Rade Covidul de noi. Orasele au trecut de 3%o. Islazenii sunt peste 7%o.

22 Septembrie 2021, 16:56 | 2117 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Covid

Nu exista Covid, e o inventie sau o simpla raceala. Sa vezi distractie. Mai mult, aici>>dsptr.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
ELVIRA. pe 25 Septembrie 2021, 15:51
#3
Pentru #2 "pentru Elvira"
N-AI INTELES NIMIC,"amice"! Pentru dta problema este foarte grava si este de natura psihica!Dupa ce te va lovi COVID-ul (si te va lovi c*rand!) si daca vei mai scapa, in mod sigur vei intelege si vei vorbi altfel. CONSTITUTIA GARANTEAZA LIBERTATEA OAMENILOR (INDIVIZILOR) DE A CIRCULA PE UNDE VOR (chiar si prin reactoare nucleare, unitati militare, resedinta prezidentiala, etc??)NUMAI DUPA INDEPLINIREA ANUMITOR CONDITII,PRINTRE CARE SI CEA DE SANATATE.(angajarile se fac pe baza unui certificat medical, idem permise conducere auto, etc,etc) DECI, CETATENE IN CARE COLCAIE DEMOCRATIA SI PRINCIPIILE REVOLUTIEI LA CARE NU AI LUAT PARTE SI DIN CARE DOAR TI-AI LUAT O PARTE GRASA,PLIMBA-TE PE UNDE VREI SI PE UNDE-TI PERMITE PUNGA DAR PLIMBA-TE SANATOS SI FARA SA FII UN PERICOL PENTRU SEMENII TAI.TU SI ALTII,DUCETI-VA SI VA TESTATI SI VA VACCINATI SI PROTEJATI-VA CAT MAI BINE.NU TREBUIE SA MA CREZI PE MINE,CI INFORMEAZA-TE,PROCENTUL CELOR MORTI NEVACCINATI ESTE CU MULT MAI MARE FATA DE VACCINATI
Pentru Elvira pe 24 Septembrie 2021, 16:19
#2
Nici libertatea de exprimare nu-ți convine?
Ai o problemă mare cu cei care circulă liber pe unde vor și mai nou zici că ar trebui restricționate și mesajele. După mintea ta, crezi că doar medici scriu pe acest site? Cine are nevoie de informații și prescripții medicale se adresează medicului, nu și le caută pe turnucustiri.
ELVIRA. pe 24 Septembrie 2021, 07:45
#1
UN PARADOX.
PE DE O PARTE PE ACEST SITE SE TRAG SEMNALE DE ALARMA DESPRE ACEST VIRUS PERICULOS, IAR PE DE ALTA PARTE, SE PUBLICA COMENTARIILE UNOR INDIVIZI CARE INDEAMNA OAMENII SA NU SE VACCINEZE, SA NU SE PROTEJEZE, SA NU RESPECTE REGULILE IGIENICO SANITARE STABILITE DE AUTORITATILE MEDICALE. DUMNEZEU CU MILA!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.