Scandal in PNL. Colegii de partid ii cer demisia lui Eugen Pirvulescu

11 August 2021, 23:08 | 6047 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Eugen Pirvulescu

Deputatul PNL Iaşi Alexandru Kocsis îi cere demisia lui Eugen Pârvulescu, şeful PNL Teleroman, care a fost pus 60 de zile sub control judiciar de procurorii anticorupție pentru că le-a cerut membrilor comisiei de concurs de la Ambulanța Teleorman să-i dea subiectele de la concursul organizat pentru ocuparea unor posturi de asistent medical și șofer de ambulanță și să-i favorizeze pe protejații săi la proba practică și la interviu.

Am aşteptat câteva zile. Am aşteptat o săptămână. Am aşteptat două săptămâni. Nu s-a ȋntâmplat nimic, nu s-a sesizat nimeni. Drept urmare, pe această cale, ȋn calitate de deputat al PNL Iași, ȋi solicit public domnului Eugen Pîrvulescu să se autosuspende din funcția de președinte al PNL Teleorman.

 Eu nu judec, dar ştiu că oamenii îi judecă aspru pe politicienii care fac naveta între tribunal și partid. Uman sunt alături de Eugen Pȋrvulescu şi am ȋncredere că, dacă este nevinovat, va reuşi să probeze asta ȋn faţa instanţei de judecată, dar situaţia sa juridică nu poate afecta imaginea Partidului Naţional Liberal.

Într-o situație similară, preşedintele PNL IASI, filiala noastră fanion din nord-estul României, a anunțat, pe 28 aprilie, că a fost informat de DNA că are calitate de inculpat ȋntr-un dosar şi s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al filialei.

”Sunt nevinovat și am convigerea că voi demonstra acest lucru în instanță, dar, în acest moment, consider că este un gest normal să mă autosuspend din funcția de președinte al PNL Iași”, a declarat Costel Alexe la acea dată. S-a autosuspendat şi nu a candidat pentru nicio funcţie ȋn alegerile interne din data de 3 iulie.

La vremea respectivă, Florin Cîţu a calificat decizia colegului meu de la Iaşi drept ”uşor tardivă”, deşi a fost luată în aceeași zi cu anunțul făcut de DNA. Acum, Florin Cîțu l-a felicitat pe Eugen Pîrvulescu pentru faptul că îl sprijină la șefia partidului.

De ce această dublă măsură? Aştept decizia domnului Pȋrvulescu de autosuspendare din funcţia de preşedinte al PNL Teleorman. Aştept consecvenţă„, scrie deputatul liberal.

sursa: psnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
Anonim pe 16 August 2021, 20:41
#17
Comentariu
Sa vedem ce o sa zică cei din PNL când la somaj o sa fie pus șef serviciu o apropiată a lui Carmen Dan, nevasta de polițist, fina amantului, lui Carmen Dan

Asta cu acordul directorului de la somaj, care tot PSD este

Oare cei din PNL nu au oameni competenti, trebuie puși toți cei din PSD

La conc*rs nu este înscrisă decât acesta “ doamna”, nimeni altcineva neavând acces.

Oare DNA-ul nu se sesizează și in acest caz?

Este normal?
independent pe 14 August 2021, 18:38
#16
caut un om
Pirvulescu este inconjurat de o " c*rte " redusa de colaboratori docili , care ii spun ce vrea el sa auda , nu realitatea ! Nici nu pot , pt. ca nu au studii superioare adevarate , nu au cariere profesionale in spate, nu au un sistem de relatii profesionale ! Sunt politicieni goi , de fapt !Daca va ramine inconjurat tot de astia , va fi tot mai rupt de realitate ... cu consecintele previzibile !
Atentie conte, atentie pe 14 August 2021, 10:12
#15
risc*ri de distrugere a daravelei
Ai grija conte, se zice ca daravela ta nu mai este functionala sa ca daca te apuca astia de ea iti jupoaie toata pielea si ti-o umple cu paie. rolleyes snake vampire
Contele Mapucci de Daravella pe 14 August 2021, 09:05
#14
Lui # 13
Băi moralistul lui pește, deputatul ăla de Iași trebuia mai întâi să-i ia la rost pe cei din conducerea PNL pentru nominalizarea fostului primar PSD pe listele PNL, apoi să se uite el în c*rtea altuia. Dacă tot s-a băgat singur în seamă, de ce n-a cerut demisia lui Barbu zis și Bitanul, penal sadea și el? A, e în tabăra Orban, deci nu e voie, nu? Și Bitanul cui ține spatele, nu lui Crăcea? Care are morcovu-n penk cam cât sfecla furajeră dacă iese Cîțu! Apropo, măi cap de cretă, din câte știu eu Primăria nu are Poliție Locală, deci nu Primarului i se pot imputa faptele de care pomenești, ci Prefectului PNL, cel care este reprezentantul Guvernului în teritoriu, implicit al munistrului de interne. Dar voi repede aruncați pisica-n c*rtea altora. Nu mai ține figura băi proștilor! Să vă trimită Claudiu la perfecționare, că sunteți praf!
O 'ntrebare i'timă pe 13 August 2021, 18:26
#13
Lui #8 un fel de B.........
Un deputat PNL din iași îi cere demisia lui Pârvulescu din Teleorman... și asta nu îi convine lui #8, "un fel de Băse". Omule, pentru un act de dreptate oriunde în țară, poate interveni orice om al legii din orice alt județ.

