Ultima ora! Corabia e mai tare decat Turnu Magurele. Danut Cuclea trebuie sa faca acelasi lucru

19 August 2021, 03:30 | 2533 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Parcare cu plata.

Primăria orășelului Corabia a hotărât că este nevoie urgent de parcări cu plată. Chiar dacă Corabia e găurită în ultimul hal, conducătorii vin cu măsuri pentru un yacht de lux. 

Mai mult, aici>>buletindeOltenia.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Contele Mapucci de Daravella pe 21 August 2021, 12:35
#5
Turneanului
Cap ai, minte ce-ți mai trebuie? Amice, ca să faci o parcare plătită, îți trebuie și un aparat coercitiv propriu, recte Poliția Locală, care să supravegheze aceste parcări plătite. Ori, această instituție lipsește cu desăvârșire, deci despre ce vorbim? În schimb ce face Poliția, și Jandarmeria? Nu mai zic de Poliția Rutieră! Nimic! Și pentru asta nu Primăria este de vină, ci Prefectul, care este reprezentantul Guvernului în teritoriu! În loc să nuanțați aceste aspecte, voi cei de la turnucuștiri ce faceți? Mințiți și dezinformați la greu, numai că vorba unui clasic în viață ... ghinion! Lumea a cam priceput jocul vostru. Apropo, Claudiule, mi-a șoptit o păsărea cum că dacă Orban pierde alegerile, și Bitanul belește oaia, tu te duci la PMP, și o să înfrângi tot. Băi, ești nebun? Te lasă Murex să-i faci harcea-parcea partidul? Ești penibil!
Un turnean pe 20 August 2021, 00:15
#4
Iată dovada prostiei care a acaparat orasul
Un singur comentariu în firea lui din trei, în rest nimeni nu se înghesuie sa comenteze. Ia sa fi fost un accident sau o bârfă ieftina, toți mamelucii și neavenitii comentau. Insideversion sigur locuiește în alta parte, nu aici. Și uite d-aia s-a ales praful de orășelul nostru, prea plin de țigani, primărie corupta și prostie în floare de care rade o tara întreaga. Sa va fie rușine, lasilor!
Insideversion pe 19 August 2021, 14:23
#3
Ar fi foarte bine...
...sa se facă parcări cu plată, ca în orice oraș civilizat, dar unde vor mai parca ciorile și alti papagali? Cum sa dea ei bani pe parcare când totul li se cuvine? De corupția și cumetriile din primărie nu zic..., sa aibă oare legătură cu acest subiect?
Ionica pe 19 August 2021, 09:52
#2
Nu mai aveți ce scrie?Doar atit puteți?
Un site de tot hindelul!Pe zi ce trece va faceți de căcat,știri.mincinoase și manip**atoare.
Moartea în vacanță pe 19 August 2021, 08:52
#1
Îndemn
Și voi ăștia de la turnucuștiri ar trebui să vă duceți la dracu'. Dacă aveți greutăți, vă fac eu rost de viză pentru dincolo.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.