Mafia politico-medicala din jurul Spitalului Judetean de Urgenta Alexandria. Clinica Exmed - CT-ul si RMN-ul aduc sute de mii de Euro

03 August 2021, 17:34 | 3308 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Spital.

RMN și CT nou nouțe de 1 milion de euro zac nefolosite la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria, iar bolnavii fac aceste investigații la un privat cu sediul în spital, care numai în ultimii doi ani a decontat jumătate de milion de euro.

Ce aflăm în acest articol:

· Spitalul Județean de Urgență din Teleorman are aparatură RMN și CT proprii cu o investiție de aproape 1 milion de euro

· Acestea nu funcționează de peste jumătate de an, la 2 zile diferența fiind sistate investigațiile la cele două aparate.

·Un operator privat, prezent de ani de zile în incinta spitalului, cu același tip de aparate, decontează sume din ce în ce mai mari de la an la an, efectuând investigațiile spitalului în regim 24/7

·Spitalul nu pare prea preocupat să reoperationalizeze aparatele proprii, nou nouțe, care adună praf și se degradează nefolosite.

·Spitalul Județean reprezintă șansă la sănătate și viață pentru aproape 400.000 suflete.

Mai mult, aici>>impactnews24.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Cetatean pe 04 August 2021, 23:57
#3
Poziția ghiocel
Tot comentați despre doctorul Delcea dar el face absolut tot cu acordul tacit al angajaților,al celor care fac parte din conducerea spitalului.Voi ca angajați va meritați soarta iar pe noi sa ne ferească Dumnezeu sa ajungem la Spitalul Turnu Măgurele care a devenit bordel.
Pisi pe 04 August 2021, 14:23
#2
Spital
Si aparatura din holul spitalului Turnu când se pune in folosință?
DR.Maxx pe 04 August 2021, 10:59
#1
Procente
Delcea Florin este acționar la Ex Med. Tot ce se trimite la CT sau la RMN de la spitalul Turnu Măgurele Delcea Florin primește la sfârșitul luni 50%, bineînțeles după ce tot el achita factura către EX MED .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.