Video Doi frati au murit la Putineiu. Cei doi veneau in vacanta la bunici

05 August 2021, 06:30 | 7954 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Putineiu

Tragedie fără margini între Putineiu și Turnu Măgurele: doi frați veniți în vacanță la bunici au sfârșit tragic.Totul s-a întâmplat după ce aceștia au intrat cu mașină, un Logan alb, din plin, într-o căruță nesemnalizată.

Accidentul s-a petrecut pe Dn65A, două căruțe nesemnalizate pline cu fier vechi au fost cauza pentru care doi băieți de 19 și 22 de ani au sfârșit pe loc, cu răni cumplite. Mașina condusă de aceștia, cel mai probabil cu viteză mare, a izbit din plin una din căruțe.

S-a activat planul roșu de intervenție și la fața locului s-au deplasat nu mai puțin de 15 ambulanțe, însă pentru cei doi frați nu s-a mai putut face nimic: unul avea răni groaznice, incompatibile cu viață, iar altul a fost resuscitat aproape o ora, însă fără succes.


La spital au ajuns și 6 ocupanți din căruțe, 2 adulți și patru copii, dar fără răni care să le pună viață în pericol.

În timp ce rudele băieților morți erau sfasiate de durere, bunica, unchiul și mătușa acestuia având inclusiv nevoie de ambulanțe, conducătorul căruței s-a luat la ceartă cu martorii spunând că el de fapt ar fi condus la ora 17 , pe lumina, și că ar fi fost nevinovat.

Cetățenii din zona reclamăcă comunitatea rromă din Putineiu provoacă accidente în mod constant, fie cu căruțe nesemnalizate, fie cu copii aflați pe șosea, fie cu cai lăsăți liberi.

De altfel, chiar și reporterii, aflați în trafic, au fost surprinși de doi cai care au sărit în față mașinii.

sursa: impactnews24.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Anonim pe 05 August 2021, 10:15
#2
Sa confirme domnul Simionescu!
Domnul Simionescu va poate confirma de corupția de la Putineiu,sunt sigur ca are informații cum i-a cumpărat pe țigani,inclusiv poliția locală Putineiu poate confirma.
VASILE DEE LA SCULARIE pe 05 August 2021, 09:13
#1
CORUPTIE
ATIA TIMP CIND PLATESTI TIGANU SA AJUNGI PRIMAR ASA SE INTIMPLĂ / VOTURI PE BANI / IN ZONA TIGAJILOR NU SE POATE RESPIRA CAUCIUCURI ARSE / FRIGIDERE ARSE/ CABLUTII ARSE ESTE IADUL PE PĂMÂNT CAI SLOBOZI PE SOSEA / CAII PE CULTURILE AGRICOLE ACEI TIGANI LEA LUAT SINGELE LA ANALIZE CINEVA ERAU BETI CHIORI CORUPTIA UCIDE
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.