Draganesti-Vlasca, Manastirea Pantocrator, ridicata pe locul unui fost spital abandonat - Mii de oameni s-au imbulzit pentru a se închina ,,Mâinii Stângi a Sfintei Maria Magdalena” care este caldă.

28 Septembrie 2021, 21:04 | 2012 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Manastire

In plina pandemie si in timp ce Teleormanul este unul dintre judetele fruntase la infectari. Cine a trecut pe acolo a putut observa luxul si materialele scumpe folosite la construirea lacasului de cult. Mai multe detalii aici si aici.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
#1 pe 30 Septembrie 2021, 08:43
#4
#2 & #3 cioclu si medic de capre
Prostie si ticalosie,doar atat v-a ramas din tot ce ati trait,fara dragostea fata de oameni,de viitorul lor si de rolul vostru pe care il aveti pe acest pamant.Ignoranta,răutatea si lacomia v-au intunecat mintile,chiar daca sunteti niste animale vii.Aveti voi atata credinta si nu aveti biserici unde sa va rugati?Tare ma indoiesc.Dumnezeu sa va dea mai multa minte,ca suflet si educatie nu aratati ca aveti.
UN POPĂ ( patron de pompe funebre) pe 29 Septembrie 2021, 20:48
#3
DRUM CU SENS UNIC ȘI ÎNFUNDAT
VREI NU VREI,TOT LA NOI AJUNGI ! CONFORT PENTRU VECIE.
Un DOCTOR IN MEDICINA. pe 29 Septembrie 2021, 17:33
#2
Lui #1.
Stimabile, suferinzi ca tine nu pot fi vindecati! Ce are una cu alta? Ca sa fiu rautacios, iti spun ca,in final,medicii tot la preoti te trimit.
Sa ne faca popii bine,nu medicii! pe 29 Septembrie 2021, 10:13
#1
UNDE MERG BANII SARACILOR DE ROMANI
Construim biserici,ca la scoli,spitale,gradinite,azile de batrani,infrastructura si grija pentru traiul oamenilor suntem repetentii Europei.Degeaba suntem in UE,ca prostia umbla libera,se inmulteste prin Romania si se inghesuie la pupat moaste.Romania este tara unde bisericile sunt de 50 de ori mai multe decat spitalele si de 3 ori mai multe decat scolile.Avem si peste 15.000 de preoti platiti de la bugetul de stat.Preotii nu platesc taxe si impozite din munca lor,medicii in schimb,da.Unde ati mai vazut asa ceva prin lume?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.