Gadea Adrian - domnul Vali Duminica se incadreaza in vorba lui Napoleon - Orice sofer poarta in ranita bastonul de mare-sef.

23 Septembrie 2021, 16:25 | 2918 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Gadea

Domnul Adrian Gadea a dat o dispozitie prin care incepand cu 1 septembrie domnul Duminica Valentin se numeste pe durata mandatului dumnealui in functia de Consilier, la cabinet Presedinte. Domnul Vali lucra din anul 2013 la Consiliul Judetean pe postul "sofer autoturisme si camionete". In luna iulie, 2021, domnul Vali a terminat Universitatea Valahia din Alexandria, facultatea Stiinte si Inginerie, domeniul stiinte administrative, din toate cate ceva. Domnului Vali i-a crescut venitul la 9457 lei, la care se adauga diverse sporuri.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Gogu pe 25 Septembrie 2021, 07:15
#3
Prostul
Pe Gâdea nu îl cunoaște nimeni în oraș! O nulitate absolută! Prostul conduce un judet! In ce lume trăim?
..... pe 24 Septembrie 2021, 21:29
#2
Ciuma rosie
Să sugeti matu toți care a-ți votat psd.
Constantinescu F. pe 23 Septembrie 2021, 19:58
#1
Prostii la putere
Ați văzut unde merg banii contribuabililor, banii noștri??? Toate lichelele și neisprăviții sug de la bugetul de stat, ocupând funcții publice, fără să aibă habar de ceea ce fac pe la serviciu. Mulți dintre ei sunt și mari șefi, de nu le mai ajungi la nas.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.