi principale pe 26 Noiembrie 2021, 10:20
#1
Primar de baron umflat
Șeful trebuia sa fie președintele României dar a fost trădat și prostit in primul rind de fiul stefanel ajutat de Ilie dragne și Ilie Elena (director economic)La distrugerea lui livache a mai contribuit și Nicoleta fosta la teldrum care a pus ducumentele in valiza de la Rise project alături de Petre .Valiza cu documente a fost data piața ca sa-i spele păcatele lui Dragnea .apoi la Buc*rești livache i-a trădat pe cei care l-au pus in fruntea mesei (România),(Coldea,Dîncu și………, ……..)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.