Cine mai toaca banii turnenilor? Fata lui Mohanu este intr-o relatie cu un politist.

18 Septembrie 2021 | 5732 vizualizări | 4 comentarii
Lori si Geo
Lori si Geo

Mohanu Loredana s-a despartit de Pantelie Rotaru, fost primar Draganesti Olt si penal cu acte, si este intr-o relatie cu George Sorin Nicolici, agent de Politie. Domnul politist e foarte frumos, parca e baiatul lui Dolanescu. Mohanu Loredana are o clinica privata in Draganesti-Olt si toti banii facuti de Nae. S-a orientat bine politistul: nu pica de frumoasa, dar sta pe foarte multi bani. 

Comentarii (4) Adaugă comentariu
Rîmboacă pe 19 Septembrie 2021, 23:06
#4
Stimată doamnă/domnișoară Rîmboacă,STOP!
Însăși numele ales pentru postarea pe care ați scremut-o,l-ați ales strâmb și total năucă.Nu mai apărați interesele unor persoane care nu au contat și nu contează pentru interesele și ajutorul pentru oameni.Aceste persoane incapabile și fără o bază reală de pregătire,nu sunt altceva decât niște personaje cu o pregătire asemănătoare cu cea a partenerului doamnei în cauză,respectiv cea de agent,de subofițer.Nu mai bateți câmpii cu tot felul de laude la adresa unor falși profesioniști și cetățeni onești.Dacă nu vă opriți,nu faceți altceva decât să semănați cu ei.
Rîmboacă Andreea pe 19 Septembrie 2021, 16:54
#3
Numai minciuni publicați
Mare păcat că vă irosiți "talentul"de jurnaliști pe o situație pe care nu o cunoașteți. Este mai ușor să vorbiți despre alta persoana în necunostinta de cauza și mai ales nu apreciați munca unui om care salveaza oameni. Cel mai bun si devotat doctor, mama și mai ales prietena. Vă rog frumos să vă informați înainte de a publica ceva!
Fost coleg de generație,la alt liceu pe 18 Septembrie 2021, 21:41
#2
Ce spui franc,Gigea Moț
Totul pute a corupție și furt în jurul numelui de Mohanu.Păi,de unde a avut bani pârlita aia care și-a luat bacalaureatul,numai că era ta-su primar și mă-sa profesoară,iar facultatea a făcut-o târâș,repetentă,cu relații și cu bani?Hoțiile pe care le-a făcut soțul penal,pus în funcție,da,”pus” primar atunci când Dragnea făcea cărțile prin PSD,sunt cunoscute și asumate și de către doamna ”doctor”,brrrr?!Vai mama ei de medicină!Buuun,iar azi că soțul a fost găsit cu mâța-n sac,se despart așa cum au făcut-o toți hoții pentru a-și salva agoniseala.În cazul ăsta,agoniseala(a se citi furt) a fost făcută de către tăticul Nae,corect?Și atunci,măi Gigea,despre ce vrei să ne spui tu acum,când lucrurile sunt atât de evidente?Azi,mulți semianalfabeți cărora scoala le-a fost o mare piedică în viață,și-au cumpărat diplome de pe la tot felul de facultăți particulare,multe neacreditate,și de a cărei pregătire rezultată din patalama,sunt în totalitate străini.Și-uite așa,azi ocupă funcții și sunt șefi.
Gigea pe 18 Septembrie 2021, 15:10
#1
Pacat
Sunt sigur că nu știți povestea fetei. Una i sa vorbiți despre Mohanu, alta i să întrați cu bocancii în viata ei privată!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.