Pentru primarii din Teleorman si pentru cei care sustin ca un primar nu poate atrage investitori si nu are in fisa postului asa ceva.

26 Septembrie 2021, 12:48 | 2805 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Parc.

SE POATE, UNDE OMUL SFINȚEȘTE LOCUL! UN ADEVĂRAT PRIMAR ȘI PREȘEDINTE DE CJ: REȚEA DE PARCURI INDUSTRIALE PENTRU CA ANGAJAȚII SĂ NU MAI PIARDĂ TIMP ȘI BANI CU NAVETA. Mai mult, aici>>buletindeOltenia.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
MIREL CAINAMISIR. pe 27 Septembrie 2021, 19:35
#5
SUNT PESIMIST.
ACEST ORAS ESTE BLESTEMAT SI NU SE INTREVAD SANSE DE REDRESARE,PENTRU "A FI IARASI CE AM FOST SI MAI MULT DECAT ATAT"!DEGEABA ISI DAU UNII CU PARERI "DEMOCRATICE" LIBERALE SI EUROPENE, MOSTENIREA TOTALITARISMULUI MARXIST-LENINIST NU VA DISPAREA DIN MENTALITATILE CETATENILOR DECAT PESTE MULTE GENERATII. COPIII SI NEPOTII FOSTILOR COMUNISTI CARE NU AU TRAIT IN COMUNISM SUNT MULT MAI PERICULOSI DECAT PARINTII LOR! LOR LE LIPSESTE EDUCATIA PRIN MUNCA SI PENTRU MUNCA,CULTURA LOR SE REDUCE LA CEEA CE VAD PE INTERNET, CITIREA SI STUDIUL LA EI SUNT SOCOTITE VICII, SCOALA O URMEAZA IN BARURI,DISCOTECI, PARCURI SI PE STRAZI. ACTUALII CONDUCATORI-NU NUMAI CEI LOCALI- SUNT DUPA CHIPURILE SI ASEMANAREA NOASTRA. NU-I MAI DATI CA EXEMPLE NEGATIVE PE CUCLEA, CRISTEA SI ALTII. EI AU CASTIGAT PENTRU CA ADVERSARII LOR AU FOST CU MULT INFERIORI LOR. CEI CARE IL CUNOSC MAI DE APROAPE PE CRACEA STIU CA ESTE O NULITATE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE. UN TIMP ERA TRAMBITAT SERGIU IORDAN. UNDE E, A FACUT CEVA?
Nelu pe 27 Septembrie 2021, 17:55
#4
Pt 3
D-le pana la alegeri mai sunt 3ani,ei trec la locale nu se bat psd și PNL cin oameni,pe actualul înscăunat așa-zis primar ma sunt și alți care poate să-l trimită la lada de gunoi a istoriei ca nu prea place sa facă ceva pt oraș asa ca nu se știe de azi pe mâine electoratul lui este în scădere.
Manole. pe 27 Septembrie 2021, 13:11
#3
Cu cine va cistiga pnl alegerile viitoare?Chiar nu are cine sa l bata pe primar la ora actuala.
Cracea și bpl sunt istorie de cind a cistigat Citu mitu alegerile interne.Chiar dacă vor venii cu un bpl nou nu vor fi în stare sa l răpună pe Dan Cuclea.Cu militianul Musat,cu Cocu Bogdan,Simionescu,va fi un fiasco total.
Ciprian Ene pe 26 Septembrie 2021, 22:36
#2
Sigur ca se poate
Era firesc,dar nu este târziu nici acum,ca primarul orașului nostru,dar si al altor 98 la suta dintre primari sa meargă in schimb de experiența la Oradea.Si nu ieri.Oradea este model,si e mult mai ușor sa faci dupa model.Greu a fost pentru Da Vinci,Galileo Galilei,....Dar cum spuneam,niciodată nu e prea târziu.(Pt exemplificare,referendumul de la Buzău).
Alin pe 26 Septembrie 2021, 16:37
#1
Primăria este condusa de habarnistul cuclea și Cristea
Sunt un cetățean, al acestui oraș pustiu și îmbătrânit, care își plătește taxele și toate cele,cum poți sa spui tu habarnist primar,de smart oraș când, orașul este făcut praf și orașul nu are tualete publice,80% din oraș nu au apa și canal,cultura lipsește cu desăvârșire, sa se ducă sa învețe de maiștri în conducerea orașelor din vest .Dar sa nu uitam ca la ultimele alegerii au fost 250 voturi diferența.Cucleo ție și click tale 2024 va însemna sfârșitul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.