Politistii din Teleorman isi permit sa fie nesimtiti. De ce?! Pentru ca pot.

09 August 2021, 07:25 | 3803 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Politia.

Doi politisti din Teleorman s-au luat dupa miros si au ajuns la o petrecere organizata la baza de antrenament a pompierilor din Alexandria. Echipajul de la Serviciul Rutier Teleorman trebuia sa fie pe DE 70 (Drumul Mortii - Alexandria - Bucuresti), conform programului. Va dati seama cum isi fac datoria curcanii de la Rurala?! Cei doi politisti-petrecareti ar trebui dati afara. Daca erau angajati in mediul privat, cei doi erau zburati imediat. 

Citeste si: Video Pompieri si politisti surprinsi la o petrecere in timpul programului de lucru. Tara arde si MAI se piaptana

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Pavel pe 11 August 2021, 22:29
#13
Pentru iote mușat tudorel
Băi Mușat ai fost și ești cel mai lingău milițian pe care l-a avut poliția / Miliția Turnu - Măgurele

Ești atât de prostănac încât l-ai depășit și pe bietul Proprocu!!!!!!!!!!
Pentru iote. pe 11 August 2021, 16:09
#12
Cita dreptate aveți domnule,Musat nici de noi polițiștii nu a fost apreciat.
Acest jeg uman ne turna comandantului pentru a se evidenta.Pina și informatorii il disprețuiau. Se credea buricul pământului și el era un țăran basit.
Pentru Iote. pe 11 August 2021, 13:42
#11
Asta sigur este Musat.
Numai un pupa n p**a al milițienilor putea să scrie aberațiile astea.Cind mama lui proces verbal il dați domnule Cracea pe j**ul asta de om?Sa dus la psd,astia mai hotărâți nu l au primit în rândurile lor.Syiau ce hram poarta militianul.Sa i dam un mare Mumu!
Marian Giuclea. pe 10 August 2021, 14:46
#10
Lui gogo.
Bai, gogostucule, daca ai ceva de spus in legatura cu subiectul, spune! Nu comenta...comentarii. Nu sunt nici militian, nici politist, nici ruda sau prieten cu vreunul. Daca ma gandesc bine, nici nu cunosc vreunul. Sensul interventiei mele este acela ca din articol nu se intelege mare lucru, sau fiecare intelege ce vrea. IN ORICE CAZ, NUMAI STIRE NU E!
Contele Mapucci de Daravella pe 10 August 2021, 09:26
#9
Lui Iote
Serios? Adică gelații pe freză cu pantaloni pană și glezna la vedere mă apără pe mine? Își dau ăia c*rul jos din mașini? Eu v-aș da afară pe toți, și aș reînființa Garda Civică. Dacă pensații ăia nu sunt în stare, facem noi și treaba lor.
Mitică pe 10 August 2021, 09:21
#8
Dreptate
Dacă doamne-ferește mi se întâmplă ceva, sau familiei mele, îmi fac dreptate singur! Nu mai apelez la inutilii în uniformă. Și dacă vor încerca să mă oprească vor fi și ei victime colaterale!
eu pe 10 August 2021, 07:35
#7
politisti
https://www.youtube.com/watch?v=C72KdBF-ZdA
Lute pe 10 August 2021, 07:18
#6
Lui Iote și altor apărători
Măi,papagalilor,ce cazuri rezolvă ”noii” polițiști?!Vedem și auzim în fiecare săptămână zgomotele primatelor care își întind ostentativ mesele și boxele pe mijlocul străzilor și urlă toată noaptea,sfidând legea și cetățenii.Felul în care se comportă o categorie de așaziși cetățeni,nu este vizibil din mai multe motive:UNUL ESTE LIPSA DE CURAJ,IAR ȘPAGA și LIPSA UNEI PREGĂTIRI SUFICIENTE(chiar sunt mulți făcuți la apelul...bocancilor,școala se face azi doar o sc*rtă perioadă de timp),se vede prin lipsa rezultatelor acțiunilor lor.Ei sunt campioni doar la gel în păr,unghiile date cu lac,pensat și figurile pe care și le etalează zi de zi,de multe ori cu infractorii.Hai să fiu contrazis,că am atâtea argumente.
iote pe 09 August 2021, 20:20
#5
despre politisti
in politie dau cu pietre doar clientii,,aviz infractorii,contravenineti sau oricine a facut obiect muncii politisitului ... asa ca ce ar fi sai pupati in c*r si sa va bagati mintile in cap ...LA CINE TE DUCI CIND TE CALCA HOTII ...SAU CIND COPII ITI SUNT VIOLATI SAU BATUTI...CIND TU PERSONAL ESTI TILHARIT SAU BATUT ?....LA POLITIST DA? E ATUNCI NU I MAI LATARTI ATIT PENTRU CA LOVITI IN AUTORITATEA LOR SI ASA DESTUL DE SIFONATA ..SI MAI INTELEGETI CA SUNT SI EI OAMENI SI NU TOTI SUNT FACUTI LA APELUL BOCANCILOR .
Gogo pe 09 August 2021, 18:38
#4
Pt Ghiuclea
Mai Mărine, milițian ce esti, după mintea ta, dacă colegul tău milițica era în uniforma și cu mașina de serviciu la petrecere, tu vrei sa credem ca era în timpul liber ?

Marian Giuclea. pe 09 August 2021, 16:23
#3
Nu-i suficient.....
....ceea ce spuneti voi, pentru a-i blama pe politisti. Ar trebui sa se spuna daca erau in timpul programului, daca aveau msiune in alta parte si aveau aprobare, daca au baut si au condus bauti, si multe alte aspecte.
Bogdan pe 09 August 2021, 10:57
#2
Milițieni noi, năravuri vechi!
Dacă ar fi doar cei din Teleorman, nu ar fi o mare tragedie, și asa suntem de poveste în toată tara.
Ion pe 09 August 2021, 08:42
#1
?!?
Bå, redactorule, eşti cu capul ! Pensionarul-pompier şi poliţiştii de la Rutieră sunt prieteni. Åla i-a chemat pe åia så le facå cinste. Cu mâncare, nu cu alcool(dupå cum se vede în filmare). Acelaşi lucru l--ai fi fåcut şi tu, dar nu recunoşti, cå eşti c*rvå !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.