Exclusiv! Cum s-a produs accidentul de la Putineiu. Soferul a evitat carutele, dar un fier mare trecea de mijlocul drumului.

05 August 2021, 22:30 | 4931 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Accident.

Soferul a vazut carutele si le-a evitat, dar din a doua caruta, prin lateral si perpendicular pe axul drumului, o cabina mare iesea mult si trebuia sa depasesti foarte in larg, chiar sa iesi de pe sosea, depinde de cum era incadrata caruta. A fost o capcana la care putini se asteptau. Nu stim ce viteza a avut autoturismul, dar nu inseamna ca trebuie sa mori daca depasesti viteza regulamentara. Trebuie verificate camerele video de pe traseu. Multi participanti la trafic au vazut cele doua carute si cum erau incarcate.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Mona pe 06 August 2021, 12:02
#3
Are dreptate Cornel.
Astia a lui Codrea se cred buricul orașului.Prieteni cu comandantul incapabil care ii tolerează și ii acoperă. Ati ai dracului de oameni certați cu legea.
Locuitor pe 06 August 2021, 11:10
#2
Tu asta care te crezi mare destept care le stie pe toate, ce dracului legatura are Adi Codrea cu aceasta tragedie??? Bai mizerabililor care n aveti c*raj sa deschideți gura in județul ala nici sa ziceți pâs, vedeti va dracului de j**ul din c*rtea voastra si nu mai judecați voi pe altii! Toti v ati născut deștepți acolo, știți voi primii care sunt vinovații. Marș la munca, ca asta va deschide ochii si creierul ala sec, adunătura de cretini!
Cornel pe 06 August 2021, 10:19
#1
Poliția e vinovată 100%
Polițiștii din zonă ignoră această etnie.Cateodata serviciu contra serviciu. Acolo e un focar de infecție si de poluare. Zilnic se ard resturi de masini. Nimeni nu face nimic. Țiganii au atâta tupeu încât sar la bataie cu polițiștii. Cât despre accident...pacat de copiii.victime colaterale. Insa sa nu uitam copii lu codrea adi,care baga spaima in lume prin oraș alergând cu un bolid turat la maxim. Mergeau ca sălbaticii si deseori evitau la limită accidentul. Poliția era acolo si se uita pur si simplu,rusinati de privirile trecatorilor. E...uite carma. Niste j**uri de oameni,oameni de nimic...au distrus familia dinu..ce nu au putut face altii cu coaie...Așa că domnilor si doamnelor știe Dumnezeu ce face si va lovește unde va doare cel mai tare,la momentul potrivit. Deci...nu e accident....e nota de plată.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.