Piticii din Turnu Magurele au pus in pericol uriasul "Proiect Cetatea"

29 Iulie 2021, 09:49 | 3147 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Pitici

Piticii (putin mai mari decat mingea) din Turnu Magurele au avut tupeul sa se joace la "Botul Calului", pe terenul de antrenament al vedetelor de la Proiectul Cetatea.

Copiii turnenilor au fost goniti la Ciuperceni pentru ca niste asa-zise vedete, parvenite in saracul Turnu Magurele, culmea condus de un pitic (porno, nu orice), sa nu fie deranjate. Cum puteau sa distruga terenul niste copilasi?! Poate numai daca ploua si vin cu lopatele si galetuse. Asa se incurajeaza practicarea sportului? 

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Petre și Daniel pe 30 Iulie 2021, 21:47
#10
Amintiri din anul 2017
Bogdan Stan -călăul lui Dragnea și prietenul teldrum l-a iubit pe Dragnea mult și l-a dus pe un drum. Blocat alături de teldrum
Gheorghe pe 30 Iulie 2021, 07:42
#9
Pentru prostul de Rareș.
Bai,cap patrat ai fost la fata locui de vorbesti?Sau vorbesti ca proasta în târg?A cerut cineva bani pentru întrarea pe stadionul de la botul calului?Și ce are Ionela cu stadionul ?Mars prostul satului și pupal pe Cracea în dos..Mizerabile!Du te la munca nu mai sta cu mina intinsa.Licheao ce ești!
Rares pe 30 Iulie 2021, 00:24
#8
Cetatea
Alooo, mai oameni buni,pana acum nu au făcut antrenament la botul calului,nu a fost fisurat gazonul,bateți campii, copii sub 14 ani au voie sa intre în baza sportiva fără sa plătească,poate nu vrea Ionela sefa orașului, un proiect greșit din fașă! Sa ne auzim cu bine
Culea,simionescu și Tianu gabriel de la ferma pe 29 Iulie 2021, 23:39
#7
Fotbal
A fost turiss și Valentin Dragnea copilul făcut fi laba a distrus totul inclusiv pe Dragnea tatal fiul de militean,se va învinta cetatea care va avea a croaziera soarta după ce se va spală ceve banii la fel ca la turiss .acuma Dragnea nu -l maipoate controla pe Burleanu deoarece l-a trădat
augustin pe 29 Iulie 2021, 22:54
#6
pai cu hotararea cum facem !!?
an hotararea de consiliu scrie ca copii sub 14 ani poate sa joace gratis oricind pe terenul artificial de la stadion.sau nu ne lasa ionela ?!?!
..... pe 29 Iulie 2021, 21:59
#5
Ciuma rosie
Nebunule din coceni, cetatea este o echipă mediocră care nu are niciun viitor cu psd-ul.
Nebunul din coceni. pe 29 Iulie 2021, 18:42
#4
Ptr autorul mincionos și manip**ator.
Cetatea este a orașului nu a vreunui partid.Va ofticați voi liberalii lui peste ca nu ati cistigat alegerile?Niciodată Cracea nu va putea sa primească votul turnenilor.
..... pe 29 Iulie 2021, 15:18
#3
Ciuma rosie
Cum se mai antrenează vedete de la Barcelona, Real, Juventus pe aceeași bază modernă? Rușine primăriei dacă a făcut acest gest. Singurul proiect credibil a fost al lui Rafini. În rest Cetatea = doua paie trei coceni.
M pe 29 Iulie 2021, 15:16
#2
Iarăși mințiți.
Cine va furnizează informațiile Fane ?Pentru cei cu mintea la ei acasă ,terenul nu este practicabil datorita fisurilor în gazon care periclitau siguranță acestor copii.Nu mai manip**ati ca vă faceți de tot rahatul.
Tatarici pe 29 Iulie 2021, 13:38
#1
Hoție și indiferență față de contribuabilul sărac
Domnule redactor,am impresia că scrieți și citim degeaba.Păi,spuneți-ne și nouă,ce s-a făcut bun pentru cetățeni în acest orășel uitat de lume,și pe cine a sprijinit Primarul Nimic-Garaj,în vreun demers pentru o cauză mai bună și demnă de un gospodar ce stă de atâția ani în fruntea urbei,fără a se vedea ceva bun,de trebuință și trainic.În schimb,dacă ne uităm în actele de investiții cu cheltuieli ale primăriei,ne luăm cu mâinile de cap când constatăm pe ce s-au dus banii noștri.Orașul dispare,se depopulează și se degradează pe zi ce trece,iar conducerea primăriei împreună cu angajații ei, prosperă și taie frunză la câini.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.