Carutele sunt interzise pe Drumurile Nationale. Ce a facut Politia?! Coruptia ucide!

05 August 2021, 16:58 | 3178 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Accident.

Toata lumea stie ce se intampla. Ce a facut Politia? Nimic. Numara mortii. Cati angajati are MAI? Ce multi apar la un accident! Unde stau in timpul programului. Ce fac acesti incompetenti?! Merg la laieti si isi procure tot felul de piese rezultate din strangerea fierului vechi.

Toate autoritatile trebuie sa isi faca treaba pentru care sunt platite. Angajatii, in timpul programului de lucru, isi rezolva problemele personale si daca mai au timp fac si putina meserie. Cati politisti au legaturi cu laietii?! Politisti cu functii, nu cacaciosi. 

Laietii trebuie educati sa respecte legea, nu lasati in voia sortii. Ei traiesc cum stiu pentru ca au fost neglijati de autoritati. Acolo e o problema ce depaseste granitele satului Carlomanu si ale comunei Putineiu. Laietii pleaca, cu carutele, si la 50 de km. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Ioan pe 06 August 2021, 17:35
#5
Nepăsare
Subscriu la cele scrise de Ficu, #4. Cum e posibil să nu treacă măcar o dată o patrulă de poliție prin zona y de la piață. Pentru cei care vor să se odihnească noaptea pentru că dimineața trebuie să meargă la amărâtele de slujbe traiul a devenit un coșmar. Nesimțire, poliția si jandarmeria ar trebui să aducă lefurile încasate înapoi. Am ajuns să regretăm vremurile plumbuitului, când măcar aveam liniște, nu cârâia nimeni în front.
Ficu. pe 06 August 2021, 12:13
#4
Nu avem politie în oras?
În timpul lui Ene existau patrule mixte.Acum lipsesc cu desavirsire.Nu ne mai putem odihnii în oras.Dupa ce ca este canicula au apărut și vandalii indieni.Politia veghează la liniștea lor.Sigur primesc Mită.
Remi pe 06 August 2021, 07:37
#3
.
Pai și adjunctul poliției, Mănica Eduard, care răspunde de mediul rural, e mai breaz ? Și asta e un incapabil, un puturos ordinar și care sta toată ziua la pariuri sportive. Știe cumva în ce parte vine comuna Putineiu, de câte ori a fost în aceasta comuna de cind e șef si ce activități a desfășurat el acolo ? Ce a inițiat pe linie de prevenire ?

Dlor de la județ sau de la MAI, îl întreabă cineva ceva pe acest șef ?
Lăiețu' pe 06 August 2021, 07:24
#2
Bateți câmpii!!!
Politia aplica legile de 3 lei,făcute deac*rsul anilor ! Dacă tot spuneți "că corupția" ucide,puneți la muncă putorile alea din parlament și faceți legi aspre împotriva acestor sc*rsuri ale societății...legi prin care j**urile astea sunt constrânse să își plătească amenzile,...faceți legi că de-asta sunteți la guvernare, schimbați regulile de încasare a amenzilor, confiscările căsoaiele,mașinile pentru care nu justifica cum le-au achiziționat !! Dar clasa politică din România este o cocină prin care se schimba din 4 in 4 ani,doar porcii !...pt că în prag de alegeri,ce să vezi, lăieții sunt buni la vot indiferent de culoarea politică!
Mara pe 06 August 2021, 00:18
#1
Ce face comandantul politiei?
Asta nu este comandant,un profitorcare sta toată ziua la frații Codrea l cafele și alcool.Afara cu acest incapabil!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.