Mesaj pentru diriguitorii acestei zone sărace și triste - faceti numai ce va taie capul - taiati copacii seculari

05 Octombrie 2021, 11:32 | 2486 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Parc.

Comentariu - Unde merge lemnul de la copacii tăiați din parcul mare? Ați ajuns să faceți numai ce vă taie capul,conducători incapabili și hoți de la vârful Primăriei Turnu Măgurele.De acolo se dau ordine la toate instituțiile statului,tot de acolo se fac angajări la orice instituție și numai pe criterii politice și pe bani mulți.Ați lăsat la urmă pregătirea,profesionalismul și prioritățile pentru meritocrație și onestitate.Și nu e de mirare,pentru că nici la voi nu există,e doar o treabă făcută în urma nebuniei de a avea putere,influență și,nu în ultimul rând,dorința nestăpânită de a fura și a vă însuși beneficii și avantaje de ordin material cu funcții de conducere cu orice preț,și în orice domeniu.

Raspuns, comentariu postat pe turnucustiri.ro, din partea unui sustinator al lui Cuclea (pe pagina Facebook a Primariei Turnu Magurele erau certati turnenii, s-ar putea sa fie aceeasi persoana)

Cei care comenteaza aiurea cu parcul Foarte bine ca il fav de la 0. Sa se taie tot ce poate pune in pericol viata oamenilor si sa se planteze alti pomi. De preferinta platani(rezistenti si cresc repede) Ce va ambati asa ca ii taie? Zici ca taie la Versailles. Sa cee la final ce iese si apoi sa comentam. Acei bani pt parc nu sunt din taxele voastre(care si asa sunt mici) ci sunt bani prin programul facut de Dragnea . Va ambalati degeaba doar ca sa aveti asa activitate. La munca gloabelor nu cu mana intinsa.
 
Cititor 
 
Criminalilor!
Copaci de peste o sută de ani,plantati din timpul regilor cad la cheremul analfabeților functionali.Rusine celor ce au făcut acest proiect.Lemnul a ajuns la romii votanți ai psdeului.
 
Parcul Municipal 
Parcul Municipal. Parcul central din oraș (se numea "Grădina Publică"), având o suprafață de 2 hectare, a fost înființat în anul 1876 de un grup de specialiști din București, după un parc (Prater) asemănător existent în Viena.
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Pentru contele Gigi Teican. pe 08 Octombrie 2021, 09:52
#4
Te ai transformat.
În vuvuzeaua psdeului bai,popoarele.Copacii erau sănătoși și dădeau oxigen,mincator de căcat ce ești Pesedistule sub acoperire.
Gogu pe 06 Octombrie 2021, 07:32
#3
Lemne pentru foc
Unde merg lemnele ?...unde au mers toate din ultimii 10 ani.la familia( sociala)Cocosila..
Contele Mapucci de Daravella pe 05 Octombrie 2021, 18:28
#2
Postacului
Tu te-ai uitat la pomii ăia cât erau de găunoși? Mănânci căcat cu ambele buci. Mă, știi ce simt eu la postacii ăștia de trei lei? Frustrarea că se face ceva concret. Looserul ăla care a luat bătaie de 4 ori de la PSD credeai că putea face ceva?
Actor pe 05 Octombrie 2021, 15:27
#1
Tranzactie
Livache trăiește din bani de la AKTOR din Grecia
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.