Petrica Pirvu, primar Zimnicea, era dus cu pluta, "Valul Dunarean", pe Dunare, dar astepta bani de la Guvern pentru plata votantilor

17 Octombrie 2021, 10:58 | 1870 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Valul Dunarean

Cele mai mari realizari, de anul acesta, sunt vaporasul "Valul Dunarean" si tractorasul. Pentru toata munca depusa, Petrica merita sa fie premiat de catre Guvern (doi ani a muncit la proiect). Turismul si plimbatul pe Dunare e tot ce lipsea asa-zisului oras Zimnicea, in rest totul e pus la punct.

Valul Dunarean

La ce folosea banii de la Guvern?! Pentru asistenta sociala, votantii lui Petrica. Domnul primar a declarat ca se descurca fara pomana si ca banii trebuie alocati la Sanatate si Invatamant, a dat gratis si o lectie de guvernare, dezi Zimnicea e oale si ulcele. O alta zicere de care trebuie sa tina seama Guvernul: localitatile bogate din vestul Romaniei, bogatii, au fost aratate cu degetul la alocarea banilor. Cei saraci, sudul, trebuie sa fie primii cand e vorba de pomeni. Petrica e in fruntea orasului de peste 20 de ani, doar ca procesul cu ANI il va scoate pe tusa.

sursa foto: teleormania.com

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Fane și costel pe 17 Octombrie 2021, 21:02
#3
Trișorul lui bomby
Livache in colaborare cu cei pe care acum i-a trădat a distrus destine de oameni,acest lucru intimplindu-se pentru ca livache sa devină președintele României,dar fiul sau Ștefan bemwiu l-a prostit și l-a trimis la Rahova .
Zimnicea pe 17 Octombrie 2021, 18:43
#2
Petre Pîrvu c*ristu
Știu sigur ca hahalera asta de Pîrvu îl are angajat in primărie pe unu Prună pe care îl arde in dos toți zimnicarii știm treaba asta
Cetățean din Zimnicea pe 17 Octombrie 2021, 16:55
#1
Felicitări
Felicitări Turnucuștiri pentru articol!

Mă buc*r că ați luat în considerare link-urile pe care vi le-am lăsat la secțiunea "Turnați aici!".



Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.