Video Unul dintre ziaristii care l-au distrus pe Dragnea dezvaluie "Clanul Marelui Alb"

14 Octombrie 2021, 13:24 | 2059 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Marele Alb

Biserica Ortodoxă este una dintre cele mai puternice și mai influente organizații din România. O instituție care, în contrast cu misiunea sa spirituală, și-a construit un adevărat imperiu financiar ale cărui mecanisme de funcționare rămân în mare parte necunoscute pentru muritorii de rând și pentru instituțiile de control ale statului.

Asta deși o parte considerabilă din banii Bisericii provin din fonduri publice: 1,3 miliarde de lei alocați numai pentru bisericile din București, de la Guvern și din bugetul Capitalei, în ultimii 13 ani, adică în mandatul Patriarhului Daniel.

După mai multe încercări în care Biserica a refuzat să ne răspundă la orice întrebare legată de felul în care administrează fondurile publice, am decis să ne infiltrăm în interiorul sistemului folosind o identitate ascunsă.

 La capătul a opt luni de documentare, am descoperit o rețea secretă în care oameni de afaceri, politicieni și prelați de la vârful Bisericii lucrează mână în mână într-o megaafacere: construcția și reabilitarea de biserici din bani publici. Toată acestea rețea operează cu binecuvântarea celui mai puternic om din Biserica Ortodoxă Română, pe care oamenii săi îl numesc Marele Alb.
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Cetățean din Zimnicea pe 16 Octombrie 2021, 14:37
#5
Felicitări Recorder & Turnucuștiri!
Felicitări jurnalistului Victor Ilie pentru c*raj și profesionalism. Bine jucat rolul de afacerist în rolul lui "Gabi Petrescu". :D

Am vizionat de două ori clipul "Clanul Marelui Alb".

Felicitări Turnucuștiri că ați promovat clipul!
Nicu de la judet pe 15 Octombrie 2021, 09:58
#4
Nu l-a distrus niciun ziarist !!!
S-a distrus singur,din cauza jafului pe care l-a aplicat bugetului de stat,lacomiei si modului dictatorial cu care a condus PSD si pe toti din jurul lui.Mai precis,s-a crezut un fel de Mesia pe Plaiurile Romaniei,iar toti ceilalti niste simpli executanti,uitand ca Romania nu e Teleorman.Iar cine va vota caricatura de partid numita APP nu sunt decat cei carora le plac frimiturile lasate de hotii din conducerea PSD,slugarnicia si umilinta,vanatorii de posturi si loc*ri caldute prin diferite institutii,intr-un cuvânt,masochistii.Auzi,un partid al carui presedinte este Codrin Stefanescu,condus din umbra de Dragnea.Numai in Romania se poate intampla asa ceva.Prostia exista de la aparitia omului pe pamant dar,la noi,s-a intins si s-a dezvoltat ca intr-un adevarat laborator sovietic de propaganda a comunismului.
Dumnezeu să vă bată pe toți pe 14 Octombrie 2021, 22:11
#3
Hoția a devenit o virtute
Că BOR e devenit un mare SRL,asta vedem cu toții de ani buni.Da,o instituție extrem de influentă atunci când e vorba de campanii electorale și de interesele tuturor partidelor,cu precădere a PSD.De ce fac toate astea?Simplu,pentru a intreține întreaga turmă de zeci de mii de preoți din bani de la bugetul de stat,din care o parte se întorc în buzunarele și afacerile înalților din BOR.Iar dacă e vorba de omniprezentul Dragnea,acesta a fost pedepsit pentru ceea ce a făcut,și nu suficient pentru marile hoții făcute,lafel de lacom ca și cei ce trebuie să propăvăduiască ideile despre religie,și nu să vedem zilnic modul în care trăiesc și se comportă față de enoriași și toți ceilalți credincioși.De asta s-a pierdut și o mare parte a încrederii în BOR,că de clasa politică s-a convins toată lumea,mai puțin cei ce încă mai sug din bugetul și resursele sărăcite ale țării.
Lili pe 14 Octombrie 2021, 21:02
#2
Gogoși
Biserica este suverana la fel cum a fost și livache,care trebuia sa fie președintele României dar a fost prostit de cei din jurul sau in frunte cu fiul sau .
Pt. pe 14 Octombrie 2021, 13:26
#1
Biserică și primarie
Așteptăm si la Turnu Măgurele.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.