Hotelul Inter, din statiunea Venus, al lui Ioan Niculae este scos la licitatie.

17 Septembrie 2021, 05:06 | 2921 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Inter

Administratorul judiciar al societăţii InterAgro SA, controlată de patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu, Ioan Niculae, anunță vânzarea hotelului Inter, de cinci stele din Venus, la licitaţie publică. Anul trecut, societatea InterAgro a avut datorii de 1.329.484.125 lei, echivalentul a 200 de milioane de euro.

Lichidatorul vinde hotelul Inter, de cinci etaje, împreună cu terenul în suprafață de 4.583 mp şi bunurile mobile aferente. Licitația va avea loc pe 2 2septembrie, la București, iar preţul de pornire este de 8.047.238 euro, fără TVA. În caz de neadjudecare, se va mai organiza o licitaţie pe 29 septembrie, în aceleaşi condiţii.

 Asociatul Interagro SA este Nicoleta Mariana Toncea, soția lui Ioan Niculae, condamnată la începutul anului la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate la evaziune fiscală şi complicitate la spălare de bani. În același dosar, afaceristul a fost condamnat la 5 ani cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani.

Potrivit acuzațiilor din dosar, firma InterAgro, controlată de omul de afaceri, ar fi încheiat contracte fictive cu o altă societate, pentru a reduce masiv contribuțiile datorate bugetului de stat. Prejudiciul este calculat în acest caz la peste 11 milioane de lei.

InterAgro a avut, anul trecut, datorii de 1.329.484.125 lei, echivalentul a 200 de milioane de euro.

sursa: replicaonline.ro

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.