Victor Dragusin - Florinel Vasilica si Ioana Calota - cetateni de onoare ai Alexandriei. Urmeaza si fiul marelui detinut politic Liviu Dragnea

27 Iulie 2021, 16:45 | 1659 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Victor Dragusin

Primarul Alexandriei a propus ca institutia pe care o conduce sa decerneze titlul de cetatean de onoare lui Florinel Vasilica, fiul raposatului Liviu Vasilica, si Ioanei Calota, fiica artistei Floarea Calota.

Victor Dragusin - "Sigur, daca aveti si alte propuneri, putem sa le discutam in timp util." Noi propunem ca acelasi titlu sa primeasca si Stefan Valentin Dragnea, fiul marelui detinut politic Liviu Dragnea

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Măruța vaccina de bloc provenita de la moldoveni pe 28 Iulie 2021, 22:09
#4
Prieten și Bașkanii
Mare vecin simionescu,dar a trecut sipe la ferma salcia și ajutat de fosta directoare economică a împrumutat (ciordit) 300000 euro și a distrus genetica de milioane de euro .banii au fost ai. Lui fraierul de Dragnea .
Urmeaza Simionescu . pe 28 Iulie 2021, 20:13
#3
Acest criminal betiv intra la mititica cit de c*rind.
Criminalule,cum poți traii cu Crima pe constinta și că ai distrus atâtea fabrici ?Cum?Nenorociților!
Georgiana pe 27 Iulie 2021, 18:20
#2
Hoții își fac imagine din furat
Cu certitudine și o invitație cu punere sub urmărire penala la DNA.
Titu și costel din piața tr .Măgurele pe 27 Iulie 2021, 17:53
#1
Onoare și demontate
Primăria din turnu Măgurele sa îl declare cetățean de onoare și. Ștefan Dragnea deoarece l-a ajutat pe livache sa ajungă la Rahova,ajutat și de prietenul sau Ilie dragne .deci stefanel a făcut un bine orașului,a eliberat orașul,acum orașul respira,cu adevărat și mai ales trebuie premiat căci l-a prostit și dezinformat pe livache și i-a dat și bomboane.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.