Fă și tu un "exercițiu de imagine" (ca Veo de Videle : plimba-te singur printr-un parc de aici, la ore târzii... și ești violat în grup. De câteva prostituate supărate pe toți bărbații, căci nu au avut clienți în seara respectivă . Un polițist din İași fiind în timpul liber, ca turist în Turnu de Teleorman, vede și vine să te salveze... tu îi vei spune, tot așa :"ce te f..e grija pe tine?!" Înțeleptule.! Chiar o s-o pățești, păzește'te!
Știm cu toții ce este politica pe 13 August 2021, 09:13
#12
Și cei de la PNL Buc*rești ce au de spus?
Politica este o troacă unde își doresc toți neisprăviții,incapabilii și limitații care nu au reușit în viață prin meritocrație,să intre și să-și umple buzunarele din banul public.Asta nu se numește luptă,e numai o zbatere în mocirla corupției și a minciunii,pentru niște avantaje total nemeritate.Stau și mă întreb,care e diferența dintre PNL și PSD?A făcut careva ceva pentru orașul ăla,sau doar s-au îmbogățit stând prin funcții publice?
Roco pe 13 August 2021, 08:50
#11
Hiena
Un hot mai mic decât Dragnea
Gigi Grindaru pe 13 August 2021, 07:16
#10
Cocosul dezumflat
Pirvulescu va avea soarta lui Dragnea .sper ca acesta sa nu aibă parte și de un copil ca Ștefan Dragnea și de o ruda ca Ilie dragne,cum a avut Dragnea. Liviu Dragnea trebuia sa fie acuma președintele României,dacă acesta era mai atent la mesajele lui Emil lungu (consilierul sau de taina) și la Atenționările lui Adrian simionescu (liberalul de carton) care a spus cu tărie ca pe livache il vor distruge din interior ceidoi.
Un pnl-ist pe 12 August 2021, 22:56
#9
Fara penali in functii publice
Pirvulescule daca ai demnitate da-ti demisia sau suspenda-te din toate functiile, pana iti rezolvi problemele penale.. Cu cat te agati mai mult de putere cu atat PNL Teleorman va avea mai mult de suferit.
Un fel de Basescu. pe 12 August 2021, 15:02
#8
Care-i chestia?
Nu stiu ce-l fute grija pe un ti**n de la Iasi de Teleorman? De ce tace florin catu?
Luis pe 12 August 2021, 14:30
#7
Pirvulescu mult mai cinstit decât Cristi Barbu.
În urma cu ceva ani Cracea a fost împotriva lui Barbu datorita jigodismelor acestui impostor .Acum sau coalizat împotriva lui Pirvulescu.Cracea nici el nu știe cu cine se vrea în barcă.
Marin pe 12 August 2021, 13:54
#6
Un fost lucrator al ministerului.
Tudorel Musat este un betiv care în trecut s a bătut și cu comandantul Cringeneanu..Il caracterizează mândria exagerata și nevoia de îmbogățire peste noapte .Pentru bruma de bani de la consiliul local este in stare să o vândă și pe mă sa !Dati l afară domnule Cracea !
Contele Mapucci de Daravella pe 12 August 2021, 08:27
#5
Postacului
Claudiule, te-a pus Bitanul să-i faci campaniei? Păi dacă Pârvulescu e infractor, atunci Bitanul, cu câveva dosare penale în lucru ce mai e? Ușă de biserică? Mă, ce-mi place când vă sfâșiați între voi, hienelor! Voi hohoti homeric când vă veți rupe-n bucăți, pentru că pariez un leu contra arcului de triumf că vă spargeți după congres. Plus că voi decontați și gafele USR-ului, proștilor! Vă meritați soarta!
Lica pe 12 August 2021, 07:10
#4
Senatorul melcilor adventiști
Vinerea seara pirvulescu este adventist,simbata este baptist,duminica este ortodox,iar luni

După amiaza este scriitor neomarxist.Așa a fost și Liviu Dragnea .
Eu pe 12 August 2021, 07:04
#3
TR
In pnl Teleorman nu ii cere nimeni demisia lui Eugen. Pana la hotarare definitiva, este considerat nevinovat. Doar Orban vrea sa il dea jos ca sa aleaga pe altcineva care sa il sustina pe el.
Independent politic pe 11 August 2021, 23:32
#2
Scandal în PNL.
Eugen Pârvulescu, șeful PNL Teleorman, trebuie să-și dea demisia, în primul rând, pentru că este un infractor ( afaceri cu statul și neplata dărilor către stat) plus că este sub control judiciar 60 de zile pentru fapte de corupție(dovedite de către organele de cercetare penală).
Un membru pnl pe 11 August 2021, 23:16
#1
?
Sa va fie rusine ca dati cu piete in Eugen Pirvulescu, toti sunteti la fel, toti aveti pacate, va vine si voua randul stati cuminti!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